2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest [時裝禮盒事件] 鎖左留名啦 一齊玩大佢!! ...
樓主: henrik88
go

[討論] [時裝禮盒事件] 鎖左留名啦 一齊玩大佢!!   [複製鏈接]

樓主 水己潛?等緊你花生呀
自己BUG 咁多套出黎俾人封就抵你死啦
仲要係度嘈 你玩ONLINE GAME都預左倒錢落海
不過你BUG左十幾套 冇錢買番係度嘈炸?一套899點
你等同偷左人地13485點 再計番2.5=33712.5
你差唔多偷左人地28張1200點仲有112.5都未計
我當你上網買點108蚊張   108X28=3024
我點睇你都係唔捨得洗錢拎番個AC 但係就恨人地鎖左你果種人
你E D有好野就貪 有衰野就嘈既人 抵你死啦 嘈咁多做咩

玩過星曲WEB

潛乜水阿 洗唔洗24小時 部住回你?
低死咪低死 我玩得起

henrik88 發表於 12-5-2 06:36 PM
潛乜水阿 洗唔洗24小時 部住回你?
低死咪低死 我玩得起

你係玩得起就唔會開POST係到嘈啦

你咁樣搞法一陣點落台呀?

唉爛橙等收皮啦
修理斷線 彈game 黑畫面 理得唔理下
X你老未

玩過星曲WEB

98098332 發表於 12-5-2 07:20 PM
你係玩得起就唔會開POST係到嘈啦

你咁樣搞法一陣點落台呀?

我嘈係 嘈你呢D 食飽飽無屎柯....咁得閒入黎串

雖然我同意爛橙做法唔多妥當-_-"

但樓主你咁樣預左佢bam ac 被人封左之後上黎開post講又真係唔係幾岩

首先 都係你bug套裝番黎錯在先 呢樣無論邊間代理既遊戲咁做都唔岩

爛橙對商城 賣得錢既野 一向執得極嚴 check到即做野+ 一定捉哂 其他一向懶理 呢樣一向都係呢間濕尻代理既作風

但今次時裝事件 其實補番錢先玩番就算正常 因為呢d係佢既損失 如果個個bug到套時裝都唔洗比番錢對佢係蝕 呢間野一向一蚊都唔豪比人

無錯 佢係有方法令玩家唔洗比番錢開

例如 向被封玩家詢問要唔要套裝 要既就比番錢 唔要就回收左佢 呢個方法就最好

但樓主要記住 呢間代理叫做爛橙

自作自受
呢種情況就好似你買左野賣野個人未同你收錢
宜加要你比番錢有咩問題?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 09:06 AM , Processed in 0.039630 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存