2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 侍道ONLINE 唉.原來又係結集日本人智慧ge泡菜廚怪game. ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 仙人SH
go

[閒聊討論] 唉.原來又係結集日本人智慧ge泡菜廚怪game.   [複製鏈接]

ericho731 發表於 12-3-24 04:29 PM
你無玩魔力唔明。有策略性。不過吞三set到太易玩。

可能系啦...以前岩岩接觸ONLINE(RO)已經系一D即時打GE GAME 玩到今時今日玩返回合制硬系覺得好悶...,好似沒咩臨場感

仙人SH  搞到我諗反wl........  發表於 12-3-24 04:55 PM

玩過星曲WEB

akiro333 發表於 12-3-24 04:02 PM
你無了解就係度講
有fake斬你學左未?
念型出技有得cut你又知唔知?

我係笑佢講無限可能性中二病姐........
以及我從來無話過我識哂d技術........?
[你無了解就係度講]又笑左........
我淨係講[e隻game得走位叫做避].........
醒下啦.不切題.........

玩過星曲WEB

getgo00916 發表於 12-3-24 04:14 PM
你都識講啦 廚怪姐系洗怪啊麻,你洗得怪都系為經驗升級同打寶啦 咁玩FEZ打國戰系唔系為洗星戒同積分,啊?咁 ...

fez有2個階層.........
新手同40後..........
新手為星戒.40後為爽.......
星戒都開始5知有咩用........

咩叫[唔玩錢根本系俾人虐]........?
個個都頂攻頂防.星水AB石上齊打ge.........
玩錢只係為型為令.......
有玩mh.mh2g到mh3.仲有mhFo(免費果時).......

睇清楚我句野plz.......
[動作性好.5會係fez.係超出人類界限ge GC.艾爾.Last.Red Blood.瑪英之類ge 泡菜國game.......
AI強ge係瑪奇.......]

"動作性"好"AI強"2様野我分開講架wo........

玩過星曲WEB

andrian8866 發表於 12-3-24 04:15 PM
其實有時人好易被表面誤解一樣野

同志們別勞氣

係人地入錯位.......
5洗幫佢wo........

仙人SH 發表於 12-3-24 04:44 PM
我係笑佢講無限可能性中二病姐........
以及我從來無話過我識哂d技術........?
[你無了解就係度講]又笑左 ...

姐係你唔知既技術就唔係技術,咁就叫切題la?
你唔識既就唔計咁你自己翻去玩你既fez打jj la 呢度無人會跟你去玩

玩過星曲WEB

akiro333 發表於 12-3-24 04:55 PM
姐係你唔知既技術就唔係技術,咁就叫切題la?
你唔識既就唔計咁你自己翻去玩你既fez打jj la 呢度無人會跟你 ...

你又入錯位鳥+諗多左.......
我無寫住[唔知既技術就唔係技術]........
[無人會跟我去玩]........?
你而家同我傾緊咋wo........
[你唔識既就唔計咁你自己翻去玩你既fez打jj la]第3笑........
fez有得打jj.新系統wo lol.......
你有無玩過fez......?

出街先.入錯位兄~.........

仙人SH 發表於 12-3-24 05:00 PM
你又入錯位鳥+諗多左.......
我無寫住[唔知既技術就唔係技術]........
[無人會跟我去玩]........?

無人錯過位
係你自己講動作元素唔夠
但好明顯你只不過係玩兩玩就亂咁講
當人提出證據時你又話唔切題 可悲

fez廚星戒就好 bc廚妖素材整武器就差
fez分兩個階段 bc其實都係分兩個階段
bc玩既唔係打怪 係封頂後打大會
未玩過大會無資格係度亂講

仙人SH 發表於 12-3-24 04:51 PM
fez有2個階層.........
新手同40後..........
新手為星戒.40後為爽.......

SOR 系我睇錯佐,不過我又唔覺得瑪奇AI又強得去邊, FEZ我剩系玩過岩岩OB個陣,個時用錢玩個D的確系虐人虐到咩咁,如果易家改到咁GE話  都算系平衡返晒

http://www.youtube.com/watch?v=UTdFH00uOCs&feature=related
入到黎睇既人就去呢度睇下係咪呢位樓主講到咁唔好玩啦,如果岩玩咪玩囉,唔岩玩既咪去搵第2隻GAME玩囉.
大家唔使咁激動既~~~無論你地講咩,佢都係話你地入錯位嫁啦,由得佢啦

laqooqoola 發表於 12-3-24 05:09 PM
http://www.youtube.com/watch?v=UTdFH00uOCs&feature=related
入到黎睇既人就去呢度睇下係咪呢位樓主講到 ...

師兄段片好正啊

睇到段片得一個感想
兔仔裝好貴,我真係好窮-.,-

乂癲小熊乂 發表於 12-3-24 07:31 PM
睇到段片得一個感想
兔仔裝好貴,我真係好窮-.,-

兔仔超得意
幾錢都買...最好係永久啦

!!!!

樓主問題
1: #22
我淨係講[e隻game得走位叫做避].........
fez都係得小跳 /行開先 避到技能啦

如果待道真係講到唔岩你玩
咁你仲留係到做咩...
fez你講到好好玩咁啵....咁返去玩你個fez咪得..

由乃 發表於 12-3-24 07:31 PM
兔仔超得意
幾錢都買...最好係永久啦

完全同意 FEZ咪又系小跳同就咁行黎避開
講到侍道好似好唔掂咁 收檔啦樓主 ,FEZ先岩你架揸

其實日方都將隻Game定位為MMORPG而非ARPG
動作原素少不免會比較少重視
但係都唔洗話人既AI係垃圾
畢竟你係「以為」動作原素會多少少姐
----------------------------------------------------------
轉蛋裝全部都係永久
著哂成套兔仔裝行路仲會彈下彈下

唔係幫唔幫...我幫理不幫親
一隻手掌拍唔響
我個人覺得你都可能未熟隻GAME 先會咁講
建議你收集多D資訊~之後再批評遊戲

真既~學上邊咁多位咁講..唔岩玩真係可以再見當識個朋友
唔好係到..引人犯罪

回復你本來FEZ既真面目啦!!!

古羅卡!!!!!!!!!!!!!!!!!!

硬膠已派

仙人SH  我無話識哂.不過你同laqooqoola係po最冷静果2個........  發表於 12-3-25 12:06 PM
仙人SH  幹!是小櫻!  發表於 12-3-25 12:01 PM

回覆 andrian8866 的帖子

最未三行
好搞笑

玩生活都好呀....聽你地說..好似都要玩下技巧.....

段片好正!!!!!!!!!!!!!!

隻隻GAME都廚怪既話就無意思啦...
同埋佢SELL畫面SELL故事背景多D架嘛
雖然我無指望過佢會好玩過PS系列(唉)
但係至少同其他GAME有「明顯」分別先囉

唔想淨係打怪個d去4月/5月去試下九陰啦或者玩國服
九陰想輕功飛起又得 空中打又得 水上打又得 地圖又大  
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 06:26 AM , Processed in 0.046089 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存