2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 港服不是只剩下缺點...而是沒人提及它的優點 ...
樓主: 火天使
go

[港服] 港服不是只剩下缺點...而是沒人提及它的優點   [複製鏈接]

當樓主比人爆左幾十錠 ac又比人改左密碼 睇下樓主你仲會唔會重開人物玩港服
被人爆完ac 把事件送上去GAMEONE反映 次次都係 報警 e個回答 相信就係樓主你講的有做野
拎番個密碼呀 都要等成個星期 好似成個星期仲未比 甘的效率你玩?我玩?
有做阿 但係做左=無做 甘有咩分別
仲有e家先出個咩密碼鎖有咩用 成堆人都比人爆哂ac啦 事後公告一句都無講點樣幫比人爆ac果班人
國服果邊就算比人爆ac都一定有交代 港服咪交代你一句 報警啦
你講佢有優點 係無錯 但係佢一個缺點已經蓋過所有優點

火天使  所以我都係因為咁先冇玩 但係POST 就一直比人推上黎 自己睇日期啦  發表於 12-11-21 12:18 PM
火天使  個POST 2個星期前 爆ACC 係呢一個星期轉變的 連爆十幾個幫 300人以上冇玩都係個星期既事  發表於 12-11-21 12:17 PM

講得好
永遠支持港服

回覆 逆風屮流魂 的帖子

千幾蚊都吾係問題 最大問題仲要抽

回覆 aa46 的帖子

我玩   一定玩  一世都玩

但你唔玩   我就唔玩

點解滴人要走去玩大陸服?唔系因為bug多,外掛多都算啦~講真~我都覺得只game好玩~好撚好玩啊~但系~爆ac先系最大問題~其他服會唔會一on無曬滴錢?會唔會俾人用智傲ac開左分身?game1點處理?報警羅~如果唔系之前有人搞到上蘋果~game1無賠錢羅~仲有~港服系集體俾人爆ac,你見過在綫既,1分鐘就有10鳩幾個俾人爆ac沒?港服就有,出左電話鎖~系~有做野~但系有人俾人卡電話鎖~又俾人爆ac~報左警既~唔少人啦~即系我都俾人爆過~唔系好多錢~得個600幾兩~加加埋埋港紙最多60蚊~但系我會唔會走去為左60蚊報警甘麻煩?有人或者會~我唔會羅~港服要上北角~仲要報埋警~最低時薪都唔止60蚊啦~仲沒計來回車費~我幫會直頭有人俾人連爆3次啦~大佬啊~真系~密碼就算幾複雜~人地好似~或者話直頭拿住張資料入你ac~而家個個又話系系統食錢~袋入邊值錢野唔拿~就系拿左官銀~十幾秒就無曬滴血汗錢,換轉系你~你都轉服~甚至轉game啦~

回覆 傲赦 的帖子

有...不過大範圍爆ac少左...小部分仲有...同埋電話鎖好麻煩...它將麻煩野推曬比玩家...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:23 PM , Processed in 0.036995 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存