2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 我要做世界第一成就全滿, 為香港人爭光 ~鍾培生 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: hellingsing
go

[消息情報] 我要做世界第一成就全滿, 為香港人爭光 ~鍾培生   [複製鏈接]

笑傲無雙

打機同為香港人爭光有咩關系??

笑傲無雙

kinabc : ok
vincent33 :會繼續努力
曉婷乂 : wheel of misfortune 最煩:(
哇哈哈哈! : ummm..... your concepts are....
夠薑 :請問邊隻game?
FoReVeRl絕影  :
p13133 : 好多年前,cs打過小型比賽,但係射擊冇乜天份,所以放棄左
D仔乂 : i will take it as a postive comment
神1小子 : 唔見報la 冇意思 and your concepts are :)
auntwhite : diablo hardcore mode係用錢解決唔到既game
乂Gary乂 :sure when i am free
gn451990 : 商城game當然會花費, LOL 除左買英, wow 同diablo 除左買隻game都係唔洗用錢
s20050081 : hall of frames

我冇打過比賽喎....

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回覆 hellingsing 的帖子

未出果時又諗諗諗

出左咪又第一時間仆去玩= =

又係鐘培生...
你點樣先拎到咁多成就分我就沒興趣知,
但係真係唔好搵打機呢個藉口為香港人爭光...
你係為我地爭光就做D有建設嘅野啦..
打機唔係問題,打機唔係唔見得光,
但係你將你D錢拎黎讀下書,做下善事仲好啦,
日日只係打機沒用架,出黎社會見識下啦..
有幾多人連食飯嘅錢都沒呀?你玩神鬼用左40萬,夠1個家庭用好耐啦
讀下書,學多D知識,搵份工做,唔好只顧打機啦,英文都未串好

沒玩ONLINE GAME見過佢就唔知佢幾衰,我都廢事再講落去

Mr芥蘭 發表於 12-7-2 11:50 AM
拿...你千萬唔好講"為香港人爭光"呢6個字
因為香港唔需要你"打機"去爭光
香港有好多人做1樣"實際而有意義" ...

行行出狀元~
但又冇實際比賽...
都係俾個理由俾自己打機姐

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

你都係想我比負評姐
btw葡萄你身家

ga685352  只能說....十分讚同.....我都葡萄佢身家!  發表於 12-7-6 06:50 PM

真係唔好比人認為香港人會為左打機會洗咁多錢洛去一隻GAME到,我怕會比外國人笑=[
拿,我句野好中肯嫁

唔怪得話富不過三代
我係你呀媽一係死左佢  一係殺左你

玩過星曲WEB

忍不住串一句....

點解你會玩唔到射擊GAME...
因為射擊GAME 有錢都好 買左把槍返黎
你冇技術都係殺唔到人
所以你唔係冇天份....而係你用錢買唔到第一!

玩過星曲WEB

hellingsing 發表於 12-7-1 10:04 PM
雖然我5月尾才全完煉獄,輸6日比歐洲

6月9 才全職破煉獄, 冇野可以作準

打D3原來可以為港人爭光   

我雖然唔識你,亦未玩過你簽名檔既遊戲,如果你有心成為一個職業打機,我相信仲有好耐
因為遊戲職業競技,通常係公平情況下進行,例如CS,SC2,LOL果類
但你簽名檔既大多數都係MMORPG,如果你想為香港爭光,不如練多D果類型既遊戲

所以令我諗到你只係一個用網絡成就、所謂第一去俾自己成功感 / 存在感
MMORPG第一又好  香港第一又好,你冇技術去令人佩服你,你永遠都只係一個浪費時間既打機者
好似遊戲玩緊你一樣,並唔係你玩緊遊戲

玩過星曲WEB

自欺欺人

射擊無天份? 尼d野唔駛天份 最基本只要識殺人 已經玩得到
係咪因為無得用錢去贏第一 所以先搵個籍口去說服自己?
為香港爭光? 我諗全港冇咩人會想用「打機」去爭光囉
用一大筆錢 去換 個少少名氣 又唔係出名到外國都知 有咩為?

你地串佢無技術都無用咖,邊有人會自認咖
你地叫佢做有意義既野都無用咖,佢會做一早就做左啦
做咩仲係度哂成就.....
你地不如唔好幫佢推番個POST上去仲好啦 ,HAHA

呢條友 傻既 打神鬼 果時周身石  但成個ser 都僧佢 同圍佢  之後開埋個分身e c + 自己血   狗到無朋友
game  如是  真人都是  可能佢真人是 腦殘人士  有錢既佢可能  是有點 病 不能自由活動 既人
你打機 叻 吾會有人 話你叻   吾該你 收下啦   為香港人爭光  ..... 挑
你去 拿奧運 冠軍  就 香港爭光   都吾知 醜  死傻仔

亻巨 打機(Online Game) 唔用點數都做到第一就勁.......

笑傲無雙

希望鍾培生你唔好玩 GW2 BS TERA丫 唔係你又用錢去搭夠

其實佢都幾勁既

笑傲無雙

p13133: 你應該試下, 會進步好多
閃KANE閃 : 喂~~~~~~~~ 你又有玩, 係呀隻game咁岩撞正我岩岩畢業
夢幻街樂園 : 請問你從咩去推測我既生活出黎?
terence501 : true
y29816520 : 慣左
文B仔 : e隻唔係商城遊戲,唔需要花費
B文子=] : my mother loves me
ga685352 : 嗯! 有好多遊戲都係用錢買唔到第一
暴走使徒EX : 全暴雪出既遊戲都有hall of frames
chuen : 現實世界好忙,同埋香港個社會風氣唔適做遊戲職業競技, CS 打過小型比賽, SC2同LOL 都略懂, SC2係第一季未有master league 既2600分rank 1 diamond, LOL 美服AD 2.1k elo 蠃過高登比賽以16強2:0 8強2:0 4強2:0 決賽2:1 勝出,同埋你應該對我有好多誤解:)
高等售賣員 : 哦
漢斯魯德爾 : 我唔會否應商城遊戲我會花費,但D3既成就積分同埋專家級係用錢買唔到返黎正如我所講好多遊戲用錢係買唔到第一,我 D3 既成就積分,係世界首殺HC mode 既2位都公認我係暫時第一
kiki54321 : so much rage :(
raylau84 : 哦
p13133 : WOW s3 rank 1 2v2, D3 world rank 1 achievements, LOL 小型比賽第一, War3 多次Bnet 正規比賽第一
FATDOG : 我會挑戰GW2
boblau12888 :thanks 會繼續努力
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:26 AM , Processed in 0.037963 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存