2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 都唔明D怪獸家長個腦諗乜
樓主: 豆豆人
go

[討論] 都唔明D怪獸家長個腦諗乜   [複製鏈接]

玩過星曲WEB 笑傲無雙 忍影世界

咪幫佢

豆豆人 發表於 12-5-8 01:28 PM
我肯教佢ipa佢都發達
雖然都係諗住播碟 ..  佢自己出去學都貴啦  
佢仲要係唔係好在乎甘   識左ipa串字我 ...

ipa係咪即係成日查字型下面唔明哥行@@
原來識左真係會易串字d 嫁   讀完個中學都唔識唔怪得串字咁難

小鴇乂 發表於 12-5-8 05:39 PM
ipa係咪即係成日查字型下面唔明哥行@@
原來識左真係會易串字d 嫁   讀完個中學都唔識唔怪得串 ...

係  好似鬼畫符甘樣個d
識左串字好d  讀都讀到正音  因為英文都有d好似懶音甘ge野
th f 就係最多人讀錯

postpet40 發表於 12-5-8 02:09 PM
咁你最後有無拒絕條煩友

本身佢話試一堂  我諗住拎左錢試完就唔鬼幫佢
點知佢又係度話又有個老師甘  又話唔試   我個下幾想爆鳩佢
佢好彩我個陣唔得閒  唔係我一定屌到d甘ge怪獸升天
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 06:11 AM , Processed in 0.043980 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存