2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 日韓偶像 少女時代 少女時代受賞片/後台片/歌唱片/綜藝 (最後上傳於 2013.0 ...
樓主: TaeNy
go

少女時代受賞片/後台片/歌唱片/綜藝 (最後上傳於 2013.04.13 By Wilson)   [複製鏈接]

vxzero2007 發表於 12-5-22 09:11 PM
第一段片好似俾人del左

thanks for sharing btw.....XD

作者刪除左,,見諒

SM show in LA, The boys

Mbc ShowChampion 上周後台花絮 TTS 中字

12 05 22 Show Champion TaeTiSeo - No.1 + encore

12 05 22 Music Show! Champion SNSD-TTS - Twinkle

2012.05.23 第二堆片...廢事睇到你地眼花 分開上

K-pop Sensation Girls' Generation -TaeTiSeo(태티서) [Korea Today]

Lee Sora's 2nd Proposal     TaeTiSeo - Love Sick

Lee Sora's 2nd Proposal     TaeTiSeo - Mama Do

Lee Sora's 2nd Proposal     TaeTiSeo - Twinkle

2012 . 5. 24

終於搵到19號既mc cut 比大家睇..仲係中字既.感動...但仲係葡萄緊機場工作既個個sone

報一報時...我今日 努力為少時工作由10點..去到2點23分...辛苦了自己 !! 加油 fighting

2012.5.24 !!!!

120524 SNSD(TTS) - Twinkle @ M Countdown  (睇完 係咪唔知抽抽中段笑咩呢?  係小賢打到抽抽呀,,下兩樓會有Encore下段 ,會睇到抽抽點樣教訓小賢 好攪笑 記住留意)

120524 SNSD(TTS) - Today's winner @ M Countdown 一位+Encore片,,, 大發,,話說抽抽隻miss you like crazy 連霸左8星期了..就破gee了 (e個Encore前段黎 冇攪笑野)

Girl's Generation - The Boys, Mr Taxi, Gee, YouTube Presents MBC   (google show)

120520 SNSD Genie Remix SM TOWN in LA    個人推介 ,,,現場remix版..帕尼段rap 好正 (真係要聽)

120520 Taeyeon (SNSD) - Devil's Cry @ SM TOWN LIVE in LA   抽抽sm show solo

120520 SNSD - The Boys (Eng Ver.) @ SM TOWN World Tour in LA  另一鏡頭

一隻飛蛾..在TTS簽名會上 偷襲我心愛既抽抽...sone出現 殺左...你唔一定殺佢既,捉住佢 放佢走 可能抽抽仲受落..下下殺生 下面又和應..唔知想點咁..動物都有生命 保護心愛既人 唔一定要咁...其實我覺得,抽抽係驚 但係同時都幾驚佢,,動作大..諗都唔諗就殺左隻野..跟住仲要同你講唔該個類說話,,連抽抽自己都唔好意思..咁有咩謂

120520 SMTOWN LIVE in LA - Twinkle 主拍抽抽

120520 SMTOWN LIVE in LA - Twinkle 團拍

Music Bank  唱歌+一位受賞  又一次大發

MBC&GOOGLE show 賢賢solo 鴨子歌

120524  Encore Stage   (e個就係小教訓啦    ,,,兩位姐姐都扮驚左小賢 唔行埋去,,小賢埋去抱抽抽 帕尼扮保安分開佢地,怕小賢傷害抽抽 仲要唱左個攪笑高音(好壞呀帕尼,咁玩小賢 ),, 片尾小賢一路追住抽抽抱抱,,抽抽一路走一路講笑 話小賢好可怕,真係笑死我,     )
韓國親就好 成日見到咁既現場情景,一定好開心 妒嫉

TaeNy 飯推介 很粉紅的片段

教訓小賢既Full Encore  睇返full 原來帕尼唔只一次模仿小賢同抽抽既 高音 基本上模仿曬,,出聲扮既又有 做動作同口型既又有..小賢同抽抽講野個位 帕尼搶鏡 搶左黎唱個位 攝得好靚..攝位王哈哈,,到到最後仲要加多句歌詞唱左出黎多謝sone,, 中文譯左= 都很  Sone 你不是知道的嗎?..加埋教訓小賢個到 真係好攪笑 最尾都仲要玩小賢 抽抽話小賢好可怕 哈哈 真係要睇架 強烈推介!!!  (full 咁去睇 真係特別好笑...介紹你地睇e個full算了,,,上面兩段分開左 冇咁好笑)

TTS簽名會 主拍抽抽 成段片睇到抽抽真係不停keep住揮手同握手,,最開心係見到最後有個著mr taxi 既女 sone  ,女sone唔知講左d咩 抽抽笑到死..仲好親切咁 雙手握人地一隻手 大暖女呀    飯真有心

2012.05.26 音樂中心的MC cut full..抱歉找不到正常的片,,,會盡快搵中字&正常片比大家

http://www.tudou.com/programs/view/IEJww2SlxKk/
120526 SNSD TaeTiSeo - Twinkle @ 音樂中心   今次的舞衣 完全秒殺了我   後記:原來是空姐裝   靚爆,真係Twinkle...冇錯名 (之前放既係Youtube格式..31號發現 作者del左 補上傳其他格式比大家睇)

抽抽的多段Twinkle高音位,,盡顯唱功

http://www.tudou.com/programs/view/9CxlamSnzAM/
[抽吧中字]120526 音乐中心mc cut
成功搵到..下次youtube比人封曬 都係去土豆個d搵...中字出得又快 又唔會比人封..係你地禁入去 同等耐小小 煩dd姐..我自己就唔介意

睇完之後 ,見到Mighty Mouth 成員 係音樂中心 live唱歌 當面向TTS say sorry..洗唔洗咁小題大做,,某d sone真係太過份..咁只會令少時 / TTS 經常懢忦  好似Google個次同利特單野咁..咁近期既例子都唔學乖// 可惜睇唔到音樂中心當場 泰妍佢地個樣..一定唔太好過(個心)  個樣當然一定係笑,,... 睇到EXO個到..泰妍係咁讚佢地呀 ...係就係同公司..妒嫉EXO有9位咁好既前輩姐姐...少時個個都讚佢地 少時同佢地真係親密架  我又要成為EXO一員 ...so sad

2012.5.28           00:14

2012.5.27泰妍終簽名會上向sone 講我愛你 之後極怕醜甜笑...你藝人黎架啦..仲怕醜,,,帕尼之後又跟住講

2012.5.27fany 終簽名會上用可愛聲音回應sone們...但sone叫左d咩 fany先回答..真係聽唔到..搵韓文人聽下唔該
fans :Hwang Miyoung    fany :wae~~~   請搵人講解下..fans咩意思   (在facebook 搵到答案了 問左人...原來真係睇拼音...fans:黃美英   fany:幹什麼!! (仲要係cute cute樣)  好可愛呀美英)

http://v.youku.com/v_show/id_XNDAzMzUxMTIw.html
2012.5.27 今日人氣歌遙既 一位+唱歌  (重要資訊:::::因為youtube對韓國音樂節目近日捉得快又緊 基本上四個音樂節目都難搵左同存放時間 一兩個鐘就比人封左,,,所有片網 近乎死曬...好難搵先搵到(有D係我好努力搵)..真係冇Youtube版既片..我就會用土豆/youku 放上黎 頂住先...其實一樣 只係要煩一煩你地 禁入去  .直至捉得冇咁嚴 我就會轉用返Youtune.當然有片可以用 我當然會用返youtube版)

2012.5.28 10:20 pm

This is why people love TaeYeon

120527 Ara Waterway Open Concert - MR.TAXI

120527 Ara Waterway Open Concert - The Boys

120527 Ara Waterway Open Concert - Gee

120527 Ara Waterway Open Concert - HOOT

以上片段...呆權的名號再次響起...除左第一段片之外...其他四段片 於當日活動 4隻歌 有4次出錯 4次都係呆權...太耐冇合體 傻左....??
已有 1 人評分威望 收起 理由
〝Wilson_〞 + 20 呆呆come back xD

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

2012.5.29 10:24PM

可愛的金泰妍 早年前在 國外飯 跳韓流歌曲舞個陣..... ,好可愛呀

金泰妍被嚇和嚇人的全程

笑傲無雙 忍影世界

【中字】120523 TaeTiSeo @ 李素羅的第二次求婚

〝Wilson_〞 發表於 12-5-30 08:42 PM
【中字】120523 TaeTiSeo @ 李素羅的第二次求婚

我有,不過唔係Youtube格式~ 所以冇放

西卡完全賣萌中....同考淵玩,, 120527 Great Voyage Fest Concert

Yusica...另一對夫婦,,,120527 Great Voyage Fest Concert (唔可以成日放TaeNy架ma..要照顧下你地~)

120530 日本節目的介紹 新日本專輯 中字

2012.5.31 01:08 AM..

120529 Taeyeon (TaeTiSeo) - Baby Steps @ KBS Open Concert 主拍泰泰

120530 TaeTiSeo (SNSD) - Twinkle @ KBS Dream Concert 2012 (不是高清喔)
(飯真強大,,,e頭韓國岩岩係KBS定唔知咩台播出街,,播完唔夠兩三個中 以經有了,,,真強大,,我地比d掌聲 up片人 ...= =)
後記: 原來係播返大概兩星期之前既...但係飯都強大 ..我自己上網睇完韓國E個SHOW..見到佢兩三個中之後就上傳...仲以為係LIVE..誤導左大家 SORRY

2012.5.31  05:41pm

120530 All Artist (DBSK,SNSD,2PM,BEAST,..) - Butterfly Ending @ (KBS Dream Concert 2012)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
完場大合唱,,主唱有少時份,好多人都冇份唱架,,,實力認同黎 哈哈 (但係開場曲合唱.佢地冇份,亦都唔見少時上台&出場,應該未到會場,,可能有其他工作做緊遲到場,真緊密的工作行程,殺人行程咩...e頭宣傳完休息都未有 又要出國去日本宣傳全新日專..又要唱死人...又記新歌 辛苦了 抽抽&帕尼&少時姐姐 !!! FIGHTING !!!)  原來唔係30號當日既SHOW 係KBS播返出黎

120530 SNSD-TTS(Taetiseo) - Twinkle @ (KBS Dream Concert 2012)  (上一樓有360p,btw e個係1080p黎架~)
原來唔係30號當日既SHOW 係KBS播返出黎

2012.6.1 新既開始~~~

【1080P】SNSD-TTS(Taetiseo) - Twinkle @ Goodbye Stage (1 Jun,2012)

同上面一樣,.,驚比人封求其一個..如果兩個都比人封 ,我再補

順便一提,,,TTS既活動 過埋今個星期日 應該全部終止,,因為今日既Music Bank 選一位,選個陣都冇佢地份計票數,,應該係Good Bye 舞台啦...如果佢地有得選..相信一位仲係佢地,,唔知幾時先再見到佢地三個既舞台啦..當初我仲以為子團一定唔好,,sad..期待佢地三個.再以TTS之名 打動我既心  唔知其他成員又會唔會有子團呢?  但9只舞台還是最好喔  ..Love u TaeNy !!! 大發 & 粉紅     the Twinkle~~ 閃爆我了

3月比人叫做BIG BAND月,,,5月就叫SNSD-TTS  Twinkle 月

2012.6.2    02:09   
多角度Cater To You  多個鏡頭版本...以下三段都是   全部出自 2012.6.1 柳熙烈的寫生簿

抽抽版^

帕尼版^

小賢抽抽帕尼三人合體版^

隻歌唔係佢地組合,但妍聲唱出黎 真係好正 強推!!  強推睇完一次之後 再合埋眼聽,,,帕尼開波段rap 好正 你以後叫rap fany 啦~~~

2012.6.2   02:13
以下片段 全部出自2012.6.1 柳熙烈的寫生簿  下面talk段片因為未有中字 日後再補中字版

120601 SNSD Tiffany - Rolling in the deep @ Y's SketchBook   帕尼solo ^

120601 SNSD TaeYeon - Take A Bow @ Sketchbook 抽抽solo^

120601 SNSD SeoHyun - Jack @ Y's SketchBook  小賢solo^

以上三位的solo合集,,,但分開聽 會好D囉.感覺好D,夾埋一齊聽 冇咩feel
(聽曬上面三隻先囉 有時間咪,,,合集 你冇時間慢慢禁 就聽啦~)

120601 SNSD TaeTiSeo Talk+Twinkle @ Y's SketchBook  日後再補中字版talk
有冇人留意到抽抽唱Twinkle個陣 塊面豬 紅卜卜 好得意,,,化妝黎? (我自己覺得係) cute~~
留意fany 4:00 - 4:20  20秒可愛爆發....有gif就好了,因為主持問少女時代中有沒有獨自裝漂亮的成員,三名成員異口同聲指出是Sunny,,Tiffany描述說:“雙眼來回做wink肩膀一聳一聳。”並模仿了Sunny版的“Gee”。但是也補充說:“Sunny這樣的表演有益於少女時代。”指出Sunny的特有魅力。

原來e個節目係比人唱歌既,,,大顯歌喉 拍手拍手,,,仲以為綜藝,,但冇野做 都可以聽下,,,因為d歌真係 加埋妍聲 真係超正,,,我聽完都冇咁燥底   你地睇完一次之後 介紹你地合埋眼再聽 感覺高一層
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:14 AM , Processed in 0.032376 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存