2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳懷舊版(港澳台) S3 輪海 狂野之城 白爛組
樓主: ENJOY1843
go

[消息情報] S3 輪海 狂野之城 白爛組   [複製鏈接]

人地老婆: 我知你本人係無咩野..但係打機....要唔要打到咁? 我有東西還借了不還 這就不用說了吧?.? 你說清楚一點好嗎?

所有EQ 980都可以CHECK的, 唔見左 , 比人厄 , 唔該你 SEND去980 CHECK IP, 你開GAME 名是可以,,但你開人FB資料, 有點兒那過...

對於你說 "然後全頻 " 劍狂 " 那支 中午在那裡賣 青龍裝 跟 全套悟裝 他賣的東西都是 劍之初 的 那支劍狂是狂野之城的 輪海輪風現在也在那 有給他帳密的請快改掉 !!""

我真的不知道發生什麼事~ 請唔好屈人! 我對得主天地!! 無厄過任何人EQ/點品/爆人 A/C ..請你了解清楚...

evolancerevo 發表於 12-10-6 08:39 PM
我係 S2毒劑~ S3輪風~ 我唔知所謂"做了違事" 是什麼, 我們走的是因為受不了你地GE玩法. 我自問無受過你一分 ...

路過~佢好似唔係講你, 佢唔係話 輪海 咩?

20:53:42 <組>穆帥:條友都傻geh,亂講24.....輪海要騙的話 我之前給我帳號他解乾坤,裏面有8000點,他都無動過+埋無條件幫我過任務。他老婆有問題,講埋地sohai野。

見意樓主有事 就報警 報980 報網龍 !

ENJOY1843 發表於 12-10-6 08:54 PM
因為是我老公的殊乎 有組員全身的青龍和全身悟裝及4袋都被清光了
還被開去刷武功掉等 還好我老公有及時幫他 ...

好在S3 都係頭半個月姐, 掉左10LV 武功都仲有得追

裝備沒有了, 都可以用錢買得返

不過支持報警, 等別人知道, 盜竊是刑事罪行, 等他留下案底, 坐下監都好

留名食花生

lunghahaha 發表於 12-10-6 09:03 PM
路過~佢好似唔係講你, 佢唔係話 輪海 咩?

我老公還有打給 s1的劍魔 還跟他確認過 s1的 山口百蕙 人在香港 人物現在是劍魔在玩!然後全頻 " 劍狂 " 那支 中午在那裡賣 青龍裝 跟 全套悟裝 他賣的東西都是 劍之初 的 那支劍狂是狂野之城的 輪海輪風現在也在那 有給他帳密的請快改掉 !!

S2第一手山崎良 也是 S3 現在的輪海 在狂野之城 這個組是白爛組 他們打光明頂打人搶符 開小號刷戰神 現在演變 開小號騙帳號 知到我們有在找代打 騙說 是 S1過來的 !! 有給他帳密的請快改掉 !!因為做錯被我老公罵 就這樣搞 太小人了!!請各位組員小心

輪風 在2S 很多人物 毒劑也是他..ancer & 三零 也是他

樓主有證據就就去報警等警方處理吧,
沒必要在這又開人名又爆私隱..有什麼意途呢?

阿~仇 發表於 12-10-6 09:11 PM
樓主有證據就就去報警等警方處理吧,
沒必要在這又開人名又爆私隱..有什麼意途呢? ...

支持~! 如有任何損失 見意報警!!! 公開他人資料 侵犯私隱條例 !!

我是南宫韵首先~我地五系輪海叫走~系距地走左我覺得個組無意思~第二我覺得組長系米謹慎過頭?我只是想問個任務有必要一定要進去你們的部落?首先我就覺得部落夠麻煩的了~不進去就不是忠實組員?會不會有點過頭了。。~而且我絕對相信輪海為人~

jy3363499 發表於 12-10-6 09:56 PM
我是南宫韵首先~我地五系輪海叫走~系距地走左我覺得個組無意思~第二我覺得組長系米謹慎過頭?我只是想問 ...

SUPPORT !!!

FB同名同姓那麼多 有必要那麼警張嗎!?
我有洩露什麼資料 !? 應該沒吧
我也只把 ID 名打出來而以
不要做賊心噓好嗎 !!
做了什麼 你們自己知道
不要又那裡對號入座
會報復 是因為心懷恨我老公對他們說那些話
心裡不平衡 !!
不要自己做了什麼 還找枱階下
說一個謊要拿10個謊來圓
騙得了一時 還能騙多久 !?

你同你老公都一擔擔.... 我地個個開曬名~不如樓主你又開下你自己名..等所有人可以睇下你平時係點~

挺你!!!! 他們組真的是很糟糕,在光明搶別人虎符就可以, 別人過來搶, 就罵人,出來pk人~~~然後自己組員拿到虎符亂走,不小心死在別人刀劍下,就說要全組通緝你~~唉....這年代甚麼人都有~~~盜別人帳號騙人就是不對了.....

盜別人帳號騙人就是不對了..... "  支持~ 但再一次說我們沒有爆人A/C...支持報警 !! 但不要屈人!

=.=...我覺得玩遊戲 姐 , 有咩唔鐘意 都可以做 , 你惡意抺黑人我亦好理解 , 但你如果真的有證據的話相信你都做左野 . 我希望你比D證據大家睇下 , 如果有人爆人ACC 真係要報警 , 絕不可姑息 , 但你既然冇實質證據 , 就講到係人地做 , 就有點過份了=.="

笑傲無雙

jy3363499 發表於 12-10-6 09:56 PM
我是南宫韵首先~我地五系輪海叫走~系距地走左我覺得個組無意思~第二我覺得組長系米謹慎過頭?我只是想問 ...

南宮韵,其實講真!!!你咁快就認定幫主係個人係點,仲係言之尚早!!!!雖然有時佢係直D同埋做野操之過急,感覺比人好似為左佢自己做野咁,但幫佢其實係想組織既人姐,佢話過拿到戰神,組織都有面D,我雖然唔認同,但諗深一層佢最後都係想為我地好,我地事後都話左幫主,佢都無乜野,但點解你地就粒聲唔出走左????我睇住你地一個一個退組,我開頭以為你地可能有D事,玩下姐,所以退組,但原知道事實後,我呆左一呆,發覺雖然幫主係有唔岩,但點解你地唔何嘗跟他說一下,我只是見到你們一退,就全退,說話都沒說過,大家既團結去左邊??同埋我認為你地唔應該咁快離開囉,遊戲只係玩左半個月都無,時期可以証明到你們既幫主係好定唔好,但你地諗都無諗無退了。仲記得你地走哥日,朝早血刀門被人狂野之城既人搶符,你地退組哥幾個,個個都挺身而出,我就係想見到咁既畫面,而家諗起就只有懷念,但夜晚你地粒聲唔出就退了,加上,你地反而入埋去狂野之城個組織(我講狂野之城唔係話佢地全部組織既人,係話某D人專搶人符,亂罵人,亂P人既組員),比人感覺分明玩對頭啦,就算你地話無,我地會點睇你,因為哥時同你地相處,覺得你地其實好好,起碼唔串人先,係咪??講真我好想你地返黎,大家有吹有講,但唔通就係幫主話一話,咁就退組???人退就跟住退????同埋你話唔睇部落格幫主就唔當你自己人??幫主都無咁認為過,點解你又理解錯左呢???你地咁樣走,未免太兒戲了吧!!??南宮,我希望你能理解!!!!

我是輪海,佢冇證據又冤枉我公開我私人,要求佢報警,我也會資詢法律意見,如果佢係香港,我一定告佢誹謗同竊人私人

到底誰對誰錯== 沒人知~~只有自己知道..

jack6april 發表於 12-10-7 12:51 AM
我是輪海,佢冇證據又冤枉我公開我私人,要求佢報警,我也會資詢法律意見,如果佢係香港,我一定告佢誹謗同竊人 ...

SHITJUSTGOTSERIOUS

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

ENJOY1843 發表於 12-10-6 08:14 PM
我老公已經查到了 那支 " 山口 " 就是輪海,

嚴禁涉及披露別人私隱  這是嚴重違反壇規

再有下次 會永久禁言
已有 2 人評分Good 收起 理由
evolancerevo + 1 支持+1,
FUUK + 1 支持+1

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 09:33 AM , Processed in 0.041118 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存