2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 9大幫派介紹,投出你會加入的幫派,9月13一齊迫爆9陰個ser ...
樓主: laimengfei
go

[玩家公會] 9大幫派介紹,投出你會加入的幫派,9月13一齊迫爆9陰個ser   [複製鏈接]

lcl_Arthur 發表於 12-9-4 01:55 AM
樓主開得咁既post
跟住仲講埋d咁既野,投票仲要(強烈推薦)
擺明係收人入會搵著數果d,叫d會員幫你打乜打物,之 ...

我認開post主要都係為宣傳自己既幫派,希望多d人入會
但絕對!!冇你所講既收人入會搵著數果d,叫d會員幫你打乜打物,之後過橋抽板,自己幾個fd勁晒
我係自己幫派介紹到講過
副本物品分配         :按工種分配,如鐵匠只可以扲鐵匠圖既書,輕功,物品等就擲數斗大睇-6

我唔明我邊到令你覺得我係果d強佔幫眾勞動成果既人,就靠果(強烈推薦)?

忍影世界

lcl_Arthur 發表於 12-9-4 01:55 AM
樓主開得咁既post
跟住仲講埋d咁既野,投票仲要(強烈推薦)
擺明係收人入會搵著數果d,叫d會員幫你打乜打物,之 ...

跪求一句有關 " 擺明係收人入會搵著數果d,叫d會員幫你打乜打物 "

係中文水平過高 , 定係人品水平過低 , 好似精神病患者覺得自己係咁其他人都同佢一樣 ,

注意下自己用詞吧 , 拜託別拉低香港人品格水平 .

NoWayGG 發表於 12-9-4 01:53 PM
跪求一句有關 " 擺明係收人入會搵著數果d,叫d會員幫你打乜打物 "  

係中文水平過高 , 定係人 ...

新ac,同你講都屣9氣
你咪果個精神病患者
星爺同你講http://www.youtube.com/watch?v=XrPupreWu7I

我唔係新ac la掛,
咁可唔可以請你正面回答下我既問題?

我唔明我邊到令你覺得我係果d強佔幫眾勞動成果既人,就靠果(強烈推薦)?

你有冇仔細睇過我幫會介紹

忍影世界 笑傲無雙

lcl_Arthur 發表於 12-9-4 10:39 PM
新ac,同你講都屣9氣
你咪果個精神病患者
星爺同你講http://www.youtube.com/watch?v=XrPupreWu7I ...

註冊時間05-12-3
我諗係少上論壇...

佢唔係同我講緊,佢引用NoWayGG 既野
NoWayGG  註冊時間12-8-18

忍影世界

lcl_Arthur 發表於 12-9-4 10:39 PM
新ac,同你講都屣9氣
你咪果個精神病患者
星爺同你講http://www.youtube.com/watch?v=XrPupreWu7I ...

答唔出就答唔出喇 ,

關咩新AC問題 , 開玩笑的小朋友 , 注重D小學雞先留意既野 ,

你話得我就係果個病患者就代表你承認左自己比我講中 ,

咁簡單既道理都睇唔出 , 上學吧 朋友 .

比機會你下台又唔好好珍惜 , 又要撩事 , 禮貌尊重家教 , 一丁丁都無 ,

可憐

@@@@@@@@@@
已有 1 人評分威望 收起 理由
RECALL.凌 -5 符號回覆

總評分:  威望 -5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

我只想說..請不要將其他幫會作宣傳工具

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

係討論別幫內容其間 間接宣傳其幫派

政府應該學佢咁 出番份國民教育調查表
「請問閣下是否贊同於本學年推行德育及國民教育科開展期
1. 同意(強烈推薦)
2. 反對(不建議)」

順手宣傳下自己幫唔過份,囧

忍影世界 笑傲無雙

其實個post人地開...
想順便宣傳下都唔過份姐...
同埋人地又冇寫不建議其他幫...

點解古代會有英文幫會名....係咪西人開架?

未公測已經開定戰,我估到時一定打到PK...

NoWayGG 發表於 12-9-5 12:13 AM
答唔出就答唔出喇 ,

關咩新AC問題 , 開玩笑的小朋友 , 注重D小學雞先留意既野 ,

sor我返工好忙,無你咁得閒
你睇下我註冊日期,我上網果陣你仲係條柒碌咋kid子,學人講叫人返學
我同你講就差唔多,小學雞
出黎社會先學人講野啦,咩叫正面回應你個問題?你講果d廢話黎架wo,點正面回應?我要袋錢入你袋?sor
你無資格
開口埋口講人品,我x你老x都仲得啦!要擇日?講野加d書面語高級d架?吊,我真係未見過香港人講廣東話用書面語
睇你又唔係內地人要講國語,點解會咁架?打機打得多?比人笑9你架
書面語人人都識,用左唔等於有人品
講粗口人人都識,講左亦都唔等於無人品
回應我啦,小朋友,不過我好少上2000fun,係玩港版game先會間唔中上下

忍影世界

lcl_Arthur 發表於 12-9-11 12:51 AM
sor我返工好忙,無你咁得閒
你睇下我註冊日期,我上網果陣你仲係條柒碌咋kid子,學人講叫人返學
我同你講就 ...

慢慢欣賞註冊日期 , ( 或者可以用註冊日期黎見工 , 社會啊可 )

我真係無資格被D欣賞註冊日期既 " 知識分子 " 教利用註冊日期黎將人O既能力 , 年齡 , 人品 分類 ,

真係唔識欣賞

停一停 諗一諗     人品為何物 , 哥哥懂嗎 ?

又係自我中心化 , 覺得人地話緊用詞就=粗言穢語

任誰可敗君也 ?

NoWayGG 發表於 12-9-11 01:07 AM
慢慢欣賞註冊日期 , ( 或者可以用註冊日期黎見工 , 社會啊可 )

我真係無資格被D欣賞註冊日期既 " 知識分 ...

註冊日期代表我實際年齡大約幾大,
你諗都唔諗一口撻埋黎話我小朋友,小學雞,返學?
呢度就證明你個腦有幾能有用啦,乜都唔諗一口咬定人地小學雞,你出街會唔會對住個阿叔話佢小學雞??
04年註冊2000fun,未知有2kf已經上左幾年網,
似你?開新ac學人串咀?無料咪扮大袋
同你條kai子講都浪費我人生,訓教,聽朝仲要返工

忍影世界

lcl_Arthur 發表於 12-9-11 01:17 AM
註冊日期代表我實際年齡大約幾大,
你諗都唔諗一口撻埋黎話我小朋友,小學雞,返學?
呢度就證明你個腦有幾能 ...

最後一次回覆

第一 : 我只有打 "朋友 " , 唔好好似#20咁咩證據都冇咁膠屈出黎。

第二 : 話"__"小學雞明顯係思想邏輯上的貶義。

第三 : "乜都唔諗一口咬定人地" , 咁你"乜都唔諗一口咬定人地" ( 強烈推薦 ) 擺明係收人入會搵著數果d,叫d會員幫你打乜打物,之後過橋抽板,自己幾個fd勁晒 ???  唔好打自己把口。

第四 : 大陸狗共產西 ? 直指所有內地人 ?

第五 : 註冊日期耐=實際年齡大= ? ( 姐係註冊日期耐=實際年齡大=可以一口咬定人地 ( 強烈推薦 ) = 擺明係收人入會搵著數果d,叫d會員幫你打乜打物,之後過橋抽板,自己幾個fd勁晒 , 直指所有內地人都係大陸狗或是共產西。

或許各有各錯 , 或許貴人對小人錯 , 結果如何 , 自於心中

貴君何於貴 , 別於心品 , 對誤何分 , 自於心中

NoWayGG 發表於 12-9-11 01:32 AM
最後一次回覆

第一 : 我只有打 "朋友 " , 唔好好似#20咁咩證據都冇咁膠屈出黎。

第一 : 你自己拉上去睇你自已講乜先,小朋友,小學雞,叫我返學,唔好搞笑啦你
第二 : 唔知你up乜春點點底線,火星文?
第三 :我同樓主原本識唔得?你點知我同樓主無關係?我同樓主,同我同你係兩件事,我同你肯定既係我唔能識你
第四 : 我反共係我個人主觀,關你能事?要問過你先?
第五 : 你整理一下先好講,阿文化人,講d野同第三一樣,整多條第五型d?
話能左你無料咪扮大袋,學人列點,只會比人逐點反返你,你收皮吧啦
等其他會員評論,堅訓,8
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:29 AM , Processed in 0.034991 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存