2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Dream Drops ****  Project Alice(愛麗絲計劃)   **** ...
樓主: ★‵Neko貓
go

[閒聊討論] ****  Project Alice(愛麗絲計劃)   ****   [複製鏈接]

日慕星星* 發表於 12-5-17 11:29 AM
票數高唔代表一定做到Alice~好明顯,到最後都會係黑橙決定..
嘈黎嘈去失晒形象都唔知為乜.
妹妹仔~果然係, ...

這post 就是來宣傳這活動喔
那你看了當然會知道有這個人(是我?   誤)
而且我們是在表達自己的想法啦._.

選中左又點 選唔中又點呀
就算真係勝出到,你動漫節比成炸人影你開心咩
就算你拎到錢你會做咩,一世打機咩
自己用一雙手打反份工 先有意義的 ~

拉票同唔拉都冇用既,拉都系果幾個人日日拉
想勝出就用真正實力,

hkhithot2 發表於 12-5-18 12:47 AM

在政治競選,投票日之前,拉票是想當然的事,此為民主社會的特色。

copy from 維基
參賽者想膀出, 靠實力之餘亦需要拉票,
你唔拉票, 又點知人地會唔會拉票呢...?

hkhithot2 發表於 12-5-18 12:47 AM

其實我相信各位參賽的都只是玩玩而且
而在此討論中有小許磨擦吧了~ 030
所以不是在在意$的問題吧......

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

此主題已成人身攻擊罵戰即時關閉

各會員應對勇敢參加活動玩家有一份尊重 評頭品足不應太過份

另外見有會員不停3男前 3男後 我以後見到視為宣傳一樣會禁言

敬請留意
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 11:25 AM , Processed in 0.036404 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存