2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 我用左499系訂第二批實體版,係咪傻仔左? ...
樓主: a64216421
go

[閒聊討論] 我用左499系訂第二批實體版,係咪傻仔左?   [複製鏈接]

回覆 a64216421 的帖子

我都係放工先玩...唔會係咁BOIL...25號玩到宜家先25LV - -''''
隻狼等高LV果陣先買都得...不過係都開曬D SLOT先買...
反正SKILL果度都有得學招喚野...我講緊HUMAN...到時招狼應該都係無聊先招黎睇下...
除非佢仲勁過個人啦...哈哈

笑傲無雙

回覆 火龍兒 的帖子

你宜家玩緊啦,覺得個game可以玩到幾耐啊?

我其實想建議A社應該出坐騎[海,陸,空],等PVP時可以玩空降,或者由地下突襲!!!
有得自己建造房屋,咁就正啦!

a64216421 發表於 12-8-30 11:07 PM
回覆 nickseed 的帖子

我喺門市預定,睇到帳單,第4條話,產品價格或有更改,佢有權收翻差價,如果喺550, ...

如果你係我地2000fun訂的話  除非 成本貴過你俾的價格, 否則我地唔會再收你錢的, 同埋價格唔同左, 你係有權決定要定唔要

另外, 放心, 499 實體版 已firm   不會再加 我指係2000fun訂先係, 其它非2000fun鋪 我唔敢保證

火龍兒 發表於 12-8-31 02:44 PM

個賣點係序號版唔洗排隊唔洗去鋪頭攞唔洗等...

所以都話見人見志
見你講380,好似講到低好多咁
所以先同你係度計價錢姐
買GAME邊個唔想平

你果D方法,我都知,不過有D做起黎好傻咁解

同埋你買果陣一下搞掂,我睇果陣好多人卡緊序號- -"!!
我點買得洛手,分分鍾等得仲耐
最重要係我本身訂果陣,係睇個盒靚靚地所以訂,玩咩都未知- -(你可以笑我錢多)
我係其中一個公會貼都係咁講既

如果我係唔等得,我都唔會買序號,應該一早就訂左第一批(可能仲係典藏版((因為靚=.=)))

早玩遲玩,差唔多姐....又唔係少舊肉
E家又咁多BUG,個SER又仲未好好
就係永久BAN AC都BAN左3000個.....72小時停權1000個
就係因為D BUG
加加埋埋死左4000人
等下都無防

笑傲無雙

回覆 handyli 的帖子

哦,唔該曬你先^ω^

我買果陣係360...原本起官方買...不過果陣因為信用卡問題...又要EMAIL又點...之後去爬文...
發現有個外國online shop75折...之後即買...點知即有EMAIL...有KEY...
其他人可能後過我...我8月5號買既...
而且我都見到好多人DL唔到先講下D方法...話曬20GB...真係有排...我呢D 8MB網速既人...
同公司100mb既...差好遠...快既方法做唔到傻既方法都要試嫁啦...睇下係咪真係咁想玩啦...
宜家的確多BUG...不過我都係得閒玩下...25號玩到宜家得25LV...就知我有幾HEA啦...
D人貪小便宜比人刪AC都實係維持返隻GAME既平衡...不過宜家想買都難...
官方停售...你宜家都玩緊?定等緊?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

499算平@@....

我都訂左,希望真係9月頭黎貨啦>.<

火龍兒 發表於 12-9-1 12:48 AM

我買果陣係360...原本起官方買...不過果陣因為信用卡問題...又要EMAIL又點...之後去 ...

因為比較鍾意個盒=.=
我PSV又出左隻初音,所以我慢慢等LOR- -
應該都係好似你咁得閒玩下
因為我就係唔想好似其他GAME咁追LV追到氣咳
而且實體版唔洗擔心
官方發表左聲明
實體版因為係同商店有合約之類既野約制住
係唔會有影響既

如果好彩4號就會有貨(我果邊)
加埋有隻電腦版黑暗靈魂......我暫時都唔缺野玩

其實差過幾十蚊 真係冇咩所謂...

玩過星曲WEB 笑傲無雙

我用左55x訂返黎..上個月XDD
囧囧囧 郁悶ING~

我就覺得 有盒係度最重要
我自己都係訂第二批 係2KF訂
499$我比得起 其實好少會對呢D外國GAME肯比幾舊水買
但激戰2實在太吸引 雖然冇玩過第一集 都第二集既所有野都好吸引我去買
而且 我忍受唔到下載既時間- -
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 04:40 PM , Processed in 0.042389 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存