2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online ❤ ❤ ❤【茶餘飯後閒聊帖】❤ ❤ ❤
樓主: S!u粉
go

[閒聊討論] ❤ ❤ ❤【茶餘飯後閒聊帖】❤ ❤ ❤   [複製鏈接]

楊怡係光枉落黎個陣諗緊乜
點解可以咁冷靜

次次都係事到如今先認死狗

十週年勳章(賀詞)

低低… 發表於 12-8-10 10:57 PM
楊怡係光枉落黎個陣諗緊乜
點解可以咁冷靜

佢個反應我仲未理解到=_=

S!u粉 發表於 12-8-11 11:59 AM
佢個反應我仲未理解到=_=

連眼淚都無滴
究竟佢諗緊乜

回覆 低低… 的帖子

個刻佢諗「hi你,個阿伯乜水?我個雲信大哥呢?一落機撞正死人

璃Li 發表於 12-8-11 06:31 PM
回覆 低低… 的帖子

個刻佢諗「hi你,個阿伯乜水?我個雲信大哥呢?一落機撞正死人 」 ...

楊怡心諗:老野唔岩我 ,即使係云信。

btw 楊怡點生活

聽下歌仔先~

派下膠先

陸小鳳  人物真多  發表於 12-8-12 05:29 AM

S12 (望
死火/口\ 一個主線任都味解過,到S12戈時...又有大把任解唔到

又係時候睇家畜才人

配合依首bgm可達到天人合一既境界

岩岩落街買野,行行下唔小心撞到人,之後講左句對唔住就諗住走。
但當我想走個陣,條友拉住左我,講:『CY教你行路啊
我先唔吐糟CY係乜水,一望落佢個樣我就即刻淆哂
原來我撞親個個人係火云邪神
我諗住再道歉個陣,佢一拳打埋黎,好彩我係瑪利奧託世
打左個720後空翻避開左,再原地打左3個翻斗。
但火云邪神所學既係蛤蟆功,我所跳既距離佢一下子就可以飛到過黎。
當我心諗點樣應對既時候,我見佢身邊爆發出驚人既查克拉。
我諗住先發制人,對佢使出恆宇仁龍拳同佛山無影腳,再順便拎起地下枝樹枝用獨孤九劍。
但可惜佢左防已經這達100。
之後佢對我使出龜波氣功,好在我每次出街前都落反,所以個波反左被比佢
但勢估唔到佢左魔防都100埋
我見勢色唔對路,諗住走,但佢竟然預計埋依一步,佢係我諗住走既範圍狂放蕉,搞到我僵直
係被僵直既同時我已經諗好對策,而佢亦察覺到我身邊不斷爆發靈力,而唔敢輕舉妄動。
僵直效果完左之後,我已經開始用我既計劃去對付佢
由於佢左物魔防都100左,而且我又無乜可以無視佢防禦既技,所以我決定出口術去嬴佢。
『你老婆去左勾佬
『我寡佬黎
『你老公包二奶』
『雖然我係Gay但我仲係單身
心諗再咁落去唔係辦法,我決定出絕招 
『你趺左張5000蚊銀紙』(TMD唔記得無5000蚊港紙
『.............』
諗住今鋪實番公廁 (存點係公廁

雖然火云邪神係好勁,但似乎佢都係靠綜援搵兩餐
佢一低頭,我即刻拎出精靈球派出巴達獸蒸左火云邪神
火云邪神從此就被人當成爆旋陀螺入面既聖獸了
就係咁,地球又再被我再拯救了

低低…  火云邪神老是常出現  發表於 12-8-13 03:01 PM
真假  老是常出現  發表於 12-8-13 12:02 PM

回覆 陸小鳳 的帖子

我見到自己 O口O!!!!!!!!!  (被打

陶傑:港女

港女的困局,讀商科,說話夾雜英語,只有飲食和選擇彩繪指甲等美容 志趣,別無其他修養;對人生並無看法,於霆鋒和栢芝的傳聞卻隨時可 以三個女仔開一個論壇,這一切,都會令男性,特別是鬼仔,敬而遠 之。

在公眾場所,言必喧噪忘形,以為這就是「真情流露」,餐桌上那個 Gag,智者都覺得不好笑,港女必囂笑歡譁,一面雙手拍着桌面,以為 這就是色慾都市片集裏的都會風情。不,女人天生是要注意一點儀態風 情的,無論港男如何麻甩,你不可以與他們一起淪落。

港女之魅力不足,因為自以為剛朗,卻不是茱迪科士打;自以為癲喪, 卻不是珍妮花安妮斯頓。自以為放蕩,則又比不上狄美摩亞。美國電影 銀幕上的女強人多姿多采,有姬白朗芝的柔嫵,茱利摩亞的滄桑,即使 像梅麗史翠普般開到荼蘼,暮色空茫,舉手投足,顧指顰笑之間,都開 成一樹金秋裏的花季。

偏偏大陸的女人的強項,都是港女之盲點:嬌嗲、溫軟、體貼,不錯, 我們沒讀過工商管理,沒去過百老匯看歌劇,沒逛過四季酒店,沒在 IFC的平台歡樂時光喝過 Mocha看過煙靄中的維港日落。不錯,我們只 看中央台春節晚會,都迷黃曉明,都做雞,額角上隱形墨水都寫着一個 價,說英文,帶有普通話口音,像 CNN,我們都說「西嗯嗯」─不過, 吹咩,從瑞典斯德哥爾摩銀行金髮碧眼的駐上海代表,到皇崗排隊等過 關的貨櫃車司機,一五一十都送到我們的懷抱中來。

因為見山非山,見水非水,做一個擁有 MBA學位和半打 Hermè s手袋 又開過國際視像會議的中環女人,不如做一個赤裸的女人。

你以三十四歲能坐進 IFC四十七樓全海景的一個辦公室為傲?她什麼也 不求,只要一張香格里拉酒店裏的雙人床。港女受到誤導,在虛幻的夢 境足繞了一大圈,年薪二百萬,但仍獨身,辦公桌上有你與吳儀大姐的 合照?但出外公幹,北京威斯汀的商務套房裏,你仍是一個人,隔壁傳 來一朵湖南小花的嬌喘:啊,啊……別那麼用力嘛,人家疼……此時,你 呷一杯摩卡,面對長安街的車龍,心中浮起一絲無邊的悽哀。

親愛的玩家請注意:

本周伺服器維護將更改為 星期四 ( 2012 年 8 月 16 日 ) 的早上10:00 - 下午02:00 進行 ,

進行例行維護當天,請玩家於有關時間的 5 - 10 分鐘前安全登出,以免資料損壞,多謝合作。

更新項目:

- 本周沒有更新項目。

【明報專訊】北京各大學即將迎接新一批學生,他們大多要入住宿舍,因此需添置新電腦方便讀書和生活;但不少新生動輒要求購買「蘋果三件套」,即iPhone 4S、iPad 3和Mac Book,價格可逾2萬元(人民幣‧下同),令家長直呼「傷不起」。

《北京晚報》記者在北京中關村一間蘋果專賣店門前,親眼目睹一名女生不滿母親只肯給她買一部iPad,不能集齊「蘋果三件套」,於是大喊一聲:「不給我買,就讓我在大學丟臉去吧。」說完就扔下蹲在牆角飲泣的母親揚長而去。

當地蘋果產品經銷商稱,這不是個別例子,許多學生都趁開學前購買「三件套」或其他高端數碼產品。鎖售員王旭紅說:「什麼三星高端智能手機啊,『超級本』筆記本電腦(手提電腦)啊,都挑貴的買。」

家長「傷不起」卻無奈依從

不過,普羅家長未必負擔得起,家長李先生直言「傷不起」,但無奈只能依從:「畢竟孩子考上大學不容易,咬咬牙還是給買了吧,我們艱苦點就行。」

有教育專家稱,新一代學生過分受父母溺愛,盲目消費,應該重視。

中學畢業都好似小雞學咁
repeat小學吧啦

低低… 發表於 12-8-15 02:23 AM
【明報專訊】北京各大學即將迎接新一批學生,他們大多要入住宿舍,因此需添置新電腦方便讀書和生活;但不少 ...

賣腎買 iPhone 殘廢少年索賠227萬

轟動一時的「17歲少年為買蘋果手機賣 腎案」,前日在湖南郴州法院開庭審 理。高中生小王為賺錢買新手機,以2.2 萬元(人民幣.下同)價格將自己的右 腎賣出。他被切除右腎後身體成為三級 殘廢。檢方認為,案中包括中介人、醫 生等九名被告(圖),將以故意傷害罪 追究刑責,控方律師在法庭上向眾被告 索賠227萬元。

小王在去年4月通過網絡找到黑中介賣腎 換錢,事後得到2.2萬元。但事實上,接 受腎臟的買方所出價錢為15萬元再加1萬 美元(約7.8萬港元),餘額全部由黑中 介、黑醫生等瓜分。經鑑定,小王的傷 情構成重傷及三級傷殘。在前日的庭審 中,九名被告對犯罪事實供認不諱,但 就部份情節進行辯解。

我中學先用緊3210  sad

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

陸小鳳 發表於 12-8-16 02:04 PM

juy182001 發表於 12-8-16 03:44 PM

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:42 AM , Processed in 0.038598 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存