2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ re會d過街老鼠真係好好笑
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 路爺xdd
go

[分享] re會d過街老鼠真係好好笑   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

回覆 ufojk999hihi 的帖子

了解佢點打戰之前  你都好應該去了解下佢人品如何

十週年勳章(賀詞)

回覆 ufojk999hihi 的帖子

係大家既理解能力_定你所做既野根本冇人想知?

講真~禁巴閉就叫條on9會長自己上泥講la~~~淆成咁.笑笑笑

話哂天火都係只係隻岩岩上中學既小學雞

思想幼稚都不得了,真係玩下網戀就得,真人?成個低b仔咁,搵撚鐘意佢咩

郁d就屌人,當自己真係大佬,當自己真係好勁

算鳩數啦你,你慢慢係你個會度自閉,同你自己班友係度講邊個衰邊個5好邊個[屈鳩你]啦

仲好笑
條龍尻火話咩自己係王,成日都
「本王吊9你」
「你竟然背叛本王!!」

中國d王帝死撚囇好撚耐la

俊儿bb  正野  發表於 12-3-14 04:11 PM

呢啲咪小學雞難係威lo,博出位

十週年勳章(賀詞)

佢可能係古代番黎既戇鳩仔

講真,唔需要理會人地點嘈你
因為咁小事都可以嘈上2KF 如果要串人就上2KF既 咁2KF好多廢POST
我覺得好可笑 你地講既有9成都係屈9我地 應該掉轉返
咁如果我地唱M會 喪開POST都得呢? 真係唔明白針人可以針到上泥 平時咪夠囉
仲有,秋之,唔好咁自大,你未夠班
暗,無錯而家的確勁過我 呢點我認 不過暗有話過要串我 有上泥嗎?
唔好擺人上台啦

回空條 :
你呢D人真係好鬼奸~明明你爆曬果打幽先 可惜無影相
原來呢,隻零紅係你,仲比左幽同你掛情T!M…真係狗
真係狗呢 走入泥人地會 影人地D私隱  
仲有,有人呢 食卡食點水再爆果泥打人..真係有米

回趣趣:
無謂理呢d人 由佢地慢慢講 自然會停

仲有某人話我以前隻龍天火呃人 ys  我認 不過我已經2年無呃人
以前既新手亦都可以搵返我 e+有新手要幫我都會幫  我會戈班新手要借錢我就借
我認我以前無知幼稚做埋呢d咁既事

仲有呢,影人地d私隱上泥=.=係好無品架 我係fb同人傾計 你影來托嗎
仲有d相擺明被剪過 我點解話幽最勁??
我地上面傾緊re會邊個最勁=.= 老婆大人嘛 更係佢

仲有 +15 的確係唔勁 咁又如何 好過有d人無+15
日日係到:+15...? (呢句野聽到熟曬 其實你係咪唔識打字架呢)

今次比人拉住都要上泥講返句

卍龍天火卍 發表於 12-3-14 04:48 PM
講真,唔需要理會人地點嘈你
因為咁小事都可以嘈上2KF 如果要串人就上2KF既 咁2KF好多廢POST
我覺得好可笑  ...

第一.M會無野好比你唱 就算你唱得黎我捻都無乜人會認同
         因為發起人系龍天火@v@
第二.我係你面前自大得起呀  你更廢a_a個個有眼睇  想證明呀?打場咯
第三.爆果食卡食水打人<---你係咪講緊你條女呀?哈哈
第四.你唔係好鍾意穩你之前D威水事蹟黎講咩?
難道你唔知咩叫恥辱?
你邊有真兄弟呀 你D所謂o既兄弟只不過系你心中o既道具
系度穩距地過橋 真係鄧距地可憐
身邊有人為你呢D人渣付出你都汁到啦

路爺xdd  <------------------曾經被利用=]  發表於 12-3-14 07:13 PM

回覆 卍龍天火卍 的帖子

我真係笑左
邊撚個咁得閒改你d圖
+上你話少少野就嘈上2kfun,你之前都因為有人個名同你似就係2k fun爆粗罵人
<你地講既有9成都係屈9我地 應該掉轉返> <-----------小學雞技能???
<仲有,秋之,唔好咁自大,你未夠班> <--------人地勁過你n陪 笑
<真係狗呢 走入泥人地會 影人地D私隱>
<你呢D人真係好鬼奸~明明你爆曬果打幽先 可惜無影相  > <-------冇圖冇真相
<仲有呢,影人地d私隱上泥=.=係好無品架 我係fb同人傾計 你影來托嗎
仲有d相擺明被剪過 我點解話幽最勁??
我地上面傾緊re會邊個最勁=.= 老婆大人嘛 更係佢> <---狗係冇私隱嫁=]
<仲有 +15 的確係唔勁 咁又如何 好過有d人無+15  日日係到:+15...?> <---------咁咪姐係廢lor廢柴

http://www.2000fun.com/thread-4571167-1-1.html       <--------5知邊個少少野都拎泥講 笑

俊儿bb  龍天火抄龍天心 名@@  發表於 12-3-16 04:18 PM

回覆 路爺xdd 的帖子

1年前架啦bo大佬

仲有秋之,未打過,唔好咁自大,我大把羸你既相=.=而且唔係1年前

哈哈 你話我隻6體+9騎?廢o既~
不如我地依家去加斯銀行系大家面前打一場啦A_A

卍龍天火卍 發表於 12-3-14 07:46 PM
回覆 路爺xdd 的帖子

1年前架啦bo大佬

你唔係好鍾意穩翻1年前黎講咩?
今時不同往日呀~小....學....雞

笨乂天火 唉~ 講咩好呢 係啦 之前係加c洛單挑你1場都冇贏我bo@@
入戰係咁食水 都打唔死我 仲要走佬@@ 唉~_~ 仲話贏我牙?
摺埋再彈開啦 廢拉柴 唉 你好事真係多
聽講有句金句出現於你
(我教出黎既徒弟 要由我殺返!) 正義撚扮正義? 講野咁似小學雞既?
仲有大把野都未講 唔講衰你都算我好人

路爺xdd  佢睇得成龍d野太多  發表於 12-3-14 10:13 PM

回空條 :
你呢D人真係好鬼奸~明明你爆曬果打幽先 可惜無影相
原來呢,隻零紅係你,仲比左幽同你掛情T!M…真係狗

OK,我隻人就係新年開的

我第1次見你條女係幾時?就係係精戰果度,果次係你條女爆果打我先

我先打佢,你仲話我爆果先?仲有,爆果有咩問題?你條女都爆,憑D乜野話爆果5好,你要話人既,就5好爆果打我!

5好一邊爆果,一邊話人爆果5好,仲有,爆果5好既話,咁戰場要戰場果做咩?點解要戰場先爆得?

點解爆戰場果就5好?你玩騎你無爆戰果?5鐘意人爆果既,就5好玩夢之樂章既戰場

仲有,[仲比左幽同你掛情T!M] ,下?果陣我隻遊都未開,好快佢已經解左情,果陣係同我隻狂做

就係因為我隻狂要坎其他會,先好心放番隻神官係度

BUT,琴日有人問re會除左魏之外,仲有邊個鐘意汁人

咁我咪上隻神官睇下lo,點知比我見到有人不知悔改,擺埋哂d架子

影你地咩c隱?你又知我有影?我影左d咩?

邊個食卡+點水+爆果?你係咪講緊你自己定你條女?

不過我見你成日死到走場,都知你應該無卡

我呢,就只有點水,普通水,情水同果實咋^^

請問你係咪講緊你條女ar??

爆卡+有神官再+神官技都死10,真是有點兒那個啊

仲有人地好心就叫你咪再上黎嘈,姐係叫你咪再犯眾憎,你仲係度話

'我係會長,我最清楚'         '佢屈9我地'           '駛5駛我幫拖'

真係笑左,你幫d咩?請問你有d咩野可以幫?仲叫全會人上黎,真是有夠好笑!

另外

無謂理呢d人 由佢地慢慢講 自然會停

你自打嘴巴嗎?你上黎e度做咩?

另外,e度有邊樣野係屈你?

俊儿bb  電死天火!!  發表於 12-3-16 04:21 PM
路爺xdd  大佬我支持你呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!  發表於 12-3-14 10:12 PM

路爺xdd 發表於 12-3-14 07:12 PM

我真係笑左

on 9仔抄名,緊係抄番同類人既名啦

同類人當中,邊個最出名咪抄邊個lo

仲好意c拎出黎講

笑了.5係一年前都算係舊野la~~~~都話d老鼠只係色講之前ge威水史

講到自己咁勁不如真真正正同秋秋係+c bk打場la~~~:smilie_:D: :smilie_:D: :smilie_:D:

隻抽 隻抽 隻抽 隻抽 隻抽 隻抽

天火你講到自己甘勁就泥s1打哂所有40既人la- -
自立為王都要已 德/武服眾....
但你- -..你已水/卡服眾= =?

十週年勳章(賀詞)

第一,係邊個擺暗上台先 係邊個要搞秋先,你FB個POST???
第二,你覺得你嘈M會會唔會比我地嘈番轉頭?你諗下你自己係DJ咩地位先
第三,你都唔好咁自大 講40聖騎第一你都未夠班
第四,RE既遊弓亦都有入M會影私隱,又如何?遊弓亦都有食卡食點水,SO有米
第五,你有做過昆狗唔代表到今日就會消失,
第六,你敢講你RE冇影過人私隱嗎?唔剪唔通全部廢話UP哂上黎???
第七,+15唔勁,?根本就係你廢所以用乜都唔勁,你只係靠屈裝,技術何在?
第八,暗有技術亦都有裝,佢都未串,幾時到你串?
總結:搞事者是你,擺人上台是你,昆狗BUG狗亦是你
重提舊事又叫人唔好提往事亦是你,RE有人影M會私隱亦是你公會某人
乜野都係你 你根本冇資格話人
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:45 PM , Processed in 0.035083 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存