2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 香港官網九陰真經online有少少野睇
樓主: ..sSsS★`
go

[港服] 香港官網九陰真經online有少少野睇   [複製鏈接]

wangyuan 發表於 12-7-8 11:26 AM
香港出親dgame唔夠兩三個月就冇人玩
之後等隻GAME合約完左就直接汁左隻GAME
都係玩強國 ...

係就係多人
不過國服d玩家無乜品
可能你地未見過...但我確實見過呢d人
而家刪左隻國服一排係屋企聽歌算

笑傲無雙 玩過星曲WEB

..sSsS★` 發表於 12-7-8 03:39 PM
係就係多人
不過國服d玩家無乜品
可能你地未見過...但我確實見過呢d人

其實香港好多玩家都係冇品= =
建議樓主都係唔好抱太大期望
自己開心輕鬆玩就算~

大陸既九陰 搞緊 海外連線測試  想搞個海外服  
應該吸引到唔少 海外玩家

haydnlau201012 發表於 12-7-7 08:39 PM
根本隻game喺香港唔可以長做落去
呢隻game根本唔需要商城同埋比錢
gameone係要收錢既話最頂都係收喺江湖名 ...

其實系可以用錢玩, 入面玩家賣既所有野都系要用官銀買,因為官方連最基本既回復飽食度的食物都沒法同NPC買,所以要靠同玩家收 除非你不停開分手,如果就要用官銀 官銀得到既途徑得3種
1. 離線打工, 有機會賺到, 不過唔多, 離線打工就一定要江湖名俊,不過回報唔大 姐系至少要比小小錢就有小小回報
2. 綁架, 有次數上限而且, 每次1-30兩 不隱定
3. 就系用真錢買, 照國服現時睇, 每次買都被會官方收抽5% 手續費, 而這5% 的手抽費我相信就是這遊戲的主要收入來源  ,而且老實講 都唔系好貴

主要系沒錢玩家但有時間生產資源賣比有錢沒時間生產資源既玩家,  
窮玩家(生產)  ---> 賣  有錢玩家   

但香港畢竟市場太細, 如果照現在這收費模式一定賺唔到錢, 除非轉月費制/典型商城制

都係睇定D先...國服一定唔玩,等台服或港服好D...

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

乜鬼優先試玩,明呃人錢啦,試黎試去,咪又係唔夠大陸新,試黎試去都係舊野.......

直接封測咪好囉,,,,限量封測種要1舊水,明搵笨柒

lkwpkok0 發表於 12-7-10 12:21 PM
乜鬼優先試玩,明呃人錢啦,試黎試去,咪又係唔夠大陸新,試黎試去都係舊野.......

直接封測咪好囉,,,,限量封 ...

我6月6日玩過內測(即所謂公測)
我覺得隻game無咩特別
如果我玩港服我會等公測, 鏗番d錢

我都想等港服出 唔係頂唔順大陸玩家
係玩D大型活動太LAG 例如門派戰 冇啦啦 行行下卡左係到點打呀
加上 一玩呢D活動我D MS 升到幾千  唔知有冇人同我一樣 玩玩下D活動
會冇哂埸景 得返D山.........
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:26 PM , Processed in 0.027298 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存