2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 天空之夢~2LV既 ☆StarMIL〞 天使族,現正重生招生、 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: a10fc98
go

天空之夢~2LV既 ☆StarMIL〞 天使族,現正重生招生、   [複製鏈接]

嵐jal 發表於 12-7-19 02:23 PM
你個d所謂既"解釋"
來來去去都係個幾句
之後人地係咁炮轟你

咁之後有冇嘈你先.
我依加就係講更依樣.
「來來去去都係個幾句」
咁更係啦--你地講泥講去都係依d既--
你話我煩你.okay.之前講左sor.
到左最後一次「煩」你係就係起style族post.
仲要係你地屈我.
如果比人屈都要人證既話同大陸有咩分別姐
我只係澄清返姐.咁都有錯咩
「仲有你打咩q野hi呀
怕扣分就唔好打啦
又要想爆粗又要淆」
老實講.關你咩事先
我打慣左.咁係咪唔比啊?
okay.以上太串我怕你又話我串你.
姐係.
我打慣左.唔想改,咁okay?

a10fc98 發表於 12-7-19 01:43 PM
「第1.
你幫我搞咁多麻煩野出泥五通我屈你?!
五系要我系2ooofun爆你呢d無聊野出泥掛?」
「第1.
你幫我搞咁多麻煩野出泥五通我屈你?!
五系要我系2ooofun爆你呢d無聊野出泥掛?」

• 何謂煩野--?你咪放囉--
我不嬲都唔mind.

「第2.
之前我叫你泥族地搵我
你同我系族地洗頻叼鳩我d人.
你夠膽五認?
戈陣啊b同怡b龘狗都系到.
五通佢地夾埋泥屈你?
我地咩人大家有眼睇.
我系真系屈我神早比人放左上2ooofun話我屈狗na.
你呢?
次次開p0z都1定有人話你膠.
我就最多比人話我串同惡.
五熟既咪最多港幾句姣西.
我接受到wo.」

• 你講幾時先
你如果話12d個陣的話.
我去個到.搵你冇人應.
之後冇事啦.之後借用你族地.
之後你又唔理我以為得.之後先知原來唔比咁解--
叼鳩你d人--?邊個?你之前信上寫的街上嗎??我個時玩下炸 wor--
其二係佢話同我消.我唔應佢.佢先打我先炸wor--你有冇野??
我點知佢地見唔見到--依d我理泥有咩用姐--
咁不過你講起2KF呢.見你冇咁偏見啦.
就先多謝你既意見.

「五該你五好鳩雪前鳩雪後^_^.
我想港呢
你呢句說話我已經可以告你.
五好以為網上面港既野五洗付責ah小朋友`
你讀多幾年書.
做多幾年人.
學番d理據同心理先好同我港野na:).」

• 你次次都話告我既+F
咁網上講野呢又有自由架ma.
正如你之前所講.
你咩都告好冇引姐.
如果告得個d一般都係好炎重--
例如起人底個d--
我試問我只係串你.有冇咁炎重?
你串過我幾多次?

• 鬥衰的話.
我之前chok 個時比你日日串.
我都冷靜同你解釋係誤會.
之後你又彈左好多事出泥.
令我覺得你呢--
認為某人唔岩個時呢.又唔比人地解釋.
一味係到嘈人.

• 到之後我say左n次sorry.都好耐啦.
之後你仲泥搞我我先串你炸好冇?
你自己都記得咩事啦大佬啊.你試下日日有人泥煩你你會點啊

• 之後我d fd話可能我未夠成心道歉.
之後我係你族post解釋返啦.之後你又唔理我+串我.
咁我有咩可以做姐.
你成日只係識串人.有冇理過人地感受?
之後又冇咩意見bo.一味只係指出人地有咩唔岩.之後又唔講之後應該點.
喂你當我神咩大佬.知埋你講咩架!??

• 你指出人衰都唔係好大問題.
最大問題係你有時連我衰咩都唔講.
好似我岩岩退style個時.你一隻字都唔講.
唔理我.
我以為發生咩事.咪係咁問你囉.okay我煩.
但你又唔講咩事wor.

• 我個時入你族都係為左死地同埋想學下管理族炸.
我只係一個正常人炸.唔係你啊富婆!
忍極都有限度架Hi你.我又唔知做到d咩你先原諒我.
之後唔理你你又串我.咁有咩意思啊!
要講既講完

• 我nnnnnn耐之前已經港過nnnnnnnnnnnnn多次.
    你未入泥我戈族之前.
    系到周圍同人港話
    我同Style戈家長好熟架.
    你咪打鳩我囉.
    到時佢吹雞你五好同我淆底ah.
    你夠膽話你mo港過上面既說話?
    就系因為你呢d咁既言論.
    導致戈排好q多人密我^_^.
    我入親p場都比人+f我問我系咪保你^_^.
    戈d人.
    戈戈我答完五系咩事之後就話你戇鳩鳩串柒柒.
    咁你自己諗下你自己煩五煩先na^_^.
    周街認友族無用架.
    友族五系幫你大p架醒目少少na!
    • 港幾時.哈哈.
    一定五會系12d戈陣既事泥囉^_^.
    我就死五信你夠膽系我向12d戈陣系12d族地洗頻囉^_^.
    我系五想應你囉:o.
    你話族地.
    我不嬲五介意有人坐系我地隔離.
    只不過系你d人嘈到喊天咁.
    族頻依家壞左五識用ah?
    同埋你話問我.
    五好意思我真系五知邊次你有問過我野:)
    你話借族地呢件事我完全五知^_.
    街上.挽下就五系叼?!
    佢同我叼晒老母咁港野ah:)
    港經咩你:)
    挽下會同我港野港到叼晒老母?!
    佢連續兩日都系咁同我港野wo@@.
    就系因為你系到打鳩佢.
    佢先咁炆咋wo@@.
    挽會挽到咁樣?!
    我死都五信囉.
    又五見我同其他人挽系咁:D?
    用腦na小朋友.
  • 哇.比你咁樣改戈名.
    五通出街又比人咁樣叫na wo@@?
    你真系好頂癮架姐.
    你熟法律未架~_~.
    侮辱他人可以告緋榜架:S.
    起人底戈d
    你五中意咪告佢囉.
    你熟法律既根本就法律挽晒.
    同埋.你系咪真系五識字ah?
    系嚴囉好mo.
    我串你.
    但系我有無叫你鳩峰@@?
    mo ah嘛.
    醒少少na.
    你連我重點港乜.你都未捉到就同我港串.
    番屋企問下mama點串先na.

• 日日:o?
    你確定系日日:o?
    我有mo咁多時間搵你呢戈閒人ah?
    五該用好你d量詞先好港野:)
    好冷靜.
    對住我港粗口叫冷靜xd.
    我彈左d咩事出泥@@?
    請詳細解釋.
    我有比機會解釋架:S
    只不過你既解釋不足以我原諒你:)
    同埋你港既野完全無根無據
    你憑咩要我信你@@?
  • sorry@@?
    我1句都mo睇過.
    你問下我戈族d人有邊戈見到你同我港sorry@@?
    你有say sorry.
    有無人證先:S?
    又日日ah@@?
    你真系好頂頂頂頂頂頂頂頂癮.
    原來我咁得閒架咩?!
    我咁得閒點解我五去升96.
    走去陪你呢戈2打6挽:S
    神神神神神奇ah.

• 解釋就叫道歉= =.
    真系好神奇:o.
    我五系只系識串人架@@.
    你問下d之前同我嘈過戈d.
    我系咪真系只系串佢地@@?
    我比機會佢地解釋.
    同佢地傾番d誤會.
    我依家同佢地咩事都mo架na@@
    我五似你咁白痴:S.
    下下港感受@@?
    你搞咁多野之前又有無理下我感受ah先生@@?
    應該點做系咪要你自己諗?!
    要我港你聽姐系五系你自己真心去改.
    系要人教你去改.
    五系真心改na@@.
    醒少少na@@.
  • oh.你退族我系應公眾要求踢的.
    戈戈都話你死地先on@@.
    只系入泥打死地.
    你同我港入泥學管族.
    你想我教你d咩?!.
    管族每戈族都有自己五同既管族方式.
    你要學我姐系你五系有心自己開族na醒少少na:S.
    下下靠抄人系無進步架先生@@.
    抵你戈族比我d人恰住- -.
    連最少上既星辰君.
    佢都五倨你.
    咁你自己諗下你得罪佢地d咩.
    佢地要我堅持開你波na@@.

a10fc98 發表於 12-7-19 03:04 PM
咁之後有冇嘈你先.
我依加就係講更依樣.
「來來去去都係個幾句」

你串得起我先算啦/.\
你屌就屌啦
hi咩鬼野je
用用埋埋d懷舊mode
無人會覺得你型架
之後我係有個post就見到你用屌啦
唔係習慣左架咩????

回應番點評戈條友.
你點評我.
姐系有野港na.
咁你直接回覆五系仲快?!
你話你五想開罵戰.
咁點解你港戈d廢話咁有骨既@@?

校規還校規.
族規還族規.
有d族五同我地.
五理3721
吹左雞先港野.
五好以為戈戈族都系咁和平na.
你睇低左呢戈世界na小朋友@@.

醉爱_宇  同埋我知你老 ~呢個世界你都睇通睇透 咁祝你快D死Q左佢  發表於 12-7-19 10:13 PM
醉爱_宇  你認為回覆快但系我覺得點評快BO唔好意思就你唔到  發表於 12-7-19 10:08 PM

§﹏某x雪 發表於 12-7-19 02:43 PM
藍色為我打.
紫色為樓主說話.
佢港野199.

「我因應番有點戈d同你港番好五好.
咁系五系抄?!.
我依家五系話你港既野系抄我.我依家系話緊你格式系抄我^_^.五好同我廢up na先生.
呢到重點泥架na*
五系字詞1樣.
系格式ah先生.」
咁好難講架姐--
唉.當係我抄.sorry~
冇野啦掛+f好煩--

「五記得左之前抄我?!.
你真系好好好好好好好好好好笑lol
你話你1開頭戈戈抄.
又五見你抄赤道?!
又五見你抄val?
系要抄我?!
港經咩你.」
同上啦唉

「族人介紹戈到.
有幾多戈p0z會好似我咁打埋幾多lv.咩職?!.
就算有都系pm過我話參考既去寫上去.
而你?!
邊忽有pm過?!
我好憎人抄野架囉好五好^_^.」
我咪話左原創這post既不是我囉--
唉算.
既然我講野199.(其實我都有d覺.不過.....唔知點改sor)
咁就再講多次啦

姐係.個族post係我寫完之後.比族人話唔好.
之後玩家殘存回憶幫我整多個的.
唉算又當我錯.
好煩--格式錯okay我錯哂得未啊--
「你邊隻眼見到我話族p0z 1定系族長整@@?」
「我都估到你實串我族post唔係我整啊之類個d架啦--(見得你回依d多)
我先問你.族post一定要係族長整--?」
你實咁講--
「我港晒d重點出泥你就同我死狗認錯有抄我?!
呢招死狗用得五錯wo.」
你看得回到三國太多--( 雖然我仲多過你-_-)
死狗既意思據我所知(據我所知)並唔係咁解.
okay又我錯--

之後你次次都最後都冇講我應該點
唉算我當你個「收歛d na小朋友.
五好咁自大na^_^.」
係意見.咁我到底應該點收歛?
點唔自大先--
我只一個傻仔--唔識理解人地講咩人人都知.
不過我都想講我之後已經再冇串返你啦大佬啊
唉算
我再開多個族post咁你唔煩我又得未啊
「天使族☆StarMIL'' ~誠招60↑人士~ 常死地、吹水、有品、~意密查詢~」
族post只依個得未啊
可唔可以唔好再煩我啊.
我之前解釋=我怕唔誤會+當你fd(係你唔信姐)
之後你實話「邊會有人屈你啊.心照na」之類個d
你太多陰謀論囉囧--次次同你講野都一定預先念到我想念既野架wor
又會咁岩-_-
依加你既然做到咁咁我咪唔煩你囉.之後你仲泥煩我.
你話post 上2KF我又怕咩鬼姐.比人唱過n次啦我
第一次比人唱咩大佬.
只係話.依加只係想「你唔搞我.我唔搞你」炸.

a10fc98 發表於 12-7-19 03:17 PM
「我因應番有點戈d同你港番好五好.
咁系五系抄?!.
我依家五系話你港既野系抄我.我依家系話緊你格式系抄我 ...

我就五同你廢up住.
我番泥先慢慢回應番你d低能白痴理據
同埋叫你點評戈條友.
夠膽就當面泥nos搵我na@@.
次次你有事只系識系2ooofun做護主犬.
你系nos有事戈陣佢系到潛水@@?
真系可笑可笑也:).
你話fd幫你@@.
點解你有事佢只系識系2ooofun咀炮又五識親身泥幫你@@?
五好同我港族wo@@.
就算五同族都可以話系你戈族架@@.
依家我d人出去升.
我都話佢系我d人保佢na@@.
港經咩@@.
我番泥先再慢慢同你廢up:D

最後回應你呢句.
我五會再同你咀炮.
你搞得掂我d人叫我五好開你波既.
我咪五開囉.
依家五止系我1戈問題.
系我成戈族d人都好憎你@@.
你自己諗下你咩事:D.
仲要系我未同你嘈之前.
已經話好憎你^_^.
你自己反省下na@@.
港野199咁- -

§﹏某x雪 發表於 12-7-19 02:43 PM
藍色為我打.
紫色為樓主說話.
佢港野199.

你系叫人地唔好點評既~既然你咁想叫人回

話人抄你個POST之前
好心你啦諗下先串人啦
唔好見到一個post格式同你個族post差唔多就話抄你post啦
仲有ya
個個POST都系要跟版主要求架啦
發佈家族收人的內容如下

主題名請打家族名稱

*伺服器:
*家族名稱:
*人物名稱:
*入族要求:
家族簡介:
福利:
活動:
*項為必填

主題內必定要包含 [伺服器/家族名稱/人物名稱/入族要求],否則一次扣10分,由2009年2月26日4時正以後犯規會1次扣10分

呢句野系版主講架
人地唔打呢D野唔通等版主扣分?
呢個格式唔系你一個人識諗架

你識咁樣整咁人地都識架
咁系唔系次次整POST之前都要問候過你先整到呀

§﹏某x雪 發表於 12-7-19 03:23 PM
最後回應你呢句.
我五會再同你咀炮.
你搞得掂我d人叫我五好開你波既.

話人地講野一舊舊之前

點解你唔反省下自己閱讀理解有問題

§﹏某x雪 發表於 12-7-19 03:10 PM
  • 我nnnnnn耐之前已經港過nnnnnnnnnnnnn多次.
    你未入泥我戈族之前.
    系到周圍同人港話

• 先自聲明--
    我同殘只係朋友.佢冇必要幫我.
    佢幫我整族post都未多謝佢-_-
    所以就算我有事都唔會搵佢幫.

我有冇同你講過............
    我得罪既係10lv既族--
    你戈時得個3LV 族.你估我真係咁唔知死搵你幫咩

依加就算我講咩大族.
    都係冇人保到我.
    我亦都係我行我素.同恆指一樣.
    唯一同佢唔同既就係佢有人幫.我冇.
    同埋你地成日話我搵恆指幫.我冇同佢講過2KF我得罪人既事囉唔該.
    同埋就算搵.佢都未必幫我(佢太多野做)

「港幾時.哈哈.
    一定五會系12d戈陣既事泥囉^_^.
    我就死五信你夠膽系我向12d戈陣系12d族地洗頻囉^_^.
    我系五想應你囉:o.」
    其實.唔係冇膽囉--係個時以為係d咩誤會.
    搵你姐.

「你話族地.
    我不嬲五介意有人坐系我地隔離.
    只不過系你d人嘈到喊天咁.
    族頻依家壞左五識用ah?
    同埋你話問我.
    五好意思我真系五知邊次你有問過我野:)
    你話借族地呢件事我完全五知^_.」
    下--個時d人想用一般朋講野我難道特登叫佢地用族朋講野咩
    依加就有--以前你地族地都冇人.我地以為影響唔到人啊ma
    冇問過你?真係有.係你唔應.我以為得炸

「街上.挽下就五系叼?!
    佢同我叼晒老母咁港野ah:)
    港經咩你:)
    挽下會同我港野港到叼晒老母?!
    佢連續兩日都系咁同我港野wo@@.
    就系因為你系到打鳩佢.
    佢先咁炆咋wo@@.
    挽會挽到咁樣?!
    我死都五信囉.
    又五見我同其他人挽系咁:D?
    用腦na小朋友.」
    我呢.只係打死過佢一次
    你講到我好似係P場清左佢2日2夜咁到底咩事+a
    你咪問返佢係咪囉--

唉法律我不嬲唔識--
    有d野我更加get唔到--依加我連放題解咩我都唔知
    所以依個我冇得答你sor

「日日:o?
    你確定系日日:o?
    我有mo咁多時間搵你呢戈閒人ah?
    五該用好你d量詞先好港野:)
    好冷靜.
    對住我港粗口叫冷靜xd.
    我彈左d咩事出泥@@?
    請詳細解釋.
    我有比機會解釋架:S
    只不過你既解釋不足以我原諒你:)
    同埋你港既野完全無根無據
    你憑咩要我信你@@?」
    對住你講粗口係幾耐之後先
    個時已經係你串左好耐我先講架炸.
    你彈左咩事?
    仲洗問咩--
    2KF次次串.2KF都煩死我啦.
    之後有一次你仲泥我族地話打下怪都唔得
    之後彈左個低LV出泥...佢又串我.
    之後你又串返佢-_-搞到我都唔知點答你好
    你講到證據.咁屈我既戈位人兄有冇證據啊?
    你咪又係聽人講.只不過我性格令你難信咁解姐

「sorry@@?
    我1句都mo睇過.
    你問下我戈族d人有邊戈見到你同我港sorry@@?
    你有say sorry.
    有無人證先:S?
    又日日ah@@?
    你真系好頂頂頂頂頂頂頂頂癮.
    原來我咁得閒架咩?!
    我咁得閒點解我五去升96.
    走去陪你呢戈2打6挽:S
    神神神神神奇ah.」
    下--
    咪係你族地囉--
    上次你話我煩+洗你朋個次.
    一泥到你到.講到一陣之後 say左啦--
    okay我錯.冇證據.
    咁我依加係到say
    SORRY
    OKAY?我唔係想串你啊.係...你..點講好呢...
    呃.總之係煩啦!

「解釋就叫道歉= =.
    真系好神奇:o.
    我五系只系識串人架@@.
    你問下d之前同我嘈過戈d.
    我系咪真系只系串佢地@@?
    我比機會佢地解釋.
    同佢地傾番d誤會.
    我依家同佢地咩事都mo架na@@
    我五似你咁白痴:S.
    下下港感受@@?
    你搞咁多野之前又有無理下我感受ah先生@@?
    應該點做系咪要你自己諗?!
    要我港你聽姐系五系你自己真心去改.
    系要人教你去改.
    五系真心改na@@.
    醒少少na@@.」
    唉咁好--
    一陣泥你到道歉囉-_-
    你話我串你班族人--我冇心搞到你班族人咁嬲既sorry-_-
    「oh.你退族我系應公眾要求踢的.
    戈戈都話你死地先on@@.
    只系入泥打死地.
    你同我港入泥學管族.
    你想我教你d咩?!.
    管族每戈族都有自己五同既管族方式.
    你要學我姐系你五系有心自己開族na醒少少na:S.
    下下靠抄人系無進步架先生@@.
    抵你戈族比我d人恰住- -.
    連最少上既星辰君.
    佢都五倨你.
    咁你自己諗下你得罪佢地d咩.
    佢地要我堅持開你波na@@.」
    其實係我自退的
    我戈次見你走左咪走囉-_-
    不過我就更係唔係死地先on啦--
    只不過你係一至四見唔到我之ma
    你問某位族長就知我係星期五先on得(之前)
    okay.我唔應該叫你問人.我之前都有同你講
    一定有

唉--
    既然你咁講--
    我咪唯有念下咩叫為之「識做」先囉--
    去你族地道歉受唔受?

醉爱_宇 發表於 12-7-19 03:30 PM
    話人地講野一舊舊之前

咁你理唔理解到佢講緊咩

醉爱_宇  Err.......算理解到  發表於 12-7-19 10:11 PM

醉爱_宇 發表於 12-7-19 03:27 PM
    你系叫人地唔好點評既~既然你咁想叫人回

話人抄你個POST之前

你話跟版主格式
    咁我想問na@@.
    掉轉下五得@@?
    好認真.
    你咁港.
    姐系其他五順格式既p0z就封得na@@.
    用下腦na先生@@.
    做護主犬五系咁做架.

a10fc98 發表於 12-7-19 03:43 PM
    先自聲明--
    我同殘只係朋友.佢冇必要幫我.
    佢幫我整族post都未多謝佢-_-

五通1olv族同3lv族有分別@@?
    搞笑~_~.

醉爱_宇  顏色上有分別~家族經上都有明顯分別lol  發表於 12-7-19 10:13 PM

醉爱_宇 發表於 12-7-19 03:30 PM
    話人地講野一舊舊之前

我閱讀理解又五覺有咩問題wo@@
    我因應番佢既回答而作出回覆.
    咁你呢@@?
    中途系到加把咀.
    同你港野咩@@?
    又五系ah@@
    你咁中意對號入坐架咩@@.
    真系神奇:S
    系佢族p0z串佢戈d.
    五多五少同佢有過節@@.
    五關事既五該五好系到扮英雄na@@
    知d五知d咁@@.
    五好話我人多蝦人少na.
    五系佢有問題我點吹雞都五會有人幫我na@@
    公道自在人心ah先生@@.
    你挽夢之幾耐我挽夢之幾耐ah@@.
    呢戈game你連d人系點你都五知@@.
    醒少少睇清楚先好港野na@@.

回覆 醉爱_宇 的帖子

我覺得你似係5睇post就講野既人/.\
    請自己睇下45#第3段/.\

`小雪;] 發表於 12-7-19 04:20 PM
    五通1olv族同3lv族有分別@@?
    搞笑~_~.

你可以試下開一個1LV族清一個10LV族既.
    you can try

a10fc98 發表於 12-7-19 04:26 PM
    you can try

1lv族同1olv族咁又真系好大分別,
    人地岩岩開族就同大族嘈@@.
    我覺得你都五會咁戇鳩掛@@.
    如果系就系你既事泥na@@.
    同埋`
    1olv族又點
    我未驚過
    我又五系好似你咁戇鳩撩人皮

a10fc98 發表於 12-7-19 04:26 PM
    you can try

10lv族同1lv族有咩野分別?
    唔同1lv族就唔係族黎?

`小雪;] 發表於 12-7-19 04:23 PM
    咁你呢@@?

幫我就話護主犬
    幫佢就話係有過節+a
    咁你講哂姐--
    我係個點既人?
    佢之前係我副家點會唔知啊大佬--
    我對住佢仲耐過對住你地.
    「呢戈game你連d人系點你都五知@@.」
    我一次都未見過你+a
    原來你知道我係點而佢係會唔知既+n

`小雪;] 發表於 12-7-19 04:23 PM
    咁你呢@@?

幫我就話護主犬
    幫佢就話係有過節+a
    咁你講哂姐--
    我係個點既人?
    佢之前係我副家點會唔知啊大佬--
    我對住佢仲耐過對住你地.
    「呢戈game你連d人系點你都五知@@.」
    我一次都未見過你+a
    原來你知道我係點而佢係會唔知既+n

醉爱_宇  幫佢個D可稱作護柒頭狗  發表於 12-7-19 10:14 PM
    ‹ 上一主題|下一主題
    你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-17 08:13 PM , Processed in 0.053953 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存