2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 對暗3很失望
返回列表 發新帖 回覆
樓主: tonybanlan
go

[心得分享] 對暗3很失望   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

大家唔好再同樓主一般見識啦
佢咁唔滿意就有得佢走啦

tonybanlan 發表於 12-5-28 03:22 PM
爆左機仲唔係玩晒呀? 爆完再爆有咩意思?
打更高既難度又點先? 只係d怪變勁左 比隻game玩緊ja
冇新技學 冇 ...

算啦~樓主都吹到用錢就咩都解決到....一開始...買個60lv全過ge a/c黎就玩完一隻game ka啦佢....佢根本唔係玩ARPG GE人....做任,成就,打寶,升新人, 帶人升,TEAM WORK堆屍推王~ 呢D野佢全部睇淡曬啦已經~又可能佢緊本打ARPG GAME唔係為呢D野~

仲要講到龍之谷當年一開始係冇封頂~D人唔係封左頂去刷寶~打裝~打PK咁! 佢有可能係A/C/ITEM都係買GE所以就唔悶~@@因為佢係打PK ONLY~~@@佢都係玩番LOL啦~一係就FPS~!因為次次同唔同玩家打~有唔同對手~@@!!

D3同D2係咩環境佢都未知~@@仲要話打完NM就冇野玩....真係冇得輸~!

g97832 發表於 12-5-28 04:12 PM
樓主覺得唔好玩係佢既自由,大家觀點角度唔同
當然我係覺得好好玩~因為我喜歡和朋友(你無朋友一條友咁慘?)一 ...

你呢刻覺得好玩而已 遲d睇法就唔同嫁啦
我頭2日夠覺得好玩 俾10分隻game tim

活動勳章 2KF活動勳章 寵物大使 K歌達人 2KF大型活動勳章 墓光迷城

大家冷靜一下吧,每個人對打爆隻game既定位都唔同,樓主覺得打爆左個難度,就算新難度怪強化成點都都係已爆左。
已其他既會員就覺得未拎哂所有成就,頂級既裝備,同埋挑戰哂所有既難度都未叫完全打爆一隻game。
意見不同而已 冷靜討論啊

回覆 tonybanlan 的帖子

味訓醒個個係你...傻X 係你
跟本唔需要日打夜打 更唔需要 追求裝備
有save點 同單機rpg差唔多...有劇情 唔同現時既mmo...
你日打夜打可以 間中都可以,裝係隨機掉落
勁裝狂打都唔一定會出,但間中都可能會出...係好公平既...
Diablo唔同其他game 咩裝+10 +20 我"吊" 咪又係燒錢衝裝 咪又係追裝,仲要哂錢 仲多x餘
得魔獸世界唔係(咪又係同d3同一間公司)
LOL bf3 咪又係重複又重複咁玩....咪又係多餘
機戰 rpg 射擊 動作 音樂game 咪又係一次爆機or重複又重複
你講既野跟本係多餘(就連你自己都係一樣)
醒咩呀

咁又係既....樓主唔中意玩尼隻game既..
就唔好話人隻game失望...講真隻game既 pvp 系統未出..
暗黑破壞神不嬲都係大作..如果唔係大作..
就唔會有咁多人轉game哩玩啦...你唔中意玩..
就唔好玩囉...唔洗講失望既..

ngtungyin5 發表於 12-5-28 04:14 PM
算啦~樓主都吹到用錢就咩都解決到....一開始...買個60lv全過ge a/c黎就玩完一隻game ka啦佢....佢根本唔 ...

裝備唔係用錢解決到阿? 咁d錢就唔會10萬值20蚊hk啦
60級2日做到洗買ac?
做任? 1日KO晒所有啦 之後又重複做有咩意思?
帶人升 開新人? 又係打番d打過既怪so sad

人生不外食飯ALL屎訓教........有咩野唔係無限重複又重複...
有D人樂在其中..有D人以為自己睇開左
就以龍之谷講返.......一個月先悶係因為佢有疲勞度呢樣野.......
你一開始咁勁..點解唔一開始就玩專家級..死左一次就真係死左...咁你咪可以玩耐D
宜家玩撚完簡單MODE 又挑唔到因難MODE..比個借口自己我都好明白..好X悶丫麻
你咁講LOL BF3 無劇情...無變化...玩完一次可以DEL GAME?
又正如儲野一野..有D人中意儲郵票有D人中意儲模型...總有人唔中意儲野
你覺得悶係正常..但唔好用你既觀點強加係人地身上..覺得人地同你一樣咁無恆心OK?

你講到D任你做晒...D怪你打過晒......牛杖合左未先?

都話x左你味訓醒...
邊個話我日刷夜刷...
我會解下d隱藏劇情 仲有 "牛關"我都"味打過" (差舊骨/ \)
睇你咁醒目一定"唔知"啦...呢d唔係重複啦下話,你玩都"味玩過"就話冇意思
你係咪味比人x過?

1日ko曬又如可...你唔係成個地圖行曬當然快完曬任務...
又係打番d打過既怪so sad<<?
差唔多隻隻game都係升lv做任嫁啦...咁你又玩
龍之谷又係一樣打怪升lv..佢仲有疲勞度..
1日唔玩得咁耐..

GX9901 發表於 12-5-28 04:16 PM

味訓醒個個係你...傻X 係你

你講咁大堆野我都唔知你想講乜
你想講付出唔會有回報???
lol又唔係rpg game你硬係要拿來同暗3比較?
要追求完美洗錢一樣得囉 我唔覺同d online game衝+10+20咁有咩分別 一樣係錢
暗3煲黎做咩? 玩2日頂左lv收工啦 你咁勁咪用廢裝同d勁裝既人pvp 證明一下暗3有技術既存在
咁仲煲乜姐? 有乜好煲? 點解一定要追求完美?

回覆 HANGHUNG 的帖子

哈我都正想講...
佢講得出呢樣野...
佢自己本身已經係"多餘"
每日都要食飯又係重複
即使有各種各樣既美食...對佢黎講重複就唔應該食
魚食一次 飯食一次 食過唔會再食...
訓較訓一次好啦...仲有出街去過一次既地方唔就再去 唔應該有企屋
因為日日住冇意思

我想講係...樂趣 呢樣野 係買反黎
唔好意思...我從以前d2開始一向都係用d廢裝打d勁裝既人 追求技術
之前魔獸世界都係一樣 (魔獸世界裝冇得買,最多買ac)

吹陣水 發表於 12-5-28 04:25 PM
1日ko曬又如可...你唔係成個地圖行曬當然快完曬任務...
又係打番d打過既怪so sad ...

龍之谷點都耐玩過暗黑先
暗黑2日爆lv搞到我都唔知有乜好做

GX9901 發表於 12-5-28 04:29 PM
回覆 HANGHUNG 的帖子

哈我都正想講...

我講緊暗3爆完機唔值得再花時間煲落去
你講乜野食飯又魚? 發咩神經??
現實同虛擬世界兩回事 你訓醒未@@?
你有冇睇報紙嫁有人打機打到死鬼埋
2日都玩完啦暗3 煲乜game 有乜好煲?

你洗咩升lv...買個ac咪得囉 學你話,咪又係錢...
喂....訓醒味呀

GX9901 發表於 12-5-28 04:35 PM

你洗咩升lv...買個ac咪得囉 學你話,咪又係錢...

我一直都有講頭果2日的確很好玩 之後就悶死
你有冇睇我講野先? 又唔睇人講野又要嘈

你咁撚追求劇情...有邊隻RPG GAME爆左機之後劇情同怪物會唔同左
你又知唔知唔同職業同NPC 講野有唔同對答....不過睇你個樣都係一個接任一路SPACE BAR...成隻UP 乜你分分鐘都唔知
爆LV 代表D乜其實...單機GAME你修改器一出...第1關就爆LV啦...
你咁講技術...LOL 你咪試下6LV打人18LV 唔好FARM 6格空位用你既技術打羸人地
宜家人地係INFERNO FARM 同你係LOL一開始FARM 有乜分別?

玩過星曲WEB

同佢講咁多做咩呀....佢一直比D ONLINE GAME玩緊佢自己唔知O者....哈哈....睇完樓主講O既野....真係......真係....笑死左
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 07:40 PM , Processed in 0.033754 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存