2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神話Online 玩唔到一日,以刪gm
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 逍遙小炮
go

[閒聊討論] 玩唔到一日,以刪gm   [複製鏈接]

笑傲無雙

講真=隻game真係不知所謂..呢十係2012年呀..仲搞呢d..game.真係d比人講嫁啦/..出招慢到無人有..最小d招..都係10秒左右先係正常..玩game係仲咩..都係按招出招姐.搞到d招咁慢玩黎仲咩..一味睇住佢慢慢打..有鬼引咩.2012仲出d好次9十年代d=game當新game出.呃d人去玩..真係要比人話 嫁啦=都係等2月份古龍爭霸onine好個===

咁Online game離不開尼d ge...

話說..我都只係發表下意見姐..個小倩關埋我個POST - -
唔通評論下 神話都有罪???

mayuyu25 發表於 12-1-13 01:43 PM
你味玩過50後咋下 做任直升 發柒夢啦傻係 唔玩味走lo 走右開post 唔走右開post 9柒唔搭8撚 含撚啦  ...

你望下邊個先係開POST果個啦,, 一味係到發癲惡~
     我只係回復,分享隻GAME GE資料,玩後感,, 你有冇教養GA先生.,
      你再睇下2,3頁D 人GE回復啦 , 唔係得我咁講..
      事實係咁, 你連隻GAME GE壞話都接受唔到,
      見到有人講壞話就即刻@%$@#$....  講野之前用腦諗一諗啦.
      唔洗我睇低你,, 你自己GE行為已經令其他人睇低你了..

話外題.: 我係覺得神話個登入畫面同首歌就好正.
                 唔知有冇人都咁覺得...   可惜...

mayuyu25  拿...你玩過50後味先? 做任直升? 吹水就有你份 對你呢d人 需要教養呢d野咩?.? 你唔尊重隻game 我都唔需要尊重你 :)  發表於 12-1-14 12:42 PM

回復 blackluck 的帖子

靜係得登入畫面靚有屁用'
出技冇聲既online真係第一次見-.-

睇左呢3頁講唧咁多嘢,發現一個問題,呢個白癡gm得鐘意爆粗口唧人鐘意玩
希望刪左gm唧朋友都黎發表下,唔洗理果幾個粗口智障兒,
如果代理公司可以接受大眾唧評論,
改返遊戲上呢d問題,我念都好多人可以接受,玩返

畫質係一大問題 D人動作又怪
但頭50LV真係好悶 想多人玩都要一開始吸引到人先得
一開始都己經咁悶 就算你地講到後期幾好玩幾正都好 都唔會有好多人可以玩落去
而加D人一見隻GAME一開始就咁既樣 唔刪GAME就怪 仲講唔講咩50LV後

回復:mayuyu25
    見你冇再講粗就回你..
   你都係唔清楚我講緊咩,,我自己係玩到3x lv青雲..
  都係一直做d悶悶地ge任,,,汁花草,  1招技1隻怪咁, 3隻又完成一個任.
  咁樣好似機械人咁,,...       而且我相信冇乜玩家會好留心咁睇埋佢d任故事劇情囉..
   拋開果幾秒 汁下花草,打幾下怪,, 其本上係好似答題咁..隻滑鼠按幾下有經,按幾下又有經..
   所以我假設話不如答幾下題就直升30,40~   
   就算50後冇任做, 要靠自己打怪組團練等..
  我個範圍都係 講緊30,40姐...
   ( 直升到40,  同 去到50冇任做要打怪..)   2樣野係冇關係嫁啵.

而且我主要係話佢d出技,畫面,聲音問題,, 呢個好多人都提出左.. 你可以睇返上面.
    唔只得我一個講..  群眾的眼光是雪亮的,.
   出技畫面同聲音..呢D野跟你有冇到達50 lv後真係冇咩關係...  50lv後都係咁ge出技畫面聲音.
   對於佢d技cd得耐我就冇咩反感....
    呢方面唔講了...

佢D寵騎令,多元化, 而且登入畫面果到同首歌都好好..活動都算好多元化下..
   理論上黎講因為似天龍, 所以可玩性不錯, 唔係以前天龍都唔會咁熱, 我都係因為有外掛,gm好似又唔理先冇玩.  
   但致命傷真係我講果d,, 畫面,技能特效,聲音,  從上面d回復唔難睇出..

第2頁有人話任務毫無難度可言... 實在太過簡單先會俾人話悶..
     因為就好似玩單機.開左金手指一樣..  你懂的..好快會失去興趣同熱誠..
     又好似夢之帝國咁,, 俾人投訴3lv有任要殺20隻怪咁..
    我心諗..20隻姐...你升lv喎..俾你做一個任要殺1隻然後就升一lv 好唔好 ?
     有d難度先有挑戰性,更多可玩性嫁痳..

硬係覺得以前d online game性質更好玩咁..  
      仲有而家人地意思指長玩,,,  所謂ge長玩..可能係2,3個月,半年..( 呢d都叫長.....囧)
     以前online game王者: 魔力寶貝,仙境咁..   幾年又有,,10幾年又有..
     玩到轉私服繼續亦大有人在...   
    家陣....唉.. 想搵隻game用心玩下,,投資下..隨時一無所獲..
    都唔知係 代理改變玩家,而改變呢個市場.,/  定係 玩家改變代理,而改變呢個市場.
.............  以上只係個人感想.. 不喜勿插.. 可議論...

笑傲無雙

差到無朋友==玩<<<獨孤九劍onine好個都係岩岩出..係台灣果邊1月11出左新ser呀..

笑傲無雙

你去yahoo打(遊戲基地gamebase)入到去睇下啦..官方決定在獨孤九劍onine今日1月11日下午5點同步加開「飛雪舞劍」伺服器

回復 逍遙小炮 的帖子

請問下你點DEL隻GAME我DEL唔到應該係話搵唔到隻GM去DEL

玩到30lv仲係跑城....玩到有d暈..同天龍好似,不過都係天龍好玩d

你係桌面遊戲圖標度,按右鍵,跟住按內容,就會顯示你個gm儲存位置,
搵到刪檔就ok啦

講句良心話

冇任何一隻game可以做到所有人都滿意

魔獸算好啦掛?但魔獸好多野都一樣比人插

畫面黎講 我真係唔覺得神話好差 開晒特效 其實都算OK(除非係你部電腦7 咁就唔好怨人)

我見到有人話d人物動作怪 我真係唔覺 墨香d動作仲怪la 佢d人物企係到好似小兒麻痺咁wo!咪又係咁多人like

音效方面 我覺得係有問題 但並不算嚴重 因為好多時好多人都會熄聲 開電台、睇電視或者聽歌,至少我個人覺得冇乜所謂

好多人話神話抄天龍 or 9成似  天龍咪又係抄大陸既夢幻西遊!你唔知係因為你見識少 或者打機少 天下文章一大抄 你覺得好玩就玩 唔好玩就走 就係咁簡單

另外 都有人話佢似天龍 實好貴 有錢玩晒  come on 有咩商城MMORPG唔係有錢玩晒?人地出錢勁係正路 你唔出錢都想勁?或者出少過人都想好似人地一樣咁勁?唔該現實d啦 幾大個?仲咁天真?

我係洗錢打機既人 所以我都會care佢個商城價格 我仲專登開埋港服天龍去睇佢商城 計完之後神話商城物品係平過天龍大概10%左右 某d野會更多 咁我覺得又ok喎!網龍d game仲貴多多聲la!

以上係咁多 應該插就插 有咩人係槍手 有咩人講真心說話 大家自己去理解 我費事再講 打機為開心 唔開心大可以byebye 仲番轉頭嘈為咩呢?easy la 做人輕鬆d有咩唔好?

講真個句
隻game好唔好玩見仁見智
有天龍底既人就會知呢隻game點玩
甚至欣賞
因為呢隻game抄足天龍
而且無天龍咁唔平衡(開始離題添)
我第1次入隻game個畫面我都係唔鐘意
尤其開角色
頭像,髮型,樣都唔掂
所以我開完角色入一下畫面行兩步即刻關game
將隻game置之不理
後來無野做入去諗住試玩一陣
一開頭就會覺得好玩
因為主線任容易升lv
可以直接靠主線任升到50
但升到50lv就真係悶
靠打副本
日日打
打足幾十日既話都唔係辦法
主線任又唔夠升lv
同時要兼顧心法
金錢同經驗兩樣都缺
對於無天龍底既玩家係會覺得辛苦
同埋隻game都幾食錢下

眼見咁多人話自己玩過天龍 但係覺得神話唔夠天龍好
我真心懷疑講呢啲說話既人係咪真係有深入玩過天龍
或者你真係有玩過下天龍 但我好肯定你一定冇好深入地去玩
而家神話裡面有好多天龍既資深玩家
點解?就係因為神話係天龍既基礎上完善缺點
特別係遊戲平衡方面神話更加係青出於藍而勝於藍
所以大家更本就唔洗聽啲玩左一陣就走既人係到廢UP
簡直係一派胡言~一派胡言呀!

好彩對岸論壇冇咁多粗口-_-

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實D on9話畫面不令是因為D on9沒有set 畫面品質做最高,所以武器就沒有發光,遊戲不夠令=.=
如果你set左畫面做高品質,個game就會好玩好多lor...同埋呢個gm不是收月費果D,AION,魔獸,天堂2我都玩過,
但果D都收月費先好玩架嘛~

其實都唔算悶ar
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:19 PM , Processed in 0.038523 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存