2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA [消息]港澳實體店家預購價錢!!!!!!!!!!
樓主: 傻昇
go

[消息情報] [消息]港澳實體店家預購價錢!!!!!!!!!!   [複製鏈接]

闇之WIN神 發表於 12-8-25 02:35 PM
既然2KF又有~7仔OK又有~
咁就唔使理其他地方邊度有邊度無啦~一.一

我睇過話用歐付寶預訂好似送多兩樣野...
我都唔記得係邊度睇過...限歐付寶!
類似,地圖,卡牌個 D

kacky 發表於 12-8-25 02:42 PM
我睇過話用歐付寶預訂好似送多兩樣野...
我都唔記得係邊度睇過...限歐付寶!
類似,地圖,卡牌個 D ...

董事長個FACEBOOK度話~

使用歐付寶付款再加贈:
特製撲克牌隨機1副(全4款)+滑鼠墊隨機2款(全4款)

凡透過『歐付寶』購買3,000及6,000的預購包
=>>> 將會加贈 TERA 布質大地圖一張
費用將由『歐付寶』吸收負擔~
布質地圖>.<

回覆 kacky 的帖子

你果個係邊度睇返黎架=.=?

十週年勳章(賀詞)

kacky 發表於 12-8-25 03:13 PM
費用將由『歐付寶』吸收負 ...

支付寶 就話得 歐付寶 真心難搞

OMG表示:

闇之WIN神 發表於 12-8-25 02:35 PM
既然2KF又有~7仔OK又有~
咁就唔使理其他地方邊度有邊度無啦~一.一

7仔 ok信唔過- -
D丫嬸連tera係咩都唔知XD

闇之WIN神 發表於 12-8-25 07:47 PM
回覆 kacky 的帖子

你果個係邊度睇返黎架=.=?

OMG CEO個FB囉- -'
內容如下:
<<TERA 預購 相關大小事 Part IV >> 提問及解答

預購包內容物最終定案

在與『歐付寶』協調之後
費用將由『歐付寶』吸收負擔~

因此只要購買任何預購商品,都會有一份特製款光碟包。
內容物品:
安裝光碟x4片+說明書1份+TERA CD原聲帶1片(全1款)

若是購買3,000元包會加贈:
精美筆記本1本(全1款)

若是購買6,000元包會加贈:
精美筆記本1本(全1款)+
特製款L型資料夾x4個(全4款)+ 明信片x7張(全7款)

使用歐付寶付款再加贈:
特製撲克牌隨機1副(全4款)+滑鼠墊隨機2款(全4款)
+ TERA 布質大地圖一張

至於大家想要的週邊商品(舉凡公仔.畫冊...)
我們可以日後讓玩家來建議
然後我們進行設計並讓玩家預約
如果有達到一定的數量以及大家認為接受的價格
我們就會去製作
如果最後想要購買的人太少導致於價格太高流標
那也不是我們能夠掌握的事情
雖然可惜殘念...但是至少大家都一起努力了=.=

OMG 執行長FB

傻昇 發表於 12-8-25 10:29 PM
7仔 ok信唔過- -

笑左 LOL

傻昇 發表於 12-8-25 10:29 PM
7仔 ok信唔過- -

到時應該會放個盒出黎俾人買掛=.=
再唔係...2千fun應該信得過=.=

闇之WIN神 發表於 12-8-26 02:07 AM
到時應該會放個盒出黎俾人買掛=.=
再唔係...2千fun應該信得過=.=

佢由頭到尾只係得預購..冇直購..就算ok~~7仔買.....都係比左錢先....十月中囉貨

kacky 發表於 12-8-26 01:14 AM
笑左 LOL

今日我去過一間7仔就係咁- -
問佢有冇tera預購
佢問咩黎....咁我串出黎啦......
仲係到問姐係咩黎.....
咁我講代理商名omg 同香港發貨代理智凡迪啦....
佢仲係到問我....咩黎嫁?? 唔知喎!!!!
我比佢吹爆左~~~~
之後再話.....咁你e到 e家有冇d game 係要比左錢先....但冇貨囉...要遲下先有嫁.....
佢先話...哦......果隻唔知咩咩咩丫!!!
有丫......有3個價錢....4個包.....你要邊個丫......

係e一刻...我終於急唔到......轉身走了.....
係到講句.....去ok/7仔既人.....要去就搵d有後生仔既........唔好去d丫嬸檔........真係吹帳~.~(雖然我係等歐付寶出用歐付買.....但唔去問過都唔知.......會有d咁吹帳既事- -)

傻昇 發表於 12-8-26 04:52 AM
問佢有冇tera預購

哈哈哈...
唔知咩咩咩丫....笑死@@

傻昇 發表於 12-8-26 04:52 AM
問佢有冇tera預購

所以我都係去2000FUN,唔洗哂咁多口水...

傻昇 發表於 12-8-26 04:46 AM
佢由頭到尾只係得預購..冇直購..就算ok~~7仔買.....都係比左錢先....十月中囉貨

...

我以為佢會有d海報或者吉盒放響度俾人拎去嘟個bar code黎預購一.一
我都知係先俾$$拎單再等電話~不過無諗過ok7仔會用咩形式去打電話ja=_=
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 12:54 AM , Processed in 0.036449 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存