2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 K1最後歲月留影加分活動 + Farewell Party (19~21號晚上 ...
樓主: marcoltw
go

[分享] K1最後歲月留影加分活動 + Farewell Party (19~21號晚上8~11pm);追加10月告別網聚比賽片段x3 [複製鏈接]

再見了k1,記得一開始公測果陣好多人玩,玩左1日之後已經由我個uin 8xxx(唔記得左)去到10xxx,果陣抽到二周天都好鬼開心,但係之後因為冇咩更新所以愈來愈小人玩,見d fd走得7788最後本人都冇玩,但係其實我覺得k1係有種潛力做落去,主線故事、人物、列傳都好有潛力同吸引力,e+冇左隻game都覺得有d可惜

marcoltw  請問你呢段係咪想參加活動的呢? 如果係建議加一兩張相會好d, 高分d  發表於 12-11-13 02:29 PM
已有 1 人評分威望 收起 理由
marcoltw + 20 少量分享, 給點分稍作鼓勵

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

笑傲無雙 忍影世界

回覆 不悔小龍 的帖子

LOL I have play too

恩馨提示
d圖唔好有粗俗語言或,對類似人士所謂不敬說話……

笑傲無雙 忍影世界

回覆 kai魔鬼皇 的帖子

多謝提示

有玩lol可以加我
召喚師名稱:LoNeLy乂寒
BY   K1裹的迷龍

12月有活動??

笑傲無雙 玩過星曲WEB

08:想去同小牛BBQ囉~
另外一大推相~都唔知放邊張好~ (好多當年今日歷史重溫)放住一張先

marcoltw  你呢篇係咪參加活動呢? 可以慢慢完善它  發表於 12-11-10 10:06 PM
marcoltw + 10 唔見你再加料,俾少少分作鼓勵

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

活動一:「有圖‧有感覺 --- 我在K1的日子」
主人翁回歸k1了^^ 回歸影圖片參加活動拿積分haha^^
以下是我是k1影的留念圖片同人物^^玩了k1.2年多了.都放了不小金錢同時間去玩架^^當中都識了不小網上朋友.不過現在重有一起同我玩的網上好朋友 得返bear哥阿信2個朋友了.玩k1的日復一日.k1到了最後都要結束了.不過我信留是大家心裡都有不少k1回億^^希望到了最後大家都要開開心心地離開吧^^ 回想起來是k1.我是公測第一天,我開的第一個人物是叫王小個名是項羽.個時好多人上線.同好多人入公會.個時1個公會好像可以收過千人.所以公會好熱鬧.同好開心地聊天.個時開任務打15任.好多人入打.所以升等都幾快架^^個時我項羽上了等級排行榜同富豪榜都有榜上有名.想當時我都好開心^^不過我升到44等時同人玩pvp.
我時常打輸.不少d小學雞就話我是垃圾.我條氣不舒服.所以就刪了項羽個人物同刪了隻game.不過最後都玩返.開新人物玩.同入了公會識了好好人的公會會長街市阿偉同好多朋友.不過到了1年後好多人走了.到最後連街市阿偉都走了.所以我都要走了.
希望k1結束了.不會再有其他game倒閉^^但我估都好難了.小牛板主我都分享了不少字.記得比高分d^^thx^^
K1_ScreenShot_131112_121829.jpg K1_ScreenShot_131112_121828.jpg K1_ScreenShot_131112_121807.jpg K1_ScreenShot_131112_121659.jpg K1_ScreenShot_131112_121654.jpg K1_ScreenShot_131112_121547.jpg K1_ScreenShot_131112_121347.jpg K1_ScreenShot_131112_121302.jpg K1_ScreenShot_131112_121039.jpg K1_ScreenShot_131112_120634.jpg K1_ScreenShot_131112_121034.jpg K1_ScreenShot_131112_120605.jpg K1_ScreenShot_131112_120515.jpg K1_ScreenShot_131112_120509.jpg K1_ScreenShot_131112_120505.jpg K1_ScreenShot_131112_120134.jpg K1_ScreenShot_131112_120130.jpg K1_ScreenShot_131112_115327.jpg K1_ScreenShot_131112_114916.jpg K1_ScreenShot_131112_114926.jpg K1_ScreenShot_131112_115003.jpg K1_ScreenShot_131112_115243.jpg K1_ScreenShot_131112_115255.jpg K1_ScreenShot_131112_115304.jpg K1_ScreenShot_131112_115308.jpg K1_ScreenShot_131112_115324.jpg

任逍遙~  是呵.因為我想溝kellylo.所以偷偷地入去留意你^^我想扑你^^haha  發表於 12-11-14 12:48 AM
kellylo  我見到你隻12少入左我公會 :P  發表於 12-11-13 11:05 PM
任逍遙~  小牛板主我都分享了不少字.記得比高分d^^thx^^  發表於 12-11-13 02:59 PM
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
marcoltw + 100 + 1 圖文豐富, 但深度尚未算上乘之作~.

總評分:  威望 + 100  Good + 1   查看全部評分

19 #   已修整
請小牛哥 過目
希望加多D分俾我啦

marcoltw  已閱, 圖文都有更新及修訂.唔錯~  發表於 12-11-19 04:44 AM

玩過星曲WEB

今晚farewell第一晚, 有無人上黎玩下呀?

笑傲無雙 忍影世界

回覆 marcoltw 的帖子

電腦5得 sorry

玩過星曲WEB

今晚人太多, 但我同雞子、吉吉玩左好多場pvp

驚天大發現:伊頓的沖撞可以強力地破到 老祖 運起大絕時的霸體呢~~ 超勁!!!

遲d放d精選片俾大家睇睇~

原來今晚有活動,我又上來偷睇一下先。

玩過星曲WEB

Blood_8198 發表於 12-11-20 11:18 AM
原來今晚有活動,我又上來偷睇一下先。

我食緊飯, 8:30pm左右先上, 掛住機先~~~

我夜d先上黎

我在龍虎亂舞K1最後的圖片分享^^

K1_ScreenShot_201112_221813.jpg K1_ScreenShot_201112_221801.jpg K1_ScreenShot_201112_221632.jpg K1_ScreenShot_201112_221613.jpg K1_ScreenShot_201112_221611.jpg K1_ScreenShot_201112_220706.jpg K1_ScreenShot_201112_220647.jpg K1_ScreenShot_201112_215957.jpg K1_ScreenShot_201112_215810.jpg K1_ScreenShot_201112_215512.jpg K1_ScreenShot_201112_214844.jpg K1_ScreenShot_201112_214656.jpg K1_ScreenShot_201112_214652.jpg K1_ScreenShot_201112_214616.jpg K1_ScreenShot_201112_214518.jpg
我在龍虎亂舞K1最後的圖片分享^^
有少少k1朋友都有上線 有小牛兄 bear哥同我冰雪主帥等等^^

marcoltw + 20 見你呢度d圖多d同人互動的紀錄,補多20分俾.

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

玩過星曲WEB

你呢個post咁多相, 想唔想我幫你合併到"歲月留影"個post入面當作參加活動之用?

marcoltw 發表於 12-11-21 12:17 AM
你呢個post咁多相, 想唔想我幫你合併到"歲月留影"個post入面當作參加活動之用? ...

都好啵^^thx小牛兄 合併完^^會不會再高分d?^^

marcoltw  合併只係搬你個post入去而已  發表於 12-11-21 03:49 PM

玩過星曲WEB

好多內容想打, 不過明天星期四要準備一些正經事. 明晚補上這兩年多的感想同埋揀d精選相放上黎.

在此先送上一段k1的最後留影和說話(太長,分成上下集).
算係個人感受的"碎碎唸",
有興趣就可以邊看網頁邊當收音機節目聽聽(已襯左背景音樂希望唔太悶啦)

小牛對K1好友回顧及告別說話(上)

小牛對K1好友回顧及告別說話(下)

最後祝福大家工作生活學業愉快~~~

kellylo  昨天下午我有上K1...見到牛哥 同 ty pvp~ 但昨晚因有事,冇上到~~ sosad  發表於 12-11-22 10:32 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
魔法禁書目錄2 + 3 牛牛到最後都支持k1真係令我.....(唔知點講.

總評分:  Good + 3   查看全部評分

marcoltw 發表於 12-11-21 11:59 PM
好多內容想打, 不過明天星期四要準備一些正經事. 明晚補上這兩年多的感想同埋揀d精選相放上黎.

小牛兄板主 幾時比分^^
好緊張好心急^^最好個個都過100積分 就最好^^個個都高興^^
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 11:27 AM , Processed in 0.044102 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存