2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 全世界NERF左無敵招無得連住開LU
返回列表 發新帖 回覆
樓主: HANGHUNG
go

[消息情報] 全世界NERF左無敵招無得連住開LU   [複製鏈接]

十週年勳章(截圖)

回覆 HANGHUNG 的帖子

其實呢你唔覺得自己話緊自己既咩...
你所講失望定律
同我鐘意點玩就點係一樣嫁啵
你唔覺得好矛盾既咩
再者,我有幾個固定團..夾到玩得開心咪得LO

我無話開唔開心...抱怨下者..我自己SOLO INFERNO 無問題咁過到...只不過同FD一齊反而過唔到宜家
所以佢究竟改來係想人SOLO 定係點

HANGHUNG 發表於 12-5-24 04:35 PM
DPS 高都係企得住先有輸出架..係100W 都無用架..一下死...
睇來你唔明個問題係邊..DPS數字係無意思..站著的 ...

咁有邊隻角色可以

企係度 唔洗避怪 狂打... DPS 又超高 ?

HANGHUNG 發表於 12-5-24 04:45 PM
.秒?400萬血點秒呀...你果15W DPS 得一下架咋喎.......你果頭又叫我撐防血做坦..呢頭又撐DPS
邊樣睇唔過 ...

Diablo 個玩法 就係刷裝刷裝 加強實力

而家 剛開無耐....頂裝都無幾件 ....就可以 橫行 煉獄 ...

太唔正常 .... 無腦無敵狂轟 ....一比人發現用法

就以經有人講過會 B 社 一定會改

B 社不 嬲都係咁 ...

jacky411 發表於 12-5-24 07:02 PM
Diablo 個玩法 就係刷裝刷裝 加強實力

而家 剛開無耐....頂裝都無幾件 ....就可以 橫行 煉獄 ...

算啦唔再討論呢個話題......聲明我無左煙霧都可以SOLO INFERNO ACT1
係同朋友玩先唔得....問題係呢度           唔係無左佢我就玩唔到OK?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 11:58 AM , Processed in 0.033786 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存