2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL LOL是個不錯的遊戲,但不負責任的玩家也太多 ...
樓主: youlovesogood
go

[閒聊] LOL是個不錯的遊戲,但不負責任的玩家也太多   [複製鏈接]

死左幾次讓肥對面比人塔殺 呢d就抵死...
如果你真係未死多過1次,一直龜都被人塔殺 多數都係對面 JG 係好硬ga hero 同埋你得一半血...
要防就唔好推兵線,血剩一半最少要留住招虛弱 咁都拖反件死好大機會

笑傲無雙

其實JG唔幫頭果幾個LV係最慘=.=
如果唔係比英剋住, 多數都壓到人 就係因為咁 頭果幾LV
對面JG黎GANK 因為無眼  如果比上路拎埋首殺,拉開等級差距,咁就基本上大局已定  上路已輸 尤其係面對係科加斯果類=_=而自己又係近戰物攻英的話更慘

其實-_-如果一開波唔係俾對面肥太勁..就算對住jg + 上路2個人都好難強沖塔殺你....
俾人沖塔殺...來來去去得2,3個原因..1,太壓線..推到去人地塔邊..對面jg唔gank你gank誰-_-?
2,對線對到得番唔夠一半血又無水..都死都唔走係塔底...咁真係無咩野好講...

不過jg唔幫講真-_-又真係好q多...ng場勁多jg only識打野怪完全唔識gank...有次我都打過場ng..jg用jax..佢由頭打到尾都無gank過..only打野=_=好彩對面雷..先咁ge情況下win...

笑傲無雙

火雲豬 發表於 12-7-31 07:20 PM
其實-_-如果一開波唔係俾對面肥太勁..就算對住jg + 上路2個人都好難強沖塔殺你....
俾人沖塔殺...來來去去 ...

其實如果你得返2/3血或1半血到 又唔係咩厚血 對面係悟空,達瑞斯,野人 而JG係人馬,蠍子,巨人,夜曲等 已經可以塔殺=.=
當然配合埋點燃同虛弱 ,  通常冇虛弱到我既  再自己用點燃都容易反殺到一隻
最盡試過用JAX   逆風  比上路+JG夾塔  運用E技,Q技點兵打遊擊 點燃,好好彩岩岩殺到哂兩隻
但自己都死左><

上路無敵farm~~~~5死已有交代~~~

回覆 g93h47999 的帖子

你試下挽慎帶閃現/heal (閃可轉傳送
有人泥gank就3技+閃走佬~~好過癮~~
+上自己jg gank可以用3技捉人~~

回覆 youlovesogood 的帖子

所以我咪話-_-唔夠一半血都唔走就抵死lo..=__=唔好重覆講我講ge野吧~_~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:44 PM , Processed in 0.026997 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存