2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 其實大家唔玩一日半日,等佢整好先玩,唔覺更好??(要插隨 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 封魔傳說
go

[閒聊討論] 其實大家唔玩一日半日,等佢整好先玩,唔覺更好??(要插隨便)   [複製鏈接]

小小明仔 發表於 12-6-11 12:02 AM
你都傻hihi 由頭到尾無人講過唔想做人
你唔係打機打傻左係度ff呀
定係今日青山open day 放左你呢堆咁既 ...

日撚日都有傻仔係度UP乜撚野青山open day  好似全香港得青山一間精神病院咁
舉例你識唔撚識?你讀咁多年書讀D咩架?
小欖識唔撚識?洗唔洗送你入去?
形容人既詞語唔係用堆   讀多兩年書吧啦你  好彩而家有免費教育
教著你呢D濕9孤兒打靶仔

笑傲無雙 玩過星曲WEB

r01221991 發表於 12-6-10 11:55 PM
買左萬里望.岩唔岩.你買野飲黎.

唔岩,我係主角之一.要表演 我去左食花生 就冇人表演

神鬼無間 發表於 12-6-11 12:04 AM
日撚日都有傻仔係度UP乜撚野青山open day  好似全香港得青山一間精神病院咁
舉例你識唔撚識?你讀咁多年書 ...

你讀咁多書咪又係係度ff打飛機
怨天尢人怨生怨死 食_啦
覺唔覺你讀個d書多左塊野 臭臭地
替你阿媽可憐

大佬剛 發表於 12-6-10 11:58 PM
我用以下問題作為回答樓主:
唔玩一日半日唔係問題.但你認為一日半日之後佢會完美修正所有漏洞同防治外掛.以 ...

唔係完美修正, 但係唔通出現問題,佢唔去修正,一隻岩岩開始game點都會有問題,差在肯唔肯去修正

我睇左單新聞

今日《暗黑破坏神3》亚洲服务器频频回档,并且突然紧急维护,疑似是受到游戏中爆发的一种致命BUG影响。今日在韩国玩家中突然曝出一种可以无限复制装备的方法。
玩家通过在游戏NPC按照一定的顺序出售、购回装备,可以无限复制装备。这种BUG对于游戏的经济体系是致命的。
今天据亚服玩家称今天下午服务器有过数次回档,并且突然宣布紧急维护2个小时。截止发稿时,官网已经将公告改为维护至晚7点。

你覺得佢應唔應該修正.

小小明仔 發表於 12-6-11 12:06 AM
你讀咁多書咪又係係度ff打飛機
怨天尢人怨生怨死 食_啦
覺唔覺你讀個d書多左塊野 臭臭地:smi ...

我有邊一句講撚到明
"我讀好撚多書"呀  你憑乜撚野話我讀咁多書咪又係係度打飛機呀?
你out唔out撚d呀  我打飛機個陣你奶都未柒戒啦
我屌暴雪叫怨天尢人怨生怨死?
你知唔撚知乜撚野叫怨天尢人怨生怨死架姐
你係撚都要講撚埋D野比人串既  你煩唔煩呀

我阿媽可唔可憐關你撚事咩
我都對事唔撚對人 我都廢柒事拉埋你屋企人黎講

點算...買左花生但另一個主角走左....
我仲有好多花生啊.快D番黎.唔好哂左佢啊.

boblau12888 發表於 12-6-11 12:00 AM
屌 本來我都唔撚想理你

屌完人問人有無家教 有無禮貌

本來唔想理我? 唔夠我黎想粒水咪潛囉
又要伸黎個頭出黎
你份人又係幾有趣
柒完有位落台 又要上番台

boblau12888 發表於 12-6-11 12:01 AM
同你玩 邊有你咁多時間呀 日日unun腳上下2000fun(比人屌)

犯賤

我又覺得你真係好多時間,唔係點會同我吹足粒幾鐘,
你咁忙又一早唔同我吹啦

unun腳我就唔會. 上2kf 搵你依d傻仔屌下 就成日都上架啦.
不過今日對象係你姐.

又係型 又要威,點知魚到爆 柒到爆
可憐虫

平心靜氣回返個POST先

即係樓主  唔係話唔玩一日半日等佢整好
老老實實  講真呢幾個禮拜有邊幾日唔洗維護
我到而家都唔明佢到底維左D乜出黎
佢係有心搞既冇問題  點解唔一次過維護哂D野
仲有  據講今次既事係因為班濕9泡菜整容國搞出黎
我只係覺得亞洲服分開比泡菜國班濕9整容西自己玩好過
我地台港澳連成一線仲好囉   

即係唔係話歧視   問題係班整容泡菜真係好有問題
個亞服比班整容泡菜搞  搞到而家一穫粥  不如分開比台灣或者香港D代理搞仲好過而家9下9下唔知做乜柒咁
你話歧視都係咁話  擺到明唔妥班整容泡菜

r01221991 發表於 12-6-11 12:12 AM
點算...買左花生但另一個主角走左....
我仲有好多花生啊.快D番黎.唔好哂左佢啊. ...

好啦,咁我黎食下花生啦,不過我去沖涼先
番黎再食

神鬼無間 發表於 12-6-11 12:18 AM
平心靜氣回返個POST先

即係樓主  唔係話唔玩一日半日等佢整好

平心靜氣咁講無問題

雖然每次都係夜晚黎維護,
影響左好多人放工,放學都無得玩,
的確係唔好.但係佢唔會無故都停機.
我相信如果佢咁做,會係到趕客走.
有時一個難發現既bug,可能冇咩人會睇到
但係一比人利用 即刻影響哂成個server.
一間公司咁停機法會好嚴重影響聲譽
我相信大部份公司都唔會想自己聲譽變差.
佢停得機應該都係做緊野,而且暴雪間大公司唔同香港某d遊戲公司。
一次去修正所有問題會比較好,但係未必個問題可以一次修好,而且未必因為一個問題,
始終大作,錯野的確會多

我覺得
今次亞州服線路真係做得幾差,成日夜晚去到400ping 以上
我寧願佢修正好,都唔想每日400ping咁玩

而且今日修正個問題真係好嚴重

今日《暗黑破坏神3》亚洲服务器频频回档,并且突然紧急维护,疑似是受到游戏中爆发的一种致命BUG影响。今日在韩国玩家中突然曝出一种可以无限复制装备的方法。
玩家通过在游戏NPC按照一定的顺序出售、购回装备,可以无限复制装备。这种BUG对于游戏的经济体系是致命的。
今天据亚服玩家称今天下午服务器有过数次回档,并且突然宣布紧急维护2个小时。截止发稿时,官网已经将公告改为维护至晚7点。

依段我都係網上copy 唔知可信性有幾高.我就覺得差無幾.

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

樓主硬膠, 搏上位, 引人入黎同佢罵戰  

其實亞服都唔止1日半日既喇  

封魔傳說 發表於 12-6-11 12:33 AM
平心靜氣咁講無問題

雖然每次都係夜晚黎維護,

我睇返你個段新聞
所有問題都係源自班整容泡菜
我只係覺得佢一開始就唔應該將我地台港澳既人丟埋入去同班濕9整容泡菜一齊玩
首先班泡菜唔係講中文 又唔識英文 淨係講埋哂D濕9梵文 都唔知乜春字黎
其次就係亞服歸泡菜國代理  而家搞到咁 我覺得暴雪都應該諗下應唔應該分開服
再係咁落去唔止趕客  成個亞服可能真係得整容泡菜玩

神鬼無間 發表於 12-6-11 12:38 AM
我睇返你個段新聞
所有問題都係源自班整容泡菜
我只係覺得佢一開始就唔應該將我地台港澳既人丟埋入去同班 ...

訓lu 唔傾
不過韓國始終係online game發展比較好
始終首選會係韓國
而家發生咁既問題,咁多玩家分ser就難搞d.
不過睇下暴雪點決定,始終都係佢地話事.
我最怕既係,分左台灣之後,仲差既代理,
點都好,等睇消息啦

封魔傳說 發表於 12-6-11 12:43 AM
訓lu 唔傾
不過韓國始終係online game發展比較好
始終首選會係韓國

哂氣啦講真
亞服維護都唔係一日半日既事  我始終係覺得鬼佬有品過泡菜西好多倍
唔係點解美服都唔會有呢D問題出現

玩過星曲WEB

鬼叫亞服多害群之馬
成日搵BUG進行遊戲  

暴走使徒EX 發表於 12-6-11 01:54 AM
鬼叫亞服多害群之馬
成日搵BUG進行遊戲

弊在班害群之馬全部都係D整容整出黎既泡菜呢

笑傲無雙

轉打guild war2

名氣愈大既野就愈易招來暗算
你係黑客你會黑D3定係LOL?
當2隻GAME都有利可圖時當然會搵隻吸金吸得勁D既黎做野
所以咁多BUG係意料中事
暴風雪點做野法你有咩能力去控制?
買隻GAME果時冇寫明唔岩心水可以退錢嫁哦
===============================================
至與亞服比韓國人攻佔呢個係暴風雪處理不善
係我買D3 3日後
因抵受不到 E37 同埋 打怪經常舜間轉移既問題下
就係美服果邊重玩 (因為美亞2邊都有朋友玩)
到而家都冇咩重大事件發生
如果你玩D3係
為賺錢既 玩亞服 不過你要同你耐力戰鬥
為開心既 玩美服 你會冇咩煩惱
幾千蚊 幾萬蚊野.. 放得出就係
放唔出始終都係圖片加數字姐
別太上心

屌樓主條柒頭皮係前幾頁 比我屌到聲都唔聲 我一走左就係度拿屎食

屌你老母垃撚圾
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-15 10:51 PM , Processed in 0.042349 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存