2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之傳說 [暗夜ser]我對HEI(神坦)既一D睇法
樓主: TaiWa~
go

[暗夜ser]我對HEI(神坦)既一D睇法   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

HI~ 魔撒@@
我唔轉彎抹角了...
其實HEI哥貼張圖出黎話我侮辱佢,
咪即係令自己出醜....(如果我咁俾人話...我會自己諗下咩原因先,唔會即刻發晒癲串番人)
咁你成日認威認叻既行為=.=係令人咁諗..."自己印象唔係人地俾你, 而係你自己點俾個印象人!"
話俾你知又驚你嬲
我點知自己會頻討論下...講左句,會有人CAP俾你睇
起碼上我都係一句半句...講出黎都係有D原因..
如果係我講錯我亦會認...
但你一直侮辱我既野
完全係為侮辱而侮辱
話人打得慢副=.=?
話人垃圾?

講真如果我想侮辱你 我會得一句咁簡單?
你諗下我而家算唔算尊重緊你

請問 係你地屈我出謠頻 同 你講呢句野之前 我有侮辱過你?

既然個晚你假定左係我出頻又咁樣講就吾好怪我出世頻串返轉頭喇   人人容忍到既野吾同ok?
而你吾係比人話個個 麻煩你企係我個邊既角度諗清楚 無啦啦有人出頻話你句謠言係你出 再比人無啦啦話小學雞 而你開頭係完全吾知發生咩事^^  

Hei☆ 發表於 12-3-13 06:32 PM
請問 係你地屈我出謠頻 同 你講呢句野之前 我有侮辱過你?

既然個晚你假定左係我出頻又咁樣講就吾好怪我出 ...

我企係你果邊諗?咁我既做法一定唔會出頻嘈番人
我會密對方搞清楚件事先 ~問做咩話係我?有咩理據 ~叫佢自己解釋番(假設你真係唔知點解咁樣俾人話拉)

咁你又有冇係我角度諗, 點解我地會覺得係你.
貪你夠出位?
咁呢排你係咁針我地針到"出面"ma
講埋出口,擺名唔妥我地
俾你係我地 我地點諗,哥哥=.=
做得出果d野 就唔怕人地誤會啦 ...=..=

不如你講下咩理由針我地針到出面仲好啦=.= (因為我地...樣衰嗎?)
果個俾人圍你既理由,我真係唔肯定你本人係咪真係咁諗......(真架?)

仲有出謠言果個如果真係唔係你.. 又或者唔係你地公會? 但佢都唔係好得好多
我地幾時又踩襯佢條尾?  佢講得出一個合理既理由俾我, 我自認傻仔ok?

引我笑?

Hei☆ 發表於 12-3-12 09:53 PM
何時?.? 我只不過係領地殺人姐
你幾時見過我無啦啦會出言攻擊人
不過你地d人可以係領地殺死左人對住人 ...

邊個系咁話我豆腐,仲話我成舊垃圾咁?你冇無啦啦話人?我有話你先?你好高貴?唔打得你?殺完人仲話人垃圾,你裝靚就睇唔起其他人?自大!      仲有,人地打副用幾多時間關你鬼事!洗唔洗踩低人抬高自己,你半個钟過副關我地鬼事,話之你秒王!              眠

花濺淚v3v  可吾可以吾好刻意推返高個post?  發表於 12-3-14 05:20 AM

呢個post火藥味太重
大家可吾可以冷靜d?

花濺淚v3v  呢區版主好少理 好難做  發表於 12-3-14 04:43 PM
evabbb  你又推返高個post la~  發表於 12-3-14 04:42 PM

花濺淚v3v 發表於 12-3-14 05:09 AM
呢個post火藥味太重
大家可吾可以冷靜d?

邊個唔冷靜....
係佢地一直公然串我地~
而且我地都係世p理性回應~
佢地就世p繼續侮辱
如果有得冷靜~就可以私下談判?
點會俾佢地郁d就開世p
你當時唔係我地 .....

出謠言個個又唔出現又冇解釋又無悔意~真相未明, 我真係好希望同佢1對1傾傾囉

(琴晚仲....都係唔提~__~我地亦冇介意)

花可能你唔了解件事,我講個流程你聽:
1)HEI言論配合行動 都表示要針對我地(SOR ,要講早D)

2)我地知道,但自己只有圍內人傾,而不清楚原因(大約我地有D人係領地戰打死佢)我地亦係傾完就算,亦有討論過不如全部人唔好打HEI,以免加劇誤會,但有人反對。

3)過一段時間後,HEI 都係無變,而且加入紫御XX公會後情況更為惡化,當然我地亦係冇係世P/謠言等等公開頻道批評過佢。

4)事發當晚,領地戰後,出現 嘲笑三千繁花 的謠言,我當時第一時間諗起HEI, 但亦冇係公開頻道講過侮辱性既言論還擊,我係係會頻內衝口而出的一句意思係"原來佢都係小學雞"。
(既然謠言係針對本會,我地都只係會頻圍內人討論, 而本人認為呢句話係"幼稚,不懂事"的意思)

5)大概因為會內有分身CAP圖,所以HEI睇到我會頻內批評過佢既言論
(老實講前一日我已經覺得佢小學雞,因為俾我見到佢殺完人,又串人[本會會員],但我只係心裏諗,謠言事件可以話係推波助瀾。但我或者誤會佢,就算誠意有沒,我都已經說了一句"對不起"在此POST)

6)HEI接受唔到, 於是同佢一班支持者一齊開世P辱罵我地,嘲笑我地星期5當日一起研究過新70LV副本既人,話我地打得慢,內容過份侮辱過份(但我冇CAP圖),然後我們理性發言回答,冇侮辱成份。

7)我地再去打70LV副本,途中亦繼續受到辱罵。

8)本來想同佢會長密頻傾傾,但我都唔了解佢,傾了兩句亦唔傾,後來我開左呢個POST

可能講到底都解決唔到問題, 但佢地都講左咁多野,我亦想有一個機會表達自己意見

TaiWa~ 發表於 12-3-14 06:07 PM
邊個唔冷靜....
係佢地一直公然串我地~
而且我地都係世p理性回應~

我相信退一步自有海闊天空呢個說法
我同意紛爭系好難一時之間平息
但系都想大家一齊努力維繫住大家共同既回憶
就系夢傳暗夜Ser..

花濺淚v3v 發表於 12-3-14 06:21 PM
我相信退一步自有海闊天空呢個說法
我同意紛爭系好難一時之間平息
但系都想大家一齊努力維繫住大家共同既 ...

雙方互攻 先係紛爭

我想得到既唔係更激烈既無理辱罵,
而係有咩野四四六六講清楚

日後不斷俾佢地騷擾 都唔會開心

首先我要講清楚一樣野

領地戰比你地針吾係我針對你地既理由黎0.0 雖然比人針有D吾鋸,不過呢..依家針返你地我當領地戰既另類娛樂節目黎
係領地比人針而咁樣既我洗等到星期日晚有人屈我先出頻 神早出左啦

要講原因既話..麻煩你地諗下以前對某幾個人做過/講過D咩野 千其吾好扮失憶

尊重人? 你地都無尊重過我朋友我做咩要尊重你地!

仲有 個D吾係我既支持者 係我既朋友 吾該講好D

最後 我吾會再回 呢到講太無樂趣  

補充:吾係咩分身偷睇你地講野 係有人睇吾過眼sd比我姐..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:26 AM , Processed in 0.038106 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存