2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 真係值得讚賞 魔力寶貝咁耐仲咁多人鐘意 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: sam128
go

[討論] 真係值得讚賞 魔力寶貝咁耐仲咁多人鐘意   [複製鏈接]

魔法皇kenken 發表於 12-11-29 05:16 PM
我都係由魔力1.0玩,魔力係好多GAMES 之中最長壽的,希望大雨好好真惜,不斷更新不同的任務
人物升到 ...

我1.0轉黎轉2.0既時候玩既 即係招人打綠生,忍王要用金幣既年代

後期我賣左AC 之後又重玩 到而家唔記得哂密碼

如果你一直都冇改名 我以前都同你交過名架

初初你好似係隻+防+魔 既魔師黎 後期轉左敏魔??

暗花 發表於 12-11-28 08:03 PM
鼠石係寶石類~有分1-2級~命必反精敏+30以上~好野來~
2級可以係逆星打到~不個100上去打會好點~有技經(也有人 ...

D AC 唔平架你去買賣區睇下 隻隻天價

買返黎玩好多問題既 我覺得最好佢出D 升技加快卷啦

魔力D音樂 好似真有魔力咁吸你入去 果時試過唔返工去左網吧打機

記得第1個人交名既係 SUGIZO  我同佢都係玩既係斧士 鳥解一下攻敏同攻血敏斧士分別 果陣鬥快升都幾過引

第2隻人 之後重玩有人比左30萬G 仲帶我升隻忍者 幫我解忍任 而家有冇D咁既人?

跟住識左一班,而家有D轉左去玩私服 有D好似仲有係入面玩緊 想囉返個AC 真係好難 唉

辛份證係抄低左 但係打返入去錯左字

回覆 魔法皇kenken 的帖子

Kenken, 你仲記得我嗎? 我係136LV格仔"煩煩", 我打算後天玩番魔力啦. 我地以前一起玩架, 有邊個識我歡迎留意. 我都玩左十多年, 好想馬上上去打王, 又好卦住以前班朋友. 我知道有好多而家佢地仲玩緊. 後日係"雙子"見喇....拜拜.

歡迎你回來,
佢地有好多而家仲玩緊,但我要上班做野呢排無咪時間上去,不過我一有時間到上魔力,我現在只可以玩時段.=.=
,呢個星期六/日會有時間到時希望再見到你"煩煩"
順便係到問問有魔力朋友星期六/日上午11-12點到去除龍嗎,綀6小時鼠裝綀卷上

諗諗下真係想重玩 而家d物品價錢係點架? 如果要買點係買邊隻?

魔力online 係不死既 唔似其他online

1. 水錢係水鼠幣/叫水藍鼠幣/水幣,可用魔錢同玩家收回來/用100個火幣換回來的, 1水幣現在大約25-30萬魔錢,賣方說12水=即係12個水鼠幣意思
2. 現在1張200點大約可賣到11-15個水幣,1張600點35-45個水幣吧,(現在1水幣=3.5-4蚊港錢1個)
3.如果要買點卡可以係2000FUN商店/OK店/7仔買到A-CARD/JOYCARD點卡,呢2種卡係可以比魔力
3.而家d物品多數用魔錢/水幣交易,物品種類太多,價錢不同因此回答唔到你啦SOR
4.你說>>而家d物品價錢係點架< <你想問咩物品呢
希望幫到你問題 哈哈,

笑傲無雙 玩過星曲WEB

魔力寶貝普遍都係第一隻網遊
同石器時代齊名

魔法皇kenken 發表於 12-12-4 12:48 PM
1. 水錢係水鼠幣/叫水藍鼠幣/水幣,可用魔錢同玩家收回來/用100個火幣換回來的, 1水幣現在大約25-30萬魔錢, ...

大約得架啦 一把 lv5   弓 斧 杖 果d 最頂既值幾多到?

另外月費收費係點呢?  小時制我冇記錯既6點1個鐘 1日既20點
咁月費呢?

一把 lv5   弓/ 斧/ 杖/ 果d 最頂既值幾1-6萬多到,
6點玩1個鍾(叫小時制) ,20點係12小時(叫時段)
月費收費係350點(包月可玩30天),包季要980點(玩90天,叫季制)
有時到有【活動】魔力好秋包月包季活動!加贈遊戲時數天同 豐富的虛寶獎勵

E家雙子物價係咪好高?

魔法皇kenken 發表於 12-12-4 06:54 PM
一把 lv5   弓/ 斧/ 杖/ 果d 最頂既值幾1-6萬多到,
6點玩1個鍾(叫小時制) ,20點係12小時(叫時段)
月費收費 ...

好清楚 感謝

因為冇玩都起碼6-7年 好多野唔係好記得

a-card  7-11 係出收據的?  真係好佢同10年前價一樣

即係平均80蚊一個月姐

回覆 sam128 的帖子

俾返個名有咩用,佢點知你係咪真係本人,代玩既,又或者兄弟姊妹既都唔出奇。

回覆 魔法皇kenken 的帖子

頂裝其實唔算高,其實只要賣過700料理以上,偏偏帳號又唔算太多(四開以下)既都知道,1-2個現實小時(包括採集原料+合成),先賺到唔夠10萬魔幣,有時仲會被人壓價(扮新手?)

係人都知魔力通貨膨脹,除左水鼠幣呢種類似現實黃金唔會點樣眨值之外,銀票都眨值都仆街啦!始終水鼠幣都眨值了,魔力就好難搵到一樣市場上普遍認可(堆疊數量多)且有保值至升值空間既貨幣。

講返正題,講真你係追求得完美既,就要有代價,呢樣野係理所當然。假如iphone6個屏幕又大d,功能又好d呢?自然價錢點都冇可能平過iphone4,4S,5。永遠唔好用自己果把尺去量度名為等價交易呢項法則,純粹係你情我願之麻。

我買左張i-A卡 岩唔岩架?

嚇死以為買錯卡
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 01:25 PM , Processed in 0.040949 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存