2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 龍珠奇人
樓主: kerry333
go

[抱怨專區] 龍珠奇人   [複製鏈接]

我要反省D咩啊???你冇做錯野???同埋我錯D咩先!!!你地公會個林道道先冇品。OMG全部冇品狗

唔係全部既~~~~少部份囉~~~~~ 係你地逼我講出口。 你唔嘈難道我會嘈你先嗎?! pop你講野太好笑了

你勁裝洗得起錢先有人同你做FD把你當神拜渣。你真係當自己係神咩?!! 笑了

對不起喔
斷J
我承認我錯了
不應該拿你的缺陷(JJ斷了)來取笑你

斷J球原諒

霖dodo~~~~你霖邊個ar~~~~~?!  唔識打求原諒~~~~ OMG d人幾有品大家雙眼目睹。我同呢條友完全唔識居然自己黎1線擂台打我~~~^^

1線擂台D人都討論左OMG好多次。話咩垃圾垃圾~~~~我諗你地應該知。點解會比人講?! 你地都知喇~~~~唔洗我講出去!!!~~~

冇品既OMG唔係全部人。但係有小部份。我唔相信你地冇做錯。

但係你地唔該指出我講錯D乜野。如果話我口臭。請OMG自身作出反省。

我要講係咁多。你地可以做可以唔做。我唔會再同你地嘈落去。

反正我AC都就放得出。我唔想再嘈落去啦。你地真係唔煩架咩= =

祝你早日賣得出你那斷了的JJ

斷J
我唔係好識打字
斷J
球教打中文

435022581 發表於 12-6-25 05:06 PM
我要反省D咩啊???你冇做錯野???同埋我錯D咩先!!!你地公會個林道道先冇品。OMG全部冇品狗 ...

祢真係有問題。。我有話祢?
祢成日対号入座...仲五係錯??好笑 
祢自問下自己la 仲要人講ar??仲細??
我係話有個人係game入面 朋友又五多 又要串  
我地個会。。起馬無一個人甘標磅自己
講一大個圏成日講自己以種人。。真係好接受五到 (我無指明話係断情)

祢自己係到公開話我?有病看下医生la

435022581 發表於 12-6-25 05:46 PM
反正我AC都就放得出。我唔想再嘈落去啦。你地真係唔煩架咩= =

祢真係有病ar???..........
係祢自己話人先ga wor ??
整造甘多敵人先開心?? 甘先満足??
点解五可以同人平和供処係要整到通街敵人?
我完全不明以種人~
一個五会反省ge人 5会認為自己有錯ge人己経錯la 自我中心
無朋友世界 特別開心?玩甘耐龍珠第1次見以種人
即係全世界五岩、自己岩o西low
係人都有錯過ge時候~~識得反省 人地一定接受 
我自己都有la 講錯過野 造錯過野 5好死撑 人地一定原諒
如果好似祢甘?我驚下個跳街自殺係我自己 以種人一定5会過得好=。=
五覚得自己有錯<-ー仲五係有錯??
我地都有錯ga 35識7教醒祢 

無意間...同小飛講埋同一番説話添=。=

435022581 發表於 12-6-25 05:44 PM
霖dodo~~~~你霖邊個ar~~~~~?!  唔識打求原諒~~~~ OMG d人幾有品大家雙眼目睹。我同呢條友完全唔識居然自己 ...

我地会作出反省絶対!

点解大家甘強要win 天下~~絶対要反省

大天, 道道~叫祢ar 不要win 甘多天下~反省下ok ?

回覆 tofupop 的帖子

你自己話過我就認啦。OMG 奶茶佢地簡直無品啦。趁我唔係到殺我D會友仲串9我。

同埋我同人地講果D野你有資格理我?! 睇醫生啦你。你自己都冇品仲嘈

係你地洗得起錢。

但係我冇話到係因為你打天下日日羸既事而嘈。 果陣我都冇嘈OMG。

睇到咁冇品既人係OMG。仲要唔識反省叫人地反省?! 我比你面就叫你pop。唔比面就叫你收_啦。

你自己牛頭不對馬嘴。你真係好on_。乜你唔覺得咩?! 我同人地講既野你係都要管= = 你都幾咁搞笑^^

你唔好咁傻啦。人地唔嘈我我會嘈人地嗎?! 我會特登嘈人地?! 你比D例子出黎啦。

同埋你OMG公會真係好多ON_仔。冇話包括你~~~~唔好對號入座^^~~~。

睇醫生啦你去。叫埋你D朋友仔去呀。

我冇諗住搞到全部敵人。係你地(太)道唔好我先會咁。 你不如諗下我點解咁7火啦。

同你講野真係 ( 對牛彈琴 ) 。 冇得救

我五会話我地会所有人正常
不過断情 祢問心自己点解甘多人五like 祢
祢五想下??祢由開始同飛B 嘈開始
幾多人五like祢 点解自己五可以想下?祢又五見我同人嘈??除左祢=。=
祢短短時間内 同幾多人嘈過????祢只覚得人地話祢on 9就係人地錯
祢五想下自己造過o羊所以先比人話祢on9 ??
以D 就係反省 可惜祢係不会。。。 
祢嘈我 係祢無本事再講落去 点解無本事?
祢講甘多、又係不停死撐 為o羊??撐少陣会五会死?
好簡単1句5好意思 所有問題就解決 祢看祢以家似o羊??
嘈win我有用??game 入面幾多人話有個on9仔嘈 
点解祢要甘落去?平和同人相処五得??係要整到1街敵人先開心??
我五明祢心態 祢明祢放ac 可以不再理会 不過祢無権利係到!@#$%^我地low

435022581 發表於 12-6-25 07:07 PM

你唔好咁傻啦。人地唔嘈我我會嘈人地嗎?! 我會特登嘈人地?! 你比D例子出黎啦。

講多句 我自己造人心得
人地唔嘈我我會嘈人地嗎?! <--人地殺左祢家人 祢要殺返人地家人?
有更好解決方法 点解五用 一定要用甘口来解決?
対 1d 犬就話講道理無用、只可以用口去diu 9他、
断情 祢五会係以D人ma??我都不希望祢係
如果改変下 大家成班人開開心心甘玩個game  不是更好ma????
問心、甘様祢会開心D or 祢想継続毎日同人開戦会更開心???

咁多位聖人/人生教練唔好嘈啦~俾我地班蟻民耳根清靜好不好?

我都唔想同人開戰。但係情勢所逼。 pop 如果你是我。你比人打。你會點樣。

不用口來解決。能用什麼方法呢。指教一下高手。

435022581 發表於 12-6-25 07:03 PM

係你地洗得起錢。

有時認譲下 好考祢eq
祢話我on9又好 収皮又好 講真、我無必要同祢講甘多廃話
祢講極都5聴 我都無法 我五係祢貴親 
反正祢係大家心目中o羊人 大家都明白

我出発点只係想個game 多D朋友、不要多敵人
祢ge出発点係多敵人好過多朋友(我自己感覚) 

祢不如想下 想再多敵人好or 多朋友会開心D
講野前想清楚先講 講野客客気気 一定5会無朋友

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 09:49 AM , Processed in 0.045221 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存