2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AKB48 專區 2012 AKB48總選舉 結果
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 滅神豪鬼
go

[新聞] 2012 AKB48總選舉 結果   [複製鏈接]

山本彩和美優紀皆殺入二十內, 真開心° 十二期生田野和武藤皆首次參加便入圍,而且排名也不低,真不錯, 反之加藤,川榮入不到圍, 有點意外°

PUSS 發表於 12-6-6 11:18 PM
山本彩和美優紀皆殺入二十內, 真開心° 十二期生田野和武藤皆首次參加便入圍,而且排名也不低,真不錯, 反之 ...

聽說武藤有個富貴箱推支撐....=v=
好似仲有沖速報搏其他研究生團推放棄沒什麼機會的主推..集中給她沖票呢套策略

田野真心估不了...不過感覺幾個12期都係差唔多...只係田野一直比較低調

-----------------------------
不過武藤的突圍同川榮的落馬
可以證明到一樣野....
握手會人氣同總選名次..其實無什麼直接關係...

genkigenie 發表於 12-6-6 11:48 PM
聽說武藤有個富貴箱推支撐....=v=
好似仲有沖速報搏其他研究生團推放棄沒什麼機會的主推..集中給她沖票呢 ...

像你所說的 ,擁有數十個很花錢的有米粉絲勝過擁有數千個冇米飯, 因這不是一個一人一票的選舉°

我今年投左100票俾あきちゃ
雖然排位比舊年跌左唔少
但係多得我呢100票,令我老婆可以嬴到彩姐排17,而且仲可以拎到UG既center位
已經嬴哂了(話說嗌果下我喊左出黎~.~)

回覆 拉‧魯‧古魯謝 的帖子

100票你點得返黎

拉‧魯‧古魯謝 發表於 12-6-7 12:18 AM
雖然排位比舊年跌左唔少
但係多得我呢100票,令我老婆可以嬴到彩姐排17,而且仲可 ...

我到而家個心都喊緊............   
下年再努力過, 加油!
"みんなでとった17位" --->這是各位歌迷和我一起拿下的第17名這個名次!
見佢係個BLOG咁打我好心酸T.T
PS: 茶茶唔係你老婆呀

笑傲無雙

閣下真有米

本來放2日假 今日可以去西9啦

點知今日就病左..

只好上YouTube睇 ((淚目

【夜空】 發表於 12-6-7 12:52 AM

100票你點得返黎.

日拍(佔80%以上)+出動人情牌
橫山伝次郎 發表於 12-6-7 01:23 AM

閣下真有米.

多謝政府吧
ops330886 發表於 12-6-7 01:18 AM
我到而家個心都喊緊............   
下年再努力過, 加油!
"みんなでとった17位" --->這是各位歌迷和我一起拿下的第17名這個名次!
見佢係個BLOG咁打我好心酸T.T
PS: 茶茶唔係你老婆呀

你夠我玩得多你好講呢句野-.-
冇我呢100票佢都拎唔到center

我都係支持茶茶
睇之前,我以為佢會有頭10名
點知............
果陣我真係覺得自己聽錯架
睇埋佢係個BLOG打既野
個心好酸又好唔甘心

拉‧魯‧古魯謝  嬴到個難得既center位已經算係不幸中既大幸,期待佢係pv既表現吧  發表於 12-6-7 12:36 PM

尋日好似淨係大小姐無喊到,幾淡定!

其實我覺得小指都唔錯 只係佢升得太快 以佢咁既升幅-..- 下年會唔會第一

拉‧魯‧古魯謝 發表於 12-6-7 12:18 AM
雖然排位比舊年跌左唔少
但係多得我呢100票,令我老婆可以嬴到彩姐排17,而且仲可 ...

味就係多得你
個總選吾公平LOR
買100票,頂!你吾好去借銀行借錢再買幾萬票
仲有你扮乜姐,都係想人地話你有錢仔定忠心姐
人地笑你傻仔咋
宅男宅到你咁,真係可悲

PS:  D $ 係你既,繼續浪費吧

gundambird 發表於 12-6-7 11:46 AM
味就係多得你d亻卜街仔
個總選吾公平LOR
買100票,頂!你吾好去借銀行借錢再買幾萬票

你連宅呢個字點解都未識就慳返淡氣暖下個肚啦傻仔
人用你又用用到你咁白痴真係未見過
小朋友乖乖地查下日本字典搵下點解先好走出黎講野啦
敢認真飯AKB既都知總選一直都係鬥銀彈,優子講過每一票都係飯對佢地既愛,就算明知唔公平但係愛呢點係事實
家陣對自己愛既人出手幫助有咩問題?嬴到就得啦
今屆香港比我掟更多既大有人在(我知有人比我掟多接近1倍量)
節省少少啦小朋友
自己推虎牙但係跑唔返上神7係度開地圖炮!?你問下佢自己舊年除左solo有d出色之外有幾多作為!?
舊年真係發生過既負面新聞入面佢佔左幾多?我話埋俾你知:就算我掟1萬票出黎,我一定唔會投虎牙
乜野叫「我絕對唔會讓路俾後輩」,有自信係好,但係唔該自視過高係致命傷,人地女王雖然語氣有少少暗吋但係起碼叫有d氣道話如果真係打得低佢既佢樂意畢業,佢呢?

拉‧魯‧古魯謝 發表於 12-6-7 11:58 AM
你連宅呢個字點解都未識就慳返淡氣暖下個肚啦傻仔
人用你又用用到你咁白痴真係未見過
小朋友乖乖地查下日 ...

第一,我吾憎亞樹茶,所以我吾知你講虎牙做乜春. “甚麼唔返上神7,唔會投虎牙".未總選之前我都估到佢
會入吾返神七.SO?加上,我係愛AKB48 , 而吾係 單單一二位成員.
如果你覺得只係鬧虎牙我會嬲,SORRY,我冇嬲,但我替你傷心.

至於甚麼宅吾宅  我吾理你uP乜啦,總之我係覺得你宅男.
你睇你,地圖炮ed字都出到泥,打機打上腦???笑
總之我就係吾贊成d人鬥銀彈既總選,特別係你果d鬥完$又要曬命果d人
甚麼靠你100票,甚麼人地用多$個你.人地可能海外票都冇計您.XD
仲有你話甚麼每一票都係飯對佢地既愛,吾通叫你吾好咁吾公平投咁多票咩.

都係果句:你鐘意燒銀紙你既事,但你燒完又要扮英雄,超

gundambird 發表於 12-6-7 06:05 PM
第一,我吾憎亞樹茶,所以我吾知你講虎牙做乜春. “甚麼唔返上神7,唔會投虎牙".未總選之前我都估到佢
會入 ...

真係唔話你戇鳩都唔得
地圖炮咩意思識唔識解?
擺明串緊你仲係度戇下戇下係度傻笑
字唔識解就返學校讀多幾年書先出黎講野
你話乜我就係乜既我話你係篤屎你係咪篤屎先?
自己得閒無聊開人火就預左俾人還火,唔通叫人企定定中槍呀?你老幾?

拉‧魯‧古魯謝 發表於 12-6-7 08:58 PM
真係唔話你戇鳩都唔得
地圖炮咩意思識唔識解?
擺明串緊你仲係度戇下戇下係度傻笑

DEBATE DE 到你咁
唉,香港將來真係多得你吾少
其實講吾掂就好心你一早就打句   “X你老母“ 味算Lor...
你都係繼續你既地圖炮知識,繼續做宅男,繼續洗你老豆老母d錢啦
公喜

PS:請吾好再引用我個回覆,我吾想再見到你果d無聊回覆. 88

gundambird 發表於 12-6-7 09:55 PM
DEBATE DE 到你咁
唉,香港將來真係多得你吾少
其實講吾掂就好心你一早就打句   “X你老母“ 味算Lor...

你哂鳩氣啦
邊個開火先宜家又淆底搵窿捐?
你邊隻屎眼見到我話我洗老豆老母錢?唔夠人講亂開火仲要吹到離哂岸
我就唔會話你又宅又毒喇,因為我知呢兩個字既真正解釋,唔似得有小朋友學足香港班九流傳媒係又用唔係又用一餐
家陣我擺明開你火,咁想人地拎你老母出黎問候定係你自己都想問候埋一份者?
你要問你自己問,唔好屈我
你唔撚引用我走黎開我火我會宜家咁光明正大黎屌鳩你!?收皮啦柒頭~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-7 05:16 PM , Processed in 0.070055 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存