2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 送給打機的所以玩家
樓主: 《X》
go

[港服] 送給打機的所以玩家   [複製鏈接]

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

《X》 發表於 12-10-22 10:23 AM
呢隻GAME D分身無間道等等。。。。比我發覺易加打機D人真係咁撚小學雞?? 打機都要出盡呢D 傻仔 ...

呢隻GAME D分身無間道等等。。。。比我發覺易加打機D人真係咁撚小學雞?? 打機都要出盡呢D 傻仔招。。影低自己? 你有冇撚尊嚴GA。。幾重性格。?隨時變身? 讀書唔見你咁叻搵錢唔見你咁醒? 真係咁撚去搵錢 你老豆老母好撚愛你!!!! 呢隻GAME係我玩咁多年ONLINE GAME見最撚多好似夜雨清風呢D毒撚既GAME。。之前仲以為呢個毒撚。。。好去搵。。。原來呢隻GAME好多A_A 易加D風氣真強大。。!!!墨淺 你呢位小朋友呢送你一字 KAI <<<< 某公會比你地D 綠音 我地聽 45分鐘。。笑撚到我爆咀。。上腦西。。。真係你老豆老母傳比你定你真係冇得9??? 天生咁KAI。。。哈哈!!!!  送給打機的所以玩家 打機 唔洗好似呢D傻仔咁白癡佢地跟本冇得9。。。。。。你地要流番D尊嚴比自己 大個仔少少成熟D。。 唔好上晒腦呢隻 這只是一隻GAME。。好好地識下朋友就夠啦呵呵 呢D幾重性格既。。真係好撚毒 毒 毒  KAKAKA~ 流番個 健盤世界比你地︿︿

ja係咁
我真係睇吾明-.-
第1)咩叫影低自己?
第2)哩兩句野有咩關係..同埋好難讀出口..d音好繞口
        真係咁撚去搵錢 你老豆老母好撚愛你!!!!
第3)之前仲以為呢個毒撚。。。好去搵
       係幾壓隕= =...但係其實你係咪想打哩"種"毒撚
第4)哩個我明既...不過真係錯得好交關-.-
             健盤世界比你地
第5)個標題係所有吾係所以-.- 請更正

以上有3點我真係吾明- -
請明者解釋

夠薑 發表於 12-10-22 06:33 PM
呢隻GAME D分身無間道等等。。。。比我發覺易加打機D人真係咁撚小學雞?? 打機都要出盡呢D 傻 ...

本人盡量可以解釋到你指出唔明頭兩點

首先你所講第一點其實可能佢指緊同玩家PK、開紅時出技出招果D野

姐係話簡單D黎講就係如果你地PK時用埋晒D賤招技能、仆街招技能...等等

會影響你自己唔係一個君子黎嘅身份而係個小人黎嘅身份

然後第2點就係要睇番前一句野-------> 「讀書唔見你咁叻搵錢唔見你咁醒?」

佢個意思其實應該想表達如果係現實生活中你地咁樣黎搵錢嘅話,

你地嘅老豆老母會愛撚晒你地。

至於第3點本人仲未解釋得到,可能成編野要用普通話黎講都未定

夠薑  第1)咁應該係影衰自己吾係影低自己-_-" 第2)咁應該係[[真係咁撚"叻"去搵錢 你老豆老母"會"好撚受你]] 係咪可以咁解- -...哇頂...真係好難明-.-"   發表於 12-10-22 08:46 PM

上左腦既人覺得其他人上左腦  正常既  正常既

玩過星曲WEB

笑傲無雙

樓主  你小學讀完味??我睇你開咁多POST 個個POST都比人插 POST內字眼已經唔多o岩啦  毒撚前 毒撚後  打機串下人就叫毒撚 殺下人就叫毒撚? 咁樓主你一定係一條極品大毒撚
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-26 05:32 PM , Processed in 0.036154 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存