2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 ava搞乜 會有依種弱能player既
樓主: kc96727
go

[疑難雜症] ava搞乜 會有依種弱能player既   [複製鏈接]

冇圖冇真相~
冇圖冇聲出~

笑傲無雙

樓主不見了,大家話題完了

onjj 出名就幫佢 真係香港全靠你
唔信你就唔好信 話鬼知你
我真係好得閒食完飯冇屎屙?
仲有樓上個醒目仔
F6係對面隊講 同依篇野冇關

P25134679 發表於 12-9-24 09:29 PM
冇圖冇真相~
冇圖冇聲出~

喂打手 要勞煩你開個ac親自回post 真係辛苦哂喎
做打手幾錢一個月呀?我又想入行喎

我都覺得依到打手好多,仲要有個人係新開ac(註冊時間12-9-24 在線時間0 小時 )
成班係到叫人地留名,你地想復卓?不如你地先留名喇
我見到一句:如果係冇既話,我會建議你最好即刻1:del post/2:當冇事發生~
仲唔係fd?正常人係會叫,少少野都post果d,我睇到依句唔係打手係咩@@?
同埋仲要係到講,有無拍片阿?無圖無真相果d,心諗,你場場都影相場場都拍片既?無理取鬧係到

樓主,其實我覺得係你慘多d囉,我唔知你果場發生咩事,但係2kf我都覺得你好唔抵,放出黎,但狂比人鬧~~
無記得紫夜個團叫幽魂?佢好似係團長黎

討論區比人討論
人開Post/Del Post佢有權選擇
咁激動做乜呢?
道不同不相為謀

ccfai01 發表於 12-9-24 10:07 PM
我都覺得依到打手好多,仲要有個人係新開ac(註冊時間12-9-24 在線時間0 小時 )
成班係到叫人地留名,你地想復 ...

十分同意
我記得之前我打c場   有個台灣人無啦啦tk我(場名唔係玩tk  都冇禁野)
跟住條on9唱通街    話我on9   明明就係佢tk先
d人係網上識佢唔識我e個香港人t-t   信曬佢講ge野
之後一見到我    咩場都tk我   
我心諗   
x你老未咩  你識佢個人就代表佢岩x曬咩?   吊你媽子咩x野都唔x知就係到信x曬人地講ge野
跟住我  密信佢ge人   講番成件事   人地都會sad  sorry   仲叫我一齊玩
你地班x樣  成日冇圖冇真相   我相你媽咩    真係次x次都影呀?
有冇咁on 9呀  
你話有人玩野   9作   咁你咪睇下作者係邊個囉
樓主好明顯唔係新ac    好得閒玩9自己ac?
佢又唔係月經文作家  
你班小雞係要有圖
(不喜勿插!唔好做文盲   唔like可以當睇唔到)

wcdoppttyy12 發表於 12-9-24 07:55 PM
snow有段片都咁做過啦-.-

好好地講下,一開口就罵人實衰收尾

上帝夠用大洪水清洗大地(大屠殺)
又唔見你跟佢做,殺晒D人清洗大地

上帝就係上帝
你就係你
SnowShovel就係SnowShovel

如果你比人隊友用TK殺死後,重可以冷靜地談判,那就是你的思想,比起TK隊友的玩家成熟
又或者你可以當冇事發生過,那就是因為你EQ太高

好好地講下,一開口就罵人實衰收尾
樓主就應該學下E招

其實由該位隊友用TK殺死你的那一刻開始,該位隊友暗示自己思想上係小朋友黎(難聽D幼氣未除,好聽D童心未泯),所以要好聲好氣同小朋友理論

keithho1219 發表於 12-9-24 10:57 PM
上帝夠用大洪水清洗大地(大屠殺)
又唔見你跟佢做,殺晒D人清洗大地

大師 小弟受教了

回覆 keithho1219 的帖子

跟小朋友是不能理論

我唔明佢TK你既動機係乜野wo...

DANNY.C 發表於 12-9-25 09:28 AM
我唔明佢TK你既動機係乜野wo...

冇錯 我都想知做乜要tk我

首先 幽魂團少上2000fun ( 除非有人得罪幽魂團 )
你話上帝清洗大地  
一.我地冇咁既能力(你比我 我都想 試下)
二.我地有選擇權( 玩笑講句  吊 人地食飯 你又食? ) e d咪叫選擇 做與不做

另外 果場我有玩    5係得番 幾秒 先tk你  又5係場場tk你(5算係冇品既行為  果場係6(你地6:x 左右) 玩下無傷大雅  個人認為當隊友開玩笑  香港人同外國人既分別  咩都要吊一餐 不懂幽默 何必咁計較呢?  傷己傷人)

佢殺左你之後  你即刻話人on9   顯示你eq 5夠   不過佢打5仲意都有問題(會搞到人有少少火)
做人要有包容之心  5係特別有問題就5好發post
仲有下次你都可以咁做    正呢?    下次5好咁激動

回覆 aa28226901 的帖子

你咁講你都係幽魂團咖喇,仲要果場在場既~

你話:另外 果場我有玩    5係得番 幾秒 先tk你  又5係場場tk你(5算係冇品既行為  果場係6(你地6:x 左右) 玩下無傷大雅  個人認為當隊友開玩笑  香港人同外國人既分別  咩都要吊一餐 不懂幽默 何必咁計較呢?  傷己傷人)

你好清楚當時既情況,5係得番 幾秒 先tk你  又5係場場tk你(5算係冇品既行為,就可以tk?
玩下無傷大雅  個人認為當隊友開玩笑,玩下係唔係要講聲阿?好似我無喇喇周街一巴打落去路人塊面,我當係玩,被人打果個覺唔覺得係玩?而我朋友都覺得我開玩笑,咁我係唔係唔洗道歉?都係是但講例子姐,你都可以講例子引述點樣係雙方唔認識既情況下做出大約咁既行為而人地唔介意

第2:香港人同外國人既分別  咩都要吊一餐 不懂幽默 何必咁計較呢?  傷己傷人)
既然明白香港文化又點解要咁做呢?如果人地係升緊sd,你無喇喇tk人地搞到sd降左,咁人地點樣唔計較呢?

殺左你之後  你即刻話人on9   顯示你eq 5夠   不過佢打5仲意都有問題(會搞到人有少少火)
係正常情況下,無喇喇被唔識既人tk係唔係會嬲阿?人地仲要係特登喎,我用人不犯我我不犯人既原則去諗,話佢戇鳩係唔係正常阿?好地地又會比人話on9既~~?根本就唔關eq問題事,係先動手者iq有問題

到最後2句喇

做人要有包容之心  5係特別有問題就5好發post
仲有下次你都可以咁做    正呢?    下次5好咁激動

包容唔係唔岩,但包容得多會變縱容,同埋被人tk都係一個好嚴重既問題,如果tk到勁團既人,被人挑團戰咪死?

==============================================================================
申報利益先喇,原來樓主我識既,但係我對事唔對人,我同槍神都係死對頭,但係有事我都係會幫佢既,因為道理係佢果面,你硬要話我偏幫我都無辦法,事實又係你地打手出現先,道理又唔係你地到

而家你地狂叫人地留名留名,又叫人上水上水,不如你地叫當時人上水講下當時發生咩事喇,唔需要咁多打手係到

拿  現實同online game係5同   現實得罪人 同online (吊 個字5識打  請見諒) 5同   online保救易d
因為佢5係場場tk@@   當然我都會火  因為吊我殺完場 功勞係我  你搶c4拆  即係搶我功勞 )  我未試過咁樣  不過下次有tk 有時間 我拆c4你可以試下@@  不過我係ava打5到字   
仲咩要計較sd@@

不過我代月光向你講聲sorry  如有得罪之處  
冇圖冇真相  我代佢地 都講聲sorry  因為你係有圖 不過5完整 少d公信力  
樓主留名 應該5係我地既人  因為係我上2000fun 睇下 再話比月光知  佢先回      
其他人 係同團  當然 同團自然幫同團既人  又係一個道理

不過你都講得好  玩完人講番   嘿嘿      
所以兩個人都有令事情惡化既原因 所以誤會係會害死人既

你玩ava係咪叫獵乂殺 可以既一齊玩@@   樓主留名  方便解決誤會  嘻嘻

ccfai01  如果你唔留名我覺得你係有惡意囉,都希望你留名  發表於 12-9-25 06:39 PM
ccfai01  你都留阿,如果唔係點搵你?  發表於 12-9-25 06:38 PM
ccfai01  nonono,係獵乄殺  發表於 12-9-25 06:38 PM

aa28226901 發表於 12-9-25 06:16 PM
拿  現實同online game係5同   現實得罪人 同online (吊 個字5識打  請見諒) 5同   online保救 ...

拿  現實同online game係5同   現實得罪人 同online (吊 個字5識打  請見諒) 5同   online保救易d
我就講online,有乜野情況下tk唔認識既人係可以原諒咖?我就無法想像打爆破比唔識既人惡意tk仲可以比人原諒
,我就真係諗唔到,你諗個比我喇~

因為佢5係場場tk@@,而家唔係佢是否場場擊殺隊友問題,問題係佢已經做左,既然已經tk左人,係唔係要道歉阿?仲可以咁串打字?(你都識講你會火,就唔關33樓你所講既eq問題喇)

因為吊我殺完場 功勞係我  你搶c4拆  即係搶我功勞,我唔明意思喇,我估係我清場,你解c4搶功勞喇,岩唔岩?
我想講,邊個解c4都好,全隊都有1分,解c4果個唔會特別有多分既,(其實你玩左ava幾耐?我都係第1次聽搶功勞依個觀念
我未試過咁樣  不過下次有tk 有時間 我拆c4你可以試下@@,我唔想答,第1都唔知你game名,第2,根本就唔應該tk,你明唔明白問題重點?

仲咩要計較sd@@,依句西利喇,人地計較sd點解唔得?同埋我都係是但估,打左可能2個字既

冇圖冇真相  我代佢地 都講聲sorry  因為你係有圖 不過5完整 少d公信力  ,
唔洗公信力,你自己都講左佢tk人先既,對於佢既圖,我覺得無什麼矛盾位
你話:另外 果場我有玩    5係得番 幾秒 先tk你  又5係場場tk你(5算係冇品既行為  果場係6(你地6:x 左右) ,你都認左佢有tk喇,你仲要爆fd大鑊喎,真相基本都出左黎,公信力邊到會無?

下面唔明所以唔講~

aa28226901  我估係我清場,你解c4搶功勞喇,岩唔岩? 5該幫我解說 岩左 不過我玩ava有好耐日子 點都買過幾百蚊= =  發表於 12-9-25 06:43 PM
aa28226901  紫夜殤月 嘻嘻 你5識我架@@  發表於 12-9-25 06:41 PM

佢地誤會 就係月光 冇講佢既用意 嘻嘻

kc96727 發表於 12-9-24 09:43 PM
onjj 出名就幫佢 真係香港全靠你
唔信你就唔好信 話鬼知你
我真係好得閒食完飯冇屎屙?

我真係覺得你食飽飯冇屎痾個D
係差在你未LAG機死左開POST話比人知而已

笑傲無雙

kc96727 發表於 12-9-25 04:20 PM
冇錯 我都想知做乜要tk我

樓主上水了,樓主我想問你嘈D咩?
人地就算真係TK你,你洗唔洗上黎嘈?
你係咪真係得閒過頭?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 04:34 AM , Processed in 0.035619 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存