2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 ~~~~~ 看到這篇報導....不知道為亞服開心還是擔心!!!!!! ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 戀儿~
go

[閒聊討論] ~~~~~ 看到這篇報導....不知道為亞服開心還是擔心!!!!!!!!!   [複製鏈接]

樓主似係開個post拉人去美服多d...你不如直接edit個標題做...大家唔好玩亞服,黎玩美服啦,亞服好快收皮

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

呢d game,,最好既就係永久...
講真丫..市場價高價低咁又點呢?
關到你咩事?
除非你咪又係個推打機當搵錢既人囉..

我打呢d game,,吾會爆肝...
因為總會有一日,大家都會係封晒頂..
d裝大不了,,咪打慢d囉.又吾會死既..

人地都無叫人去美服 你地個個就陰謀論  你係玩亞就亞架啦 點拉都拉唔到?
似得你地某D玩亞服既人成日去美服post到 講美服依樣唔好 個樣唔好咁樣咩?

其實亞服唔係只得,中國,台灣,香港,
正如美服都唔會只有美國人一樣

其實都有好多台灣人係TAOBAO買點數
大陸人唔係想像中咁多

再者
大部份大陸人只係正常既玩家 正常咁玩遊戲 對物價影響唔大 你以為大陸人有特異功能?
對物價有影響既 只會係工作室 而工作室基本上冇唔去美服既理由
所以 講對物價影響 美服情況更唔樂觀

再者 配對係跟IP配 講真玩美服既香港玩家 真係唔多 畢竟香港人口少
於事 你再美服 配到既 好大機會係大陸人 跟住係 韓國人 同 日本人

而D3同其他GAME唔同 亞服一樣係BZ開 唔係代理
對外掛處理方式應該同美服相近
唔需要太擔心外掛問題

依樓主咁憎大陸人 去到一定係3個月不足 就冇晒心機玩
唔使等物價咩咩咩
可能1個月唔夠就收皮
唔需要時間耐左先體會到

如果學你地玩亞服既人講 我地去玩美服用唔到拍賣場, 咁試問中國玩家又會得?
你唔好講D唔講D 如果學到你地話 用唔到美服佢地個拍賣場 大陸玩家仲有理由去美服咩lol
你依D 擺明 轉移視線 混水摸魚 :O
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 06:22 PM , Processed in 0.032306 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存