2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得] 澄清~ [複製鏈接]

事主:傻瓜x銘
天罰火勢是我接收的ac

我大概講下究竟發生咩事先
事主係約12點時出全話天罰係扮狗+昆狗+偷p狗
但當時我已經off左..而且天罰呢隻ac只會係客人收40晶魔eq/打任時才上線
事主話我係扮狗+昆狗+偷p狗係冇證據既
純粹佢話我係
什麼係證據呢..就係有圖片之類..但佢係一張也沒有
佢提出的證人雨傘..也經我問話..佢都係講不清楚之類的說話
以下就是我所得既資料

<---呢段野係12點打後的全p..事主就話我係扮車狗..昆狗..爆ac狗..車就問用咩ac扮佢..而事主係答不出..得個扮字..甘究竟係咩呢?圖中車就話知我係邊個..唔好迫我講同反面..叫我自重..好奇一問..車你知道哂成件事?冇證據就已經標籤左我係昆狗?
<--當我係第日既早上知道呢件事..我就搵朋友搵車一問..因為我冇車既電話..而車就話冇證據唔會冇啦啦佢..呢句說話我相信一個正常人也知道暗示左事主係有證據既..甘我希望我接觸我事主既時候係可以交出和共開比人睇
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<--好笑..搵佢既方法我知都冇用?可以甘唔緊張既..自己朋友比人爆ac wow..依家我比人爆ac咩?我仲緊張過事主
<---風光不再是雨傘..是事主提供的所謂證據..事主就話雨傘係見到天罰偷p人..圖中事主話天罰同用風智打佢地智..我相信識我甘耐既人..我有玩過風智嗎?好奇係邊彈左隻風智..個隻風智係乜名事主都答唔出

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
以上不是全部因為當我同事主傾既時候我十分激動一連串..不夠時間拉返上去影
我和事主當時也有出全p..因為事主問我識唔識查..我回答唔識..因為事主只提供一名證人..唯有我去問一下
我為此事感到悲哀..我同車曾經係算熟的朋友..竟然乜都唔知就已經標籤左我
我打呢個post只係想澄清我係冇做過呢種事
我希望我得到一個公開道歉,多謝

吾該~有証據就請拎出黎~如果冇証據系到無中生有既話.咁同隻癲狗有咩分別?

其實冇證據拎出尼就話人係昆狗真係有d問題...

一句講哂, 要話人昆狗,扮狗,偷p狗唔該證據,冇證據唔該唔好屈人

太多膠人啦...無中生有...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:04 AM , Processed in 0.026821 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存