2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 天下麻左可以郁既BUG
樓主: ╭幻.影╮
go

[抱怨專區] 天下麻左可以郁既BUG   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

乂凌逍遙乂 發表於 12-5-22 06:50 PM
天下兒童組直頭有人識防ko彈出場
睇住逐隻人拉彈彈哂出界都可以跳返入黎再打過
佢幾個唔用垃圾都唔知點形容 ...

講起少年天下, 除左之前比人拉之外...前排仲無啦啦唔知做乜鬼, 打左對手出街, 佢企起身之後就判左我輸..........

小飛只可惜我無機會再係天下同你打- -

楊改之 發表於 12-5-22 06:57 PM
講起少年天下, 除左之前比人拉之外...前排仲無啦啦唔知做乜鬼, 打左對手出街, 佢企起身之後就判左我輸... ...

你個招我打戰士都遇過
彈完佢出界企返起身唔當佢出界
之後一拉我就當我出界
龍珠最好玩的天下第一好似變左鬥bug天下
係唔可以開開心心打下交
下下出bug 取勝同掛機拎龍有咩唔同
反正紅利唔值錢  龍拎一條就夠哂
都唔明d人咁緊張要拎第一做咩

gm一日唔正視bug 呢個問題
我地都唔知為咩要買點強裝洗屬
搞完之後敗係個bug手上唔講粗口都唔知可以做咩
好耐之前打a team 輸得心服口服 無怨言
但輸係bug手上真係唔甘心 就算全身15都唔夠打啦
只怪我bug方面技不如人  做唔出為取勝而不擇手段的行為

435022581 發表於 12-5-22 06:45 PM
回覆 ←璿●璿→ 的帖子

同你打果場真係好慘>< 第1場錯技(服輸) 第2場lag機- - 明明ko左你落場....跟著我 ...

我諗第二場你應該lag機~因為我一直係中間@@

回覆 435022581 的帖子

KO左出場但係見到佢入番黎.就係你一開始已經錯位. 系統BUG.呢隻GAME一開已經有.要靠自己防錯位

乂凌逍遙乂 發表於 12-5-22 07:06 PM
你個招我打戰士都遇過
彈完佢出界企返起身唔當佢出界
之後一拉我就當我出界

都唔明d人咁緊張要拎第一做咩<--

我自己看法係、当如果祢令開第1、祢就会想再令、不停令..(直到五玩為止)
打得天下(玩得遊戯)就無人想輸的(正常心理)
拎第一係威比人看/嘘栄下、以個心態五多五少都有一定有..(無我都五係好信..)係正常心態的~

不過対我自己来看~最重要係win左後~自己又開心、有満足感、祢先会有動力玩落去
失敗、輸左~会灰左~只可以想下方法~改戦術~下次点先win ~(不是用bug win..)
所以、祢話点解緊張要拎第一做咩...簡単D講、為開心low : ] 打機都係為甘姐~~ 
五通為輸o羊~XDD~~ 

当然、被人bug勝/ 系統問題話祢輸、我都試過~好怒&好火。。人地出界話我輸=。=
不過只可以話無計..gm 五理、原公c五整。。我地真係無計
一係五玩。。一係要有以個心理準備。。。
已有 1 人評分Good 收起 理由
←璿●璿→ + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

tofupop 發表於 12-5-22 08:19 PM

我自己看法係、当如果祢令開第1、祢就会想再令、不停令..(直到五玩 ...

我明你想講咩
我地買點都係為變強拎下金龍姐
但係bug狗付出左d 咩?
無技術可言 一唔用bug 普攻都打得死佢
我就唔信佢拎第一開心得去邊lo
拎第一拎得咁唔光彩
我覺我佢係搞亂哂天下第一
搞到其他人勁嬲佢就真係幾開心

乂凌逍遙乂 發表於 12-5-22 08:58 PM
我明你想講咩
我地買點都係為變強拎下金龍姐
但係bug狗付出左d 咩?

係ar.. 我絶対認同。。
不過真係無計。。世界o羊人都有
等同現実世界、壊人一定有。。。
無得控制~我地以D星「豆」市民。。
只可作出心理準備、実有D甘ge人。。
唯一希望、自己不要偶上以D人...

tofupop 發表於 12-5-22 05:22 AM
小飛~祢斷左2次係入場時弾?

我通常等10~20s 先入場。。

我2次都係就黎入之前30秒彈,入都入唔切黎,入黎只可以傳送番入武道寺,入唔到比賽
因為比賽果個傳送一定要果陣有ONLINE先睇到...我成日都好懷疑有BUG
好斷唔斷就係最後10-30秒準備入場就斷玩魔導到而家斷斷續續5-6次

笑傲無雙 玩過星曲WEB

tofupop 發表於 12-5-22 09:26 PM
係ar.. 我絶対認同。。
不過真係無計。。世界o羊人都有
等同現実世界、壊人一定有。。。

豆腐你分明係大戶,唔好扮星斗

楊改之 發表於 12-5-23 01:14 AM
豆腐你分明係大戶,唔好扮星斗

甘都被祢発現添!!

tofupop 發表於 12-5-22 08:19 PM

我自己看法係、当如果祢令開第1、祢就会想再令、不停令..(直到五玩 ...

豆腐...你講到自己咁憎d人用bug...

咁你又同果d人一隊打天下既?

你好似有d矛盾

定一係...贏到...就無所謂呢...

johnho11 發表於 12-5-23 11:02 AM
豆腐...你講到自己咁憎d人用bug...

咁你又同果d人一隊打天下既?

憎人用bug係事実 無矛盾過~
不過天下同我同隊ge人我好想知邊個用bug lo??我五知ge???
我係隊入面ge人都五知有人用bug~ 反以祢会知有人用bug ?真係要指教下~
祢大可以公開名、我想知祢所胃的是bug係点解 @@

定一係...贏到...就無所謂呢<--当然la 五通祢打機為輸?
不過祢用実力win o米得low~用bug win就話有所胃姐

果個人打成人有冇用bug我就唔知...
但就係血海燕講緊果d人law
如果你覺得打少年用bug唔關你事,無違背你自己憎人用bug既原則的話,咁咪無law...

johnho11 發表於 12-5-23 11:21 AM
果個人打成人有冇用bug我就唔知...
但就係血海燕講緊果d人law
如果你覺得打少年用bug唔關你事,無違背你自己 ...

1.我本身就無打開少年ga 朋友~__~!
加上少年ac不是我、我打左不超過5次。。係替工只係~help朋友頂上~
win & lost 都五会違背我自己low~

2. 我無同他門打開、五会知以前他門有無用過bug、五通打少年都要査家宅?
wei~祢地以有無用bug ga, 有ge話我五help祢地??
我五会知以前, 我真係無玩開少年~
不過我可以sure係我打個幾次中一定無見過任何bug 技等~
祢講ge拉手bug技都要有担先得ar? team 入面都無担!!!点bug...

3. 我年少無知。。。我連血海燕係邊個都五識....点知邊個打邊個

我唔知你係真唔明定假唔明
我係話...少年用bug的人...同你打成人的人...其中一個係同一人用的呀

johnho11 發表於 12-5-23 11:48 AM
我唔知你係真唔明定假唔明
我係話...少年用bug的人...同你打成人的人...其中一個係同一人用的呀
...

講極五明...
我鬼知他少年以前有無用bug o羊先生~___~即係祢覚得少年成team人我識?? 
我只係知bug ge角色要係担、我代打個team又無担。。。祢係甘留意人地用bug 
又五留意下我都無玩開少年、鬼知甘多o羊 ar mo~

講返成人~
我洗五洗査o西家宅、無犯過法、係好人一個先可以組他打天下ar ???
祢係o米玩online game時要check過D人係無犯過法、係好人一個、五用bug技ge 先同他打機ar ??
我自問真係造五到祢甘正義了~~~
我最多係我眼見無~~可能我道行未久~
我都係個句~用実力win 、比起祢用bug win 係開心得多、
我自己個標準無改変過~

哈哈,咁你直接話,只要同你贏到,你唔理佢有無用bug 咪得law

johnho11 發表於 12-5-23 12:52 PM
哈哈,咁你直接話,只要同你贏到,你唔理佢有無用bug 咪得law

咁我直接話、只要我地大家一組、無用bug 咪得law、無話一定要贏到law ~(笑)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:55 AM , Processed in 0.050837 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存