2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 (免頭側版)蝗蟲在深圳灣入境大堂對入境長官及所有香港人 ...
樓主: what9
go

[熱話] (免頭側版)蝗蟲在深圳灣入境大堂對入境長官及所有香港人的羞辱   [複製鏈接]

一巴摑死佢個XXX啦

笑傲無雙

天姬走犯 發表於 12-2-8 12:06 AM
講得好!!!!!!!!!!!!

講到咁有骨氣....就去上海 北京 買LV GUUCI

如果我係個入境.我會咁反問反佢..

人地話入鄉隨族....佢地班大陸人..真係當中港一家親...

仲有一樣野.D大陸人話冇佢地.香港會唔掂..

我想同佢講.....如果香港唔係英國.....靠祖國..香港真係唔掂.......

直到依家.回歸左....中國有咩好野益下香港??.好野我真係唔覺得..(可能有錢人會好D)

我正係覺得好似香港係比D大陸人攞著數既地方...

炒樓.
炒奶粉
雙非
唔識尊重當地地方個規則..犯左SORRY都冇句.仲要係到撐...
樣樣覺得老撚馮....

最撚憤慨就係班狗官.....唔係幫香港人...竟係幫中央....幫D大陸人.陸續黎香港拎著數...

香港人得到D咩????
WHAT IS 公民???
公民咪就係責任..香港成日正係識講公民責任..(大家認同嗎??)
WHAT IS 福利??
唔好意思...香港好好..福利不論香港公民..定係大陸人..福利一視同仁..(嘩...大陸人拎完.可以拍拍屎忽走人)

十週年勳章(賀詞)

lee個大陸婆真係殘雞

★Mm. 發表於 12-2-7 11:29 PM
就係依d低素質既大陸人搞到其他有素質既大陸人都比人唔like

應該針對性滅蟲,問佢咩省之後先鬧臭佢.....

然後網上宣傳,傳去大陸,等大陸幫香港果班既人去圍剿佢,咁先係上策,如果好似孔慶翔個契弟孔慶東咁,一野吊曬全港人,咁同自認孔夫子後人既 腦殘孔慶東 有咩分別?

咁做可以針對省份咁滅蟲,我相信某d省係專出仆街,到時支持香港既人都會多d,多一個朋友對付敵人好過以寡敵眾

滅蟲一定要滅蟲,
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 03:49 AM , Processed in 0.035526 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存