2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 買新手提可以用舊機換新機服務,咁2kf應該都要推出個以舊 ...
樓主: 不知不覺的
go

[閒聊討論] 買新手提可以用舊機換新機服務,咁2kf應該都要推出個以舊game換新game服務   [複製鏈接]

asdffa 發表於 12-5-9 02:05 AM
舊game有人要先得架
舊電話大把人要

前幾個月我先賣完d psp game同機.....

玩過星曲WEB

不知不覺的 發表於 12-5-9 02:07 AM

D KEY賣唔到架麻
已有 1 人評分Good 收起 理由
cyw1999 + 1 重點!唔讚唔得

總評分:  Good + 1   查看全部評分

不知不覺的 發表於 12-5-9 02:07 AM

樓主,希望您係假膠,如果唔係您真係一D分柝力都無,

先講手機,
好簡單,因為有市場,手機係呢個年代算係必需品,而手機市場淘汱快,
唔係個個都咁有錢買/換新機,好自然二手市場流出,

PS3/360/PSP etc.,
好簡單,都係因為有市場,
唔係個個都咁有錢買/換新GAME,好自然二手市場流出。
另外一點,就係同PC GAME唔同,就係好多人願意玩正版,
而且唔似PC GAME咁用左CD KEY就無得二手再用。

如此,PC GAME一來少正版玩家,二來CD KEY的局限,
因此PC GAME根本無可能有二手市場。

其實以上根本唔需要分柝力,正常人都會諗到,
真心希望樓主您係假膠。

P.S 竞然您好意思用cs和war craft 3換D3,
就算可以換,我都唔知您要補幾多錢。
已有 1 人評分Good 收起 理由
cyw1999 + 1 講中哂,問題係cdkey可以退架咩?我上網求其.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

不知不覺的 發表於 12-5-9 01:26 AM
電話開發都要用錢架喎,而且我e+係叫代理做,指2kf,你係未太膠攪到閱讀理解能力低左呀? ...

我諗你思想太過窄,你試諗下2kfun收番黎唔通自己用,如果原廠唔回收的話,2kfun回收黎放係度做咩,況且你war3,cs上網大把crack之餘,你cdkey都用左,唔通退cdkey?咁做分分鐘係間公司虧錢幫你做!希望你真係假膠,講咁多冇用,你都係想0付出玩D3,只能說世上沒有免費午餐,世界不是圍著你而轉,遊戲更不是為你而開,若是花錢玩D3也不願意,我想D3不能滿足你

十週年勳章(賀詞)

31575861 發表於 12-5-9 08:49 AM

先講手機,

上淘寶十幾蚊有交易,仲要係行貨!

十週年勳章(賀詞)

假膠

31575861 發表於 12-5-9 08:49 AM

先講手機,

你地d友仔,真係同以前未有火箭上太空就覺得話可以上宙宇既人係膠一q樣.....

你咁長篇回我做乜呢,我就長話短說,
我講個意念出黎,等佢地有個方向去開發多條賺錢線
以前電話未有舊機換新機個概念唔通又唔應該創新,要停濟不前.....

有供就有求,不過點樣搵錢就等佢地自己諗....

十週年勳章(賀詞)

不知不覺的 發表於 12-5-10 02:45 AM
你地d友仔,真係同以前未有火箭上太空就覺得話可以上宙宇既人係膠一q樣.....

你咁長篇回我做乜呢,我就長 ...

如果你都諗到依個慨念,搞得過既話一早搞左啦,唔駛等到依家,人地咁多公司唔用係唔想有咁大風險,咩都舊換新,仲有咩動力推動人地去開發,只係得錢可以推動到,以物易物過時啦,醒啦古代人

不知不覺的 發表於 12-5-10 02:45 AM

你咁長篇回我做乜呢,我就長 ...

原來您係真膠……
您閉門好好想一想,咩叫巿場需要,
而且手機市場早早有二手市場,您小學膠年紀小可能會唔知道。
啊不覺膠,您都識講,有供有求,
求呢?邊到有求?
供呢?無CD KEY供乜鬼?
唔明白唔緊要,受教就可以,好心好氣同您講您仲要裝瘋賣傻(不過可能您真係傻,咁我相信大家唔會怪您)

btw,您積分咁高,係未成日開膠POST比人HI翻黎?

受到警告
31575861 發表於 12-5-10 10:17 AM
原來您係真膠……
您閉門好好想一想,咩叫巿場需要,
而且手機市場早早有二手市場,您小學膠年紀小可能會 ...

你未同d反創新古板既傻仔無分別,成日拎個膠掛響咀邊,可能自己先係最膠.....
如果你諗到點搵你就唔係坐響到發膠啦,你諗到就坐左人地個位啦,你見人做乜都係膠,又點會肯踏前一步去創出藍天,以你性格,你最多都係跟住人地口水尾做事既跟尾狗....

講一大堆以為自己有智識好撚醒,你繼續知乎者也啦....

咁不如你自己搞啦

你根本就唔明
依樣野係完全冇需求
好多GAME你入左條KEY落個AC到
就已經再用唔到 除非你連個AC都俾埋人
即係隻GAME已經廢左
邊有人會要隻網上都BT到既光碟?

CS WAR3仲有市場? 樓主咪玩啦
10個有9個bt, 現在除了要cd key連線/線上遊戲 大部份都bt嫁啦
我用舊game同你換d3 你換唔換 就cs同war3
講一大堆你都未塔到人問題, 一味係到自己有自己講

樓主 好大諗頭

不知不覺的 發表於 12-5-10 10:59 AM
你未同d反創新古板既傻仔無分別,成日拎個膠掛響咀邊,可能自己先係最膠.....
如果你諗到點搵你就唔係坐響 ...

回應左大家D問題先啦,傻仔。
我幾時有話自己醒?我都講呢D野普通人都識,係您自己蠢,
講真我真係好想見到您靠PC二手場踏前一步去創出藍天:○)
BTW,您唔係咁天真同傻以為踏前一步就可以創出藍天?
而家香港無人開店賣屎,唔通踏前一步去賣屎就可以創出藍天?

p.s 我幾時有成日拎個膠掛響咀邊?.?您係我第一個係2000FUN派膠既人

十週年勳章(賀詞)

算啦,就係佢呢d人,又想0付出玩D3,基本唔明白佢所同既以物易物方法已經過時,我只想講你唔好再做真膠,回頭是岸,就算比你換番,跟據現時市值,唔過20蚊,你到時咪又係要補番錢落去換,何必呢!在坐咁多位是但一個既諗法都好過你,都係果句"如果你都諗到既方法,就唔係方法啦"

爬完文。。。回覆樓主既一句。。。 踏前一步去創出藍天
你咁撚有料你開鋪搞啦。。。你洗西坐系到對住電腦咩。。。
幾多歲呀你??唔撚用腦都無腦呀你??
咩叫market你知唔知??定系你想玩無錢買game??
開膠post比人串又唔回人。。。淨系識話人膠~~我見你個post真系覺得你系地球好危險

如果遊戲公司唔為搵錢咁開發一隻GAME出黎為咩?

樓主真係當人地做生意既開善堂

按樓主既思路落去世界遲做唔洗用錢直接搵舊野換新野搞掂

而且新野既質量有保證

十週年勳章(賀詞)

kornfans 發表於 12-5-10 04:12 PM
爬完文。。。回覆樓主既一句。。。 踏前一步去創出藍天
你咁撚有料你開鋪搞啦。。。你洗西坐系到對住電腦咩 ...

樓主 潛水

回覆 不知不覺的 的帖子

我相信你100蚊放cs+war craft 3都未必有人買
原因?cs我可以bt可以crack,wc3我可以bt;
加上你放cd定放埋ac?
放cd真係廿蚊都比多你
你話有供就有求;我相信你供應空氣應該無人會有需求:o)
因為"你"既空氣有好多"代替品"

☆BB仔☆ 發表於 12-5-10 06:40 PM
樓主 潛水

佢籌期開鋪搞佢既所謂生意大計
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 07:05 AM , Processed in 0.040093 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存