2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 呢個RECALL.凌何止好笑?直頭係仆街!
樓主: 你識條春咩
go

[閒聊討論] 呢個RECALL.凌何止好笑?直頭係仆街!   [複製鏈接]

玩過星曲WEB 笑傲無雙

老尼仔A_A 發表於 12-8-26 11:24 PM
    小朋友....打機打到你甘撚上腦
    講到呢D野好似 政治甘 你想笑大人個口咩;) ...

你收撚皮啦傻仔
咁撚樣就叫上腦?你個腦肯定屎構造
你老母生你出黎真係悲劇
生到你咁撚戅鳩咁撚柒都有
濫用上腦濫撚到好似性濫交咁
你真係可閪憐
我覺得你老母同你老豆好撚慘

仲要關政治事?
你條仆街死撚咗去算啦
做人做到你咁撚辛苦
智障仔明唔明咩叫認真?
我依家屌鳩柒你條負家產就叫做認真!

已有 1 人評分        威望         收起 理由
    RECALL.凌         -5         請勿發起/挑釁駡戰。

總評分: 威望 -5   查看全部評分

你甘樣唔係發起駡戰? 唔係人身攻擊?論壇係一個論壇地方
我又唔係唔比你地嘈交 但點解嘈交一定要人身攻擊
你唔鋸佢你可以係隻GAME嘈  正如我岩岩都係隻GAME到被人吊完黎。OK,無問題。
你唔鋸佢你可以PM佢。 你一日係個版到嘈 我只能扣你分 
而且你鬧緊果個會員 老尼仔 都比我扣過好多次分。
我是版規執行版務有錯? 如果你唔人身攻擊我又會扣你分?
你心情不好大可PM告訴我  這個會員人身攻擊你 扣他分。但你硬要在帖回他,也一樣人身攻擊。
(很多會員也是這樣做),又不會被人扣分又能扣到那個吵你的人分。

你要屌我可以PM我,而可以去投訴區投訴我
如果我處理手法被管理員等批評有問題 我可以公開開帖回覆道歉 絕對無問題。

你左一言話我仆街 右一言話我唔分是非黑白 我也無話可說。

係呢個版做左版主都一段時間,前個半年我都係好放寬會員去討論。
但我發現問題愈黎愈多,  比人話我投訴唔處理版務,我跟緊D。

當時交易帖太多,所以我去申請左交易區,因為阻到會員討論認真問題
係丫,之前係果個都唔洗扣分。 但係好咩?
成個版唔係交易帖 就互鬧帖 灌水 問心會員入黎瑪英版係為左咩?
係為左睇攻略 問問題,然後 一直我都想瑪英版可以方便大家 整左個新手Q&A。
為左鼓勵會員回答問題,我見到有幫會員份都既會員都會加5-10分不等等。

真的想不到為了被扣5-10分一直被人鬧。會被定立為仆街,好笑。
難道我每個人觸犯版規的時候也要PM問一下,你現在心情好不好…我能不能扣你分?

此帖我會很快關帖。 然後我會開個新POST討論一下扣分問題。
歡迎到那POST提出意見 好/壞也接受。

笑傲無雙

RECALL.凌 發表於 12-8-28 12:40 AM
    講到呢D野好似 政治甘 你想 ...

版主其實身不由己,好似做醜人咁/w\

RECALL.凌 發表於 12-8-28 12:40 AM
    講到呢D野好似 政治甘 你想 ...

人身攻擊係代表我嘅心情囉唔該
你仲係認為我係挑起火頭嘅人咁我講乜春都冇用啦
你講埋曬d野都唔用腦
一尾睇表面
係呀,我係人身攻擊佢
但佢唔挑我,我會咁做?
我都知係唔應該咁樣互鬧
但我都冇話唔俾你扣分
我又冇覺得你扣分唔應該
我係覺得你唔應該淨係扣我分囉
根本你成個意思話俾我聽
我係錯,佢係對 咁撚樣

唉,你玩撚曬佢啦

你識條春咩 發表於 12-8-28 12:47 AM
人身攻擊係代表我嘅心情囉唔該
你仲係認為我係挑起火頭嘅人咁我講乜春都冇用啦
你講埋曬d野都唔用腦

我有淨係扣你分? 你睇清楚D
你問下老尼仔有幾多次比我扣佢分
佢嘈到我之前已經就黎禁又比我警告甘多次
你問下佢先PM我好無…
我左一句比你話仆街 右一句比你話人渣
我真係無野好講。

我由頭到尾鬧你?我有僧對你…?

我覺得禁個老尼仔言,會少好多挑釁,扣分唔多大效用,一樣重犯

honyu1025 發表於 12-8-28 12:50 AM
我覺得禁個老尼仔言,會少好多挑釁,扣分唔多大效用,一樣重犯

老尼仔我已扣左佢好多次分 警告好多次
佢有比禁過言 只係佢新一次警告數目未到被去到禁言次數。

笑傲無雙

RECALL.凌 發表於 12-8-28 12:51 AM
老尼仔我已扣左佢好多次分 警告好多次
佢有比禁過言 只係佢新一次警告數目未到被去到禁言次數。 ...

他的意思應該是永久禁言,因為你所說的禁言是有限期,解封後一樣可以重犯,正如犯法既人坐過監,放監出黎同樣可以再犯法,重犯當然要重罰才對,扣分禁言對他又不會受到傷害,不會知道怎反思,江山易改,本性難移
其實不要說人身攻擊的問題,問題的源頭根本是在於他身上,你為了這個瑪英版著想,唯有這個方法才得以解決
如果用你的方法只會無止境地因為他而出現罵戰,甚至把版主與會員的關係更加惡劣,就如這post一樣

honyu1025  沒錯  發表於 12-8-28 12:56 AM

唉,得喇,我明白曬
我係人地眼中,我就係應該俾人鬧,俾人挑釁
永遠錯只有我,鬧我嘅人永遠是對的

(版主就連自己扣分時間和地點都分不清…心淡)

你剛剛PM我的為什麼不放上來…

你識條春咩 1 分鐘前
    我睇得好清楚
    我亦都唔使問佢
    佢幾時俾你扣
    佢係邊個post我都唔理
    我淨係知
    我同佢嘅對話中
    我淨係俾你感覺我係錯
    你係今日先扣番佢分
    唔係同我扣分嘅時間一樣
    你冇理我心情
    冇理我感受
    我唔鬧你鬧邊個?

========
難道我每個人觸犯版規的時候也要PM問一下,你現在心情好不好…我能不能扣你分?
我執行版規 每一個扣分都要問 你心情如何啊… 用不用理你感受…扣分的先後次序 難道我要扣他分先才扣你分 叫公平?

賣冰裝 發表於 12-8-28 12:55 AM
他的意思應該是永久禁言,因為你所說的禁言是有限期,解封後一樣可以重犯,正如犯法既人坐過監,放監出黎同樣 ...

永久禁言是我現在職位做不到的事啊…Q_Q

笑傲無雙

RECALL.凌 發表於 12-8-28 01:01 AM
永久禁言是我現在職位做不到的事啊…Q_Q

那麼唯有叫最大的出來維護2kf論壇的和平
警告出過,禁言又試過,我認為沒有留手的餘地

搞笑,咁巧合我開完post先扣佢分,相隔時間令人恐怖,差唔多24小時咁制…
為何唔係13分鐘前?

老泥仔俾人扣分時間

我俾人扣分時間

我開post時間

聰明人知我講乜
呢d野有數得計

你識條春咩 發表於 12-8-28 01:14 AM
搞笑,咁巧合我開完post先扣佢分,相隔時間令人恐怖,差唔多24小時咁制…
為何唔係13分鐘前?

總之觸犯版規就會被扣分
邊個都唔例外
唔會分邊個先邊個後 我睇到就夠。就係甘簡單
如果先同後 導致做成你誤會我只能說抱歉。

我如果知甘樣先後扣分會令到你唔開心,我都會扣佢分先啦,問題你唔講,我又點知你感受啊…
我又睇唔到,我做版主都係執行版規,唔通下下都要企出黎比你地左開POSTX右開POSTX

還有我重新聲明: 觸犯版規就扣分,沒有先後。 我看到就扣~如果我看不到歡迎PM話我知~扣版規果個分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

你識條春咩 發表於 12-8-28 12:01 AM
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

粗言、人身攻擊內容侮辱版主  禁言3個月
得不到任何放寬求情  每開一次分帳號再嘈 正帳號加禁1個月
其他不多說了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 04:47 AM , Processed in 0.031564 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存