2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 佛之戰國全ser最柒最天真既白痴龜
樓主: 小Q哥哥
go

[抱怨專區] 佛之戰國全ser最柒最天真既白痴龜   [複製鏈接]

快回啦唔好要我悶成班白痴仔~_~

Fulochun 發表於 12-8-20 01:16 PM
我係devilclub公認為最脆皮普利 我又真係唔知點先為之邊個勁邊個垃圾  個打天下團我兩個都對過   樓主好似 ...

佢嬴我唔到架傻豬-.-你地係圍先嬴到- -?
佢有無同你講過佢ser2一打一狂比我殺????
手棍裝佢都勁過我都成日比我殺^^
佢唔係廢係咩???點解我成日殺到佢既???技術問題定係佢人廢問題呢呵呵

佛之戰國出名口啞啞成日偷打架啦~^^
依加又係要無能小小搵多D人幫手既^^
同組既人就係要幫我了解可惜佢咁無能幫佢都解唔到圍^^
唔好諗住我係其他人會唔回放過個傻仔先得架^^
佛之戰國成日台下偷打人但係又唔出聲~可能背後係咁密人同人講人地壞話呢haha工作壓力大傻下傻下個人蠢小小係咁架啦~
怕唔夠人串所以唔出聲咪玩啞口囉我懷疑佢真係怕左我= =比人串到口啞啞哈哈

佛之戰國個垃圾傻仔又要威又要帶頭盔~
智 障低能正白痴~
話人垃圾唔理後果結果搞到要人地可憐佢^^
佛之戰國D on9朋友呀^^叫佛之戰國個垃圾~^^技不如人唔好吊人
因為係game度佢吊我所以我先吊番佢記住^^
吊叫佢上黎回啦哈哈我怕佢爆血管死埋/.\

次次回完都覺得佛之戰國好無能- -
可能佢真係性無能食完春藥都無感覺haha

加油加油大家慢慢回我唔會停的日日夜夜陪你地玩完上龍珠玩佛國個白痴仔^^

人地大聲靠惡你就大字靠惡?大大隻字方死冇人知你小學雞咩

kerry333  +++++  發表於 12-8-20 09:12 PM

edward120696 發表於 12-8-20 08:42 PM

嗨玩具番黎啦多謝你又要回我又要柒比人睇啵問你龍珠咩名又唔講~嘈你又唔鍾意又要踩入黎比人玩衰比人睇依加無人可憐你架啦^^傻仔~小學雞???我知你係~可惜如果我係小學雞既話你就係幼稚園~
明白我地層次lv不同嗎垃圾~

edward120696 發表於 12-8-20 08:42 PM

回快小小唔好要你爺我悶呀知道未

diu ~ 打到D字咁大隻就代表串赢la咩 -.- 你自己把死人閪口講能埋哂啲無能屎屎嘅廢話 但係人地講你啲事實出黎就話人亂講 我地講野全係有poin嫁 你估我地好似你咁9UP完就當赢左? 全ser人都diu緊你話你7話你on9呀 忽得佬 仲覺得自已冇問題? 講真嗰句 我真係從來都未見過呢種人渣 每次見佢鬧人啲野自己都有做過嘅 ~ 打機都可以打到咁 肯定喺學校比人打唔少 ~ 各位我可以擔保 如果我喺現實見到佢 我一定打獲佢 如果喺大6 我會埋埋佢..注意一下 我地大家最憎嘅都唔係條忽得友亂Q咁炸? no ~ 口臭? no~ 而係佢人格 自大 自負 自戀 自己為是 啲傷害人既野做咗就唔on9唔7 人地做左就叫on9叫7? 講得通? 你仲話自已聰明?聰明左去邊? 屈人? 港男18式? 你老母前世係日本仔嚟?生左你咁現眼報嘅?

435022581  红红太中肯了!!++++++  發表於 12-8-20 11:34 PM
衫褲鞋  ++++++  發表於 12-8-20 10:42 PM
kerry333  ++++  發表於 12-8-20 09:13 PM

cathytue 發表於 12-8-20 09:10 PM
diu ~ 打到D字咁大隻就代表串赢la咩 -.- 你自己把死人閪口講能埋哂啲無能屎屎嘅廢話 但係人地講你啲事實出 ...

你好煩= =咪煩住唔想理你啊= =你自己咪又係一樣好多人憎咪煩啦= =point咩鬼佢地果D所謂既point咪又係廢up當怭級既y理同我分析隻game囉鬥我唔信佢地夠我講/.\

小Q哥哥 發表於 12-8-20 08:28 PM
佢嬴我唔到架傻豬-.-你地係圍先嬴到- -?
佢有無同你講過佢ser2一打一狂比我殺????
手棍裝佢都勁過我都成 ...

佢無你噤7 成日對其他人指指點點囉   仲有==  我地4個圍你地5個 真心笑了  我地最鞋ec都未出都叫圍你??正169

Fulochun 發表於 12-8-20 09:41 PM
佢無你噤7 成日對其他人指指點點囉   仲有==  我地4個圍你地5個 真心笑了  我地最鞋ec都未出都叫圍你?? ...

係369定係169- -你唔識唔好廢up- -
你正369唔係話天下呀豬係擂台咋- -天下果次組左唔勁既人當玩下無諗住拎龍架-.-

我敢講 全ser個個人都夠你講 只係唔夠你 煩 悶 噚 你講啲嘢全部都不經大腦咁講 邊個唔識? 歪理係你個9腦自己覺得 並不等於真係歪理 你喺game鬧人 人地用返game同你講 有咩問題 我煩?你開個post唔比人講野 咁你開黎托7? 唔想理都只係因為你唔夠我講 我喺game唔SO你 就係要你上黎嘈 等你比人圍插 落你面 ~ 你已經中左伏 你咬我食? 你自已睇下你成個post有冇半個人幫你講說話? 喺game 你比我唔過 玩捉心理你又輸 比現實..我講句難聽D 我護理我D狗狗一日 都夠你全家玩一個星期 成日要同人比? 你搵咩同我比? 照下塊鏡先好講嘢LA 7 仔

cathytue 發表於 12-8-20 09:46 PM
我敢講 全ser個個人都夠你講 只係唔夠你 煩 悶 噚 你講啲嘢全部都不經大腦咁講 邊個唔識? 歪理係你個9腦自 ...

..................邊個要同你比???你緊係覺得自己岩哂架啦~只係識話人又唔識自己檢討下自己所作所謂我唔出聲一陣你又當自己嬴9左多字=有道理岩哂你多字嚇到下人既^^人地覺得多字有理證架55我明既~但係你全部講果D係咩野黎- -????你咁威水上次你比人圍又潛水咁白痴???攞彩你又咁叻咁醒目???

你咪煩啦知你威知你勁啦成個龍珠你係英雄唔想同你嘈你真係慳係on9= =

做左又唔敢應 叫你龜公冇叫錯 宿頭既 有冇道理 留返比人睇la ~ 重點係 你講嗰D野 又比我批中左  ~「檢討下」 我係贏定輸 啱定錯 大把「評判」有眼睇到 P.3都有老師教LA 要證實 要理據 我有嘅係公眾嘅證據 總比某某廢人9UP有說服力得多

其實......................................................
認個錯咪算LOR
洗唔洗推POST 推到咁高?a_a

cathytue 發表於 12-8-20 10:01 PM
做左又唔敢應 叫你龜公冇叫錯 宿頭既 有冇道理 留返比人睇la ~ 重點係 你講嗰D野 又比我批中左  ~「檢討下 ...

你果D叫咩野理據????
可唔可以詳細小小????
一尾廢up就當係????
我有咩野做過係唔會應????你呢你好好????你好既話唔會日日打機都比omg又比其他會圍啦~
理據?????廢話有你份~唔好再煩了~你要話你自己嬴就當你自己真係嬴左就算~你上次比人圍咪又係淆底潛水你咪又係龜婆^^加上你都有隻龜仙啦~你壇上次上都無上仲唔係烏龜係咩你咪連垃圾都不如~理據唔見你有~次次見到你比妃妃串都覺得你on9仲學人講理據你連小小說服力都無囉~唔好嘈la你嬴啦好未???

paulpk522 發表於 12-8-20 10:22 PM
其實......................................................
認個錯咪算LOR
洗唔洗推POST 推到咁高?a_a

隻紅咪又係有錯~
佛戰國就更加錯我真係唔明一隻團既龜唔識打個人點解可以話到隻打個人既龜廢~
我廢佢咪垃圾????從佢第一日話我垃圾開始佢就應該後悔^^
因為好多人都清楚我為人唔會就咁算好多野都係^^
但係致小我係勁過佛之戰國個人廢裝勁既垃圾^^要認錯ok佢肯道歉認錯我咪算唔認咪玩落去我大把時間^^
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 07:41 AM , Processed in 0.044787 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存