2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AKB48 專區 AKB48 重力シンパシー パチンコ ホールVer 生写真 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: sing02019
go

[生寫真] AKB48 重力シンパシー パチンコ ホールVer 生写真   [複製鏈接]

chuangyf05 發表於 12-9-16 11:38 PM
M1想問柏青哥版本係點????
btw日拍依家都係貴T^T

我都想知內封有咩分別  暫時都未見有人POST 不過問過團購既人都話有分別-...-
今個星期拿碟抽左就知XD

全部都影得幾好, 但可以唔好咁貴嗎?!

sing02019 發表於 12-9-17 12:14 AM
PARURU 比友美平少少$300內 大小姐同麻友就要$450-$500內 不過如果你想9月前有貨就貴D 10月後到貨既會平D ...

都系好乸利=3=

我要yuko set

sing02019 發表於 12-9-17 12:31 AM
我都想知內封有咩分別  暫時都未見有人POST 不過問過團購既人都話有分別-...-
今個星期拿碟抽左就知XD ...

圖借日拍
好奇心驅使下搵...真係有小許分別
買齊會破產..........

chuangyf05 發表於 12-9-17 08:28 PM
圖借日拍
好奇心驅使下搵...真係有小許分別
買齊會破產..........

OH 我柏青哥版 只買左1隻 因為太貴...雖然本來價錢同WEB版一樣 但數量不多 抄貴左 要差不多$200一隻
買一隻同人換生寫 都好難齊SET

柏青哥版唔夠快手訂唔到 XD 信和好貴...再加上無錢..放棄~ m(_ _)m
我見過有人開一隻碟抽中優子, 麻友, 大小姐..一隻碟都齊到一SET了... =-=
雖然一隻碟中兩個TOP都可以算正常, 不過總選TOP 3真係O左嘴 一個字: 勁! :)

櫻sAkUrA蜜柑 發表於 12-9-18 11:06 PM
柏青哥版唔夠快手訂唔到 XD 信和好貴...再加上無錢..放棄~ m(_ _)m
我見過有人開一隻碟抽中優子, 麻友, 大 ...

咁樣都要同人換先齊SET 不過我覺得重力比較好買
水日...就更難齊
我重力柏青哥都買左成$190 比水日貴好多
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:08 AM , Processed in 0.029510 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存