2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊達傳說EDDA 一隻瘋狂的E達! 不喜勿進!
樓主: 心新夜光
go

[閒聊討論] 一隻瘋狂的E達! 不喜勿進!   [複製鏈接]

心新夜光 發表於 12-3-28 06:57 AM
我睇見了都懶得理佢既回覆!呢d甘既人  日中都見唔少啦呢d人!

樓主...問心個句..
你用 "呢D甘既人" 來形容人就唔岩啦..好似睇唔起人地咁樣..
我學樓上 套用自己既主觀角度再加自己語氣~
你話懶得理...但係又回覆~咁咪好On 居 ~ 咁矛盾既你...(講笑O者~
樓上個位人兄就唔岩啦...
樓主大大個標題一早寫左..不喜勿進嘛...
入黎又要鬧人串...都唔明佢諗乜~
樓主你話係咪啦!?

第一: 我之前係話唔回你的話題  唔代表無話唔回覆其他人 第2: 你寫個d字出來唔係串人  我睇唔出來囉  第3: 不喜勿進的是指一進來就<串人>個d   問心講句  你比人串會開唔開心  呢到post只係討論問題!  

忍影世界 笑傲無雙

心新夜光 發表於 12-3-26 05:13 PM
一開始1-36以下都算好練  但到了36-37之後你會覺得這是一隻地獄式的遊戲  一支怪0.01-0.02%(現在還只是一轉 ...

最緊要每日都做"每日"任務
有d玩家己經係天使40之後,
開個泰坦都40埋, 睇你勤唔勤練! haha

每日任都有做 以家都40左了  只係突然覺得錢又變得難賺了   我無甘多精力同時間2邊都練一支  一隻40都玩到死死下啦  真係佩服多精力的玩家們!

忍影世界 笑傲無雙

心新夜光 發表於 12-3-29 03:55 AM
每日任都有做 以家都40左了  只係突然覺得錢又變得難賺了   我無甘多精力同時間2邊都練一支  一隻40 ...

台灣大把有精力既小朋友~哈哈
唔使兩邊練,反而如果有時間玩多個職係幾好~
唔一定要40lv既~

XiaoGao 發表於 12-3-29 05:45 AM
台灣大把有精力既小朋友~哈哈
唔使兩邊練,反而如果有時間玩多個職係幾好~
唔一定要40lv既~ ...

我都考慮練隻37黎賺錢= =

心新夜光 發表於 12-3-29 01:35 AM
第一: 我之前係話唔回你的話題  唔代表無話唔回覆其他人 第2: 你寫個d字出來唔係串人  我睇唔出來囉  第3:  ...

你又黎搞笑...樓主(咁又叫串?
你自己睇返#25啦...唉...
我回你...你又回我..實有玩家日夜咁玩~~你好忙唔夠時間玩!?
你又話啦~有就真係史無前例囉!!!咁我覺得你既見識好淺~咪話呢個世界其實好大..
又叫串你?我舉例話你聽~OMG代理LUNA就係咁樣既情況出現~~
你又問 ~甘快更新  個結局挨到幾耐先瓜柴呢!
我反問你瓜柴!?話你聽仲RUN緊 又叫串你!?
跟手話你聽5月15出D3..叫你唔合去搜尋!又叫串你...
我話唔怪得你連升LV 都要呻..只係覺得你對遊戲既思維唔太正確~可以改善O者...
其實樓主一路都回緊我...但係又話懶得覆....學你話齋...你呢D人 真係日日見啦~~哈哈
仲有啊樓主~~~~
你出得POST 我一定要認同先叫交流?
你講得岩啊...不喜勿進 真係一入來~就回一次 ~但係又要鬧人個D ~同埋串人~同~話人串~個D...
SO....個位 入來就串人~又話~人串個位...真係要檢討!

已演變成罵戰 封帖
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 11:38 AM , Processed in 0.035000 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存