2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 314表白失敗 我真係唔想放棄 好難受....
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 槍神
go

314表白失敗 我真係唔想放棄 好難受....   [複製鏈接]

Taylor_Swift 發表於 12-4-8 01:06 PM
邊個話買樓一定要借錢?
自己打工,夠比(手)期,跟住慢慢供..
你借錢還息都還死你,

個個都係借錢買樓架喎,個人經歷黎
幾百$個個都還得起喎,都係個人經歷黎
你果d咩個人經歷咁cheap咁都還唔起?定其實係你本人幾百$都無
重有,幾百$2個人還債真係辛苦呀?.......你係未住緊籠屋?所以窮到濃?咁比心機d搵錢唔好再對住部電腦啦,浪費你d珍貴搵錢既時間,1個鐘28$架對你黎講

不知不覺的  學d新聞裏面d主角咁,打電話報警話你老豆欠你債,到時睇佢重還唔還!^^  發表於 12-4-8 04:59 PM
fr5b18  我老豆成問我拎錢唔還 咁姐係點.?  發表於 12-4-8 04:56 PM

不知不覺的 發表於 12-4-8 01:11 PM
個個都係借錢買樓架喎,個人經歷黎
幾百$個個都還得起喎,都係個人經歷黎
你果d咩個人經歷咁cheap咁都還唔 ...

個個都係借錢買樓架喎,個人經歷黎,咁注定你所認識既人包括你都要慢慢還貴息,
你果d咩個人經歷咁cheap咁都還唔起?
我只能說世上無奇不有,
仲有,你家陣係咪玩緊人身攻擊?

Taylor_Swift 發表於 12-4-8 01:32 PM
個個都係借錢買樓架喎,個人經歷黎,咁注定你所認識既人包括你都要慢慢還貴息,
你果d咩個人經歷咁cheap咁都 ...

你要搵極端黎講我都無辦法,不過唔好講到個個都好似你d見聞咁.....
我係主觀左覺得你係住籠屋窮到濃果類人,不過都係因為比你講到好似每一個人都係窮到濃,幾百$還唔起咁既樣,攪到我都先入為主以為你都係窮到幾百$都比唔起既人

樓主~ 放心~ 我呢家瞓一覺先~ 今晚12過後再回覆你~

原來呢個POST咁耐架喇...咁樓主近況如何呀?

P.S. 版主! 唔好話我文不對題扣我分住~
等我今晚回覆咗, 聽日真係要扣再扣都未遲~
我唔係嚟水POST呃分架~ 只係聊版有LINK入咗嚟呢度...

@@慢慢黎啦 太急可能會嚇親個女仔~~~
仲有努力讀書-.-
同埋話做朋友....真係做朋友= =唔好迫得咁緊

樓主, 你好!

首先我想講嘅係, 你不修篇幅!
睇你個POST就知你係咩人~

如果你話係因為俾當時嘅心情影响咗,
咁就即係話, 你呢個POST亦都只係為咗尋求安慰!

咁我就送你一句:"加油!"

其實對方同另一個男仔拍過拖, 你應該知道佢鍾意咩纇型吖~
咁你有冇諗過點解對方拒絕你呢?

拍拖唔係自己一個人嘅事, 諗嘅亦都唔係淨係自己, 仲有對方!
又頭到尾個POST都係講你自己嘅感受, 講佢點對你好, 咁你對人做個啲乜?
就送盒豬古力咁大把? 仲要係有意圖...
如果你係一個自我為中心嘅人, 我諗你一世都溝唔到女~

講住咁多先, 等你有回覆先在講啦~ 我懶得同空氣對話~
加上單嘢都成個月, 呢家變成點都未知...

唔洗怕阿...樓主我支持你!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:53 PM , Processed in 0.031182 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存