2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 信和地庫$668買唔買得過?
樓主: 晞仔
go

[閒聊討論] 信和地庫$668買唔買得過?   [複製鏈接]

笑傲無雙

信和地庫果間真係唔會買 次次都係佢地先炒起個價
我個friend試過上次訂左d3 佢話冇貨 轉頭高價有貨賣 完全冇品
你不如上信和1樓2000fun 499訂2/9拎貨 好過益果間奸商
已有 1 人評分Good 收起 理由
RECALL.凌 + 3 個人讚同

總評分:  Good + 3   查看全部評分

gn451990 發表於 12-8-28 04:13 AM
其實信和地庫個靚女668抄得過份左啦-.-
我見佢仲有一堆現貨

炒到咁誇??我同佢訂 498 ja wor

今日去灣仔188一樓某間問價,佢話7字頭 
我以前GW資料片係佢度訂都試過有問題。
今次佢炒到咁離譜,睇怕以後都唔會再幫親佢。

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

但有一定既水魚既=.=
我囉住盒野果陣
格黎有個中1 2 既肥仔
問完價668 就即買....
我心諗你阿媽D錢就咁俾你個死仔包掉左
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 05:06 AM , Processed in 0.029953 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存