2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 想練狙...
樓主: tomchunman27
go

[閒聊討論] 想練狙...   [複製鏈接]

我決定唔買點了都係
專心練我把r93同m4a1
:)

回覆 日昊天 的帖子

我只可以講護目鏡係哂錢玩意,,
好似致命之牙, 你係3樓打落去對面樓梯底中左, 你有個護眼你唔會易睇d? 我重點係幫樓主, 你就話我哂錢, 囧...

原來你玩狙係玩衝鋒槍距離,,射完一槍可以即時追到佢..勁,,遇到敵人個陣我會禁左語音先嚕
爆破好多時都會近狙, 射完一槍你要追條友架咩? 佢識飛走? 你禁語音咁d隊友鬼知邊個?(我通常為方便隊友, 打X沒血)(已經比你搞到好離題)

人地識係邊度穿,你就算有PGM都係要死,,
你up緊乜?

偵察完之後你拎支R93穿煙滅D牆?比人話你87咋...
其實你明唔明我講咩架-.-? 吊, 我本身話穿到牆之後方便睇你就開始吹到用R93穿煙滅D牆  

冇話射唔死就唔射,,見到就會射,,,,咁成幅圖可以穿既地方有幾多?人地一支RPG你都識飛啦
唔多, 不過基本上每個位夠你打幾分鐘...關RPG咩事?

我最初講比樓主聽護眼有咩用, 你就開始講穿牆+打中人唔死, 你會唔會低b左少少-_-? 啫係其實你明唔明我講咩架啫

重申一次: 我黎依個post只係想幫下樓主, 你可以唔認同我既意見, 但係你無必要話依樣你覺得唔岩, 果樣你又覺得唔岩(你可以比意見, 我唔比得架?)
再者, 我最初既重點係想講護眼既用處, 你無必要係度同我爭論穿牆+打中人唔死(再有咩事就密我黎討論, 我唔想煩住樓主)

埸埸用狙
已有 1 人評分威望 收起 理由
c396437 -5 重覆發帖#43

總評分:  威望 -5   查看全部評分

埸埸用狙
已有 1 人評分威望 收起 理由
c396437 -5 重覆發帖

總評分:  威望 -5   查看全部評分

回覆 a4481 的帖子

其實一開始我淨係隨口講下,,然後你就接住落去,,我咪同你接嚕

假如要買護目隨便你啦,,只係用處冇你想像中咁大

練狙用穿牆黎練係冇意思,,所以樓主你先練好個準度

識玩既人係會睇語音,,唔識玩既報比佢知都冇用,,咁咁多

我就覺得護目鏡必備, 可能我鐘意步槍尻穿牆^^

始終有好過冇, 又唔係好貴,  比我就唔會慳果少少Euro 喇 ^_^
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 10:18 PM , Processed in 0.030666 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存