2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 遊戲意見提供 【6月28日更新】
樓主: HiMsPaCe
go

遊戲意見提供 【6月28日更新】   [複製鏈接]

我最想知道幾時再出會場包~
商城賣的道具,真是好能貴

除左商城的道具,講完就好快出爐~
咁開放龍穴NPC,角色移民,暫時關格榜,掛狗問題果D最快幾時推出?

回覆 wvo 的帖子

會無左屈勇-..-你傻嫁? 便利同細錶係必需品=.=

笑傲無雙

回覆 wvo 的帖子

懷念係玩兩下就唔玩..當人地想長玩就要升架啦..升隻7-8轉好出奇咩-.-? 官方都會出初心比人升!
依家每個SER真係升既人有幾多唔係用!? 証明6轉後升LV係有太大問題要改進啦! 人人用既都係比錢!
唔係FOC架WO~, 咁姐係真係有需要姐~~~咁點解有需要? 咪因為升LV EXP問題同機械式升LV方法!
咁有人真係想玩就要改進哩方面問題, 你唔改就自然有人用其他方法代替架啦!

認真講, 你話人手升見到人用掛升就唔升果個人有幾多-.-? 有幾多人會冇掛唔升唔玩多? 自己心中有數啦..
唔想人用掛咪提出D方法幫下D高LV升LV囉...你估個個都唔洗做-.-? 佢出得到4XX-5XXLV..要平衡就已經冇可能!
差幾LV打交都差幾皮~ 剩係識話想懷念~ 懷咩野先..你升LV又要升狗先 升狗又比人格又比人引~~
一個為懷念而玩既人過到哩D關數先講啦~~~ 長玩得既就想高LV架啦!

燕麥片  佢唔洗番工又有時間心機24小時日日X3 十養可能得既-.-"我唔會囉不過=.=  發表於 12-6-30 03:37 PM
Chong  X2.......由1lv升到545 人手升有乜可能  發表於 12-6-30 11:55 AM

忍影世界

燕麥片 發表於 12-6-29 12:50 PM
回覆 wvo 的帖子

懷念係玩兩下就唔玩..當人地想長玩就要升架啦..升隻7-8轉好出奇咩-.-? 官方都會出初心比 ...

我都覺.....希望 可以有d 另類既 升lv 方式   我隻6轉槍 都已經 冇乜心情升

例如 係 d要死亡令 入既地方  有隻boss怪(只有1隻,,例如成座殺神塔  得1隻)

d血 有一定既數量   隻怪 仲同跌d  差唔多個一區既lv 的裝備(質素唔太差)

仲會跌exp卷 (例如 殺神塔  跌 50萬exp卷..低跌率)

本人重玩  1日就 由 75lv 升到 170lv...都成6千萬exp....所以50萬應該唔算多(有用x2,有自家幫eq)

同埋 重玩 先發現 隻狗 110lv之前  有某個lv 打某隻怪...可以有 高達 7xx exp.....

直到 110lv或之後  打所以怪都係1xx.....相差真係大...

還是試下吧,請問會唔會出轉ser 或者 轉職?

remytse 發表於 12-6-29 12:47 PM
回覆 wvo 的帖子

會無左屈勇-..-你傻嫁? 便利同細錶係必需品=.=

你HIGH大左?講得咁簡潔~
咩冇左BUG勇=.=?

DreamGL 發表於 12-6-29 02:05 PM
還是試下吧,請問會唔會出轉ser 或者 轉職?

唔會出= =,出左隻GAME唔好玩

燕麥片  轉SER好似話會~~~但轉職就冇提過..不過唔建議出轉職-.-轉得職隻GAME就已經本末倒置  發表於 12-6-29 04:45 PM

回覆 wvo 的帖子

-.-你有無合狗升過嫁解啞屈勇會無左,仲有細錶俾人打走佬唔通企定定俾人叮-.-? 無便利你升埋佢啦! 點升,有無咁多金魚?

笑傲無雙

回覆 remytse 的帖子

佢仲停緊1.0-2.0時代-.-..食錦囊~o~

回覆 燕麥片 的帖子

笑左-.-老實講我真係未試過食-,-

笑傲無雙

以前1.0-2.0果陣冇便利-.-..要回點BUG完160劍上去再回點學E11 劍3咁爆招升-.-..以前MP少 怪血唔多, 升LV又易-.-..人人都去66鎮果到搵條友買錦囊~ 平麻! 當年我S6 叫燕南天-.-仲特登買燕南天錦囊食-V-"哈哈~~果陣最好玩...
依家認真講 你升到3XXOR400 仲有心機睇住1日爆十幾個鐘狗果升LV得果幾%先算=.=" 唔係點升!!!! 仲要依家唔同以前WO~ 依家好多SER都有幫獨大, D人升LV日日只係比人搞-.-' 升LV??格你, 唔格你..殺你怪 清你場,掛狗引你~
D人可以無聊到你升LV..佢係你隔離放狗咬你-.-'唔比你食客-0-"

留個POST網址先, 希望HIMS見到既話能夠回一回, THX~

懷舊版古龍之我的意見
http://www.2000fun.com/thread-4979503-1-1.html

官網買果d裝備好處係勁同唔需要修理費用,但係成日lag,有時lag到miss左,冇修理到都唔知,成日打打下怪d eq就跌晒落黎,記得之前好似買包果d eq修理係用1蚊,可唔可以改返以前咁?會清楚好多。

.晨仔.  所以我修理時都會禁多幾下 確保係修理左  發表於 12-7-1 11:27 AM
燕麥片  你又岩wo~ 1蚊好d...有時真係狂禁佢又唔知lag幾耐-.-都唔知有冇修理  發表於 12-7-1 10:41 AM

如果各位玩家對遊戲有任何意見的話,歡迎在本帖此提出,官方將會考慮及用作參考。
如有任何Bug、外掛等問題希望回報給官方的話,請盡量以詳細方式提交,如有截圖或程式提供更佳。請註明給我hims,回報電郵:csjz@gameone.com

依家出面就有2個加速POST 有埋片 做吾做野就睇你了 希望你咪大隻講

笑傲無雙 玩過星曲WEB

建議龍穴設等級限制 一個高等 一個低等
可避免高等玩家獨大 壟斷雙穴

燕麥片 發表於 12-6-30 03:41 PM

以前1.0-2.0果陣冇便利-.-..要回點BUG完160劍上去再回點學E11 劍3咁爆招升-.-..以前M ...

唔係水鄉咩?

燕麥片  水鄉都有-.-..不過我去開66-.-..因為66地方細..夠快-.-  發表於 12-7-2 02:39 PM

沒任務,沒宣傳,沒GM,沒更新 還有這么多人玩,真是難得,GAMEONE還不回來重建群俠傳?等什么?

當初知道GAMEONE邀請玩家比意見
諗住你地有心搞一搞隻GAME, 改善下D問題
睇你D回覆, 真係好撚冇癮, 冇玩幾年都覺得火滾
叫人比意見你得個聽字? 唔見得你有幾多野會做/肯做

本身40億狗, 之後唔知咩事變33億, 你話唔改
入武器店/錢莊彈GAME, 又話無法修改
重生點未清楚問題原因,需時調查
喂大佬, 呢D問題發生左幾多年? 重要等調查?
等得你來都蚊訓喇
玩家想改既, 就多多藉口逃避
換令, 出新道, 搵錢既野你就識搞
重要扮到接受玩家意見咁既樣
不過GAME入面有問題就唔識改
你點樣叫人繼續玩落去?
叫人比意見有乜意義?

雲欿飛 發表於 12-7-6 01:09 AM
當初知道GAMEONE邀請玩家比意見
諗住你地有心搞一搞隻GAME, 改善下D問題
睇你D回覆, 真係好撚冇癮, 冇玩幾 ...

如果好易改,我就一早改左。
咁耐都未改,就因為係好難改。

回覆 HiMsPaCe 的帖子

所以都係整d易改又賺到錢既 ( 例如換死令 / 初心 ) 先就較為有jetso囉, 對不 ?

Kz_so  最大既目的都係賺錢囉 唔係有心整好隻GAME  發表於 12-7-9 11:16 AM
已有 2 人評分Good 收起 理由
wvo + 1 你說的內容我非常同意
HiMsPaCe + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 08:48 PM , Processed in 0.044868 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存