2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 再見BUG+12, +15武防巻装備人士 (有相片証拠, 己被紅心 ...
樓主: tofupop
go

[抱怨專區] 再見BUG+12, +15武防巻装備人士 (有相片証拠, 己被紅心停帳)   [複製鏈接]

WARING某戈人同我講  整1支70+15龜仙棍  爆左73把70龜棍先沖到  <=== 都唔洗10億.我諗人地有方法沖掛.之前仲有個比$讓既武術王支+15棍,賣比佢戈戈人普石沖上去架炸  ED叫幸運,附6.你唔比人幸運沖上去咩? 唔好係度扮晒正義  baby9nose呢位人兄講野就有見地喇
而加有證有據既事實明顯係OMG 既人BUG拉.有晒證據wo  服裝珠子永久 唔好同我講 話曾經有售WO
不過公道自在人心,我期待你地既回應.

vvxx1977 發表於 12-12-24 04:04 PM
WARING某戈人同我講  整1支70+15龜仙棍  爆左73把70龜棍先沖到

再争論都無用、好快出結果了(^_^)等等ba

時間可以証明一齐

baby9nose 發表於 12-12-24 03:24 PM
呢位人兄講野就有見地喇。。。。
裝呢,沖+幾多都係有可能既事。。。。無證無句就屈人地BUG
但吾管佢 ...

以位人士真好波

袮比証拠個d 叫証拠、我貼n張相五叫証拠!??

係袮眼有問題or五識字?

甘有本事袮快d解色下+15武、防、点解無数直加low

請解色!!我想学野ar  

我係小学鶏ma  邊識整+15無数直、請指教ar   

如果袮五答or 五覆  =袮連小学生都不如ar

gameover   看相la

停左ac la   Oo dog dog  

以d就係事実la

豆pop我無玩龍珠了,但都好憎人用bug,如果有bug狗比人封號請開post等我知道開心吓都好 ,十卜豆pop打倒bug狗

衫褲鞋 發表於 12-12-24 05:02 PM
豆pop我無玩龍珠了,但都好憎人用bug,如果有bug狗比人封號請開post等我知道開心吓都好 ,十卜豆po ...

停左la 看相!!

baby9nose 發表於 12-12-24 03:24 PM
呢位人兄講野就有見地喇。。。。
裝呢,沖+幾多都係有可能既事。。。。無證無句就屈人地BUG
但吾管佢 ...

請問以停ac 以d 叫五叫証拠ar ~~~??????

以家係我地屈他、or 紅心屈他ar???

請解色plz!!!

tofupop 發表於 12-12-24 04:43 PM
以位人士真好波

袮比証拠個d 叫証拠、我貼n張相五叫証拠!??

呵呵呵。。。我又怕咩回應???
我無話他們岩WO。。。我無話他們無BUG WO。。。只是話你們都無辦法證明人BUG WO我只是講+1又好+15又好都不是不可能的事。。。。
但永久珠子又如何做到呢??? 我由頭到尾都是講這件事WO??? 但無一個人解釋過我知呢????

baby9nose 發表於 12-12-24 05:16 PM
我無話他們岩WO。。。我無話他們無BUG WO。。。只是話你們都無 ...

我解色係

祢o米上龍珠、看下我豆腐pop 有無bug過珠low =.=
祢個人大大方方比所有人看 我長掛花村ser5
祢如果有証拠係我豆腐pop ac 身上有bug過時装的話
請提出!!

如果経紅心証実我有bug過装備、我送o西我d装備比祢又点話???

不過相証拠要比紅心check wor !!!

我点知祢会五会好似耍錢耍命甘用photoshop整假相ar

甘我o米死得好無胃???

baby9nose 發表於 12-12-24 05:16 PM
我無話他們岩WO。。。我無話他們無BUG WO。。。只是話你們都無 ...

豆腐想要+15的解釋  紅心已經俾左答覆佢  你又憑咩要第個俾答覆你? 有問題?去穩紅心LO  有BUG?同樣去穩紅心  假假地只龍珠GAME都係紅心代理  唔穩佢地你想穩邊個?

哈哈哈哈。。。。
一直迴避我問題。。從來不答。。。
身有屎就身有屎啦。。。。。
你們既回應真的很好看。。。。。
哈哈哈哈哈哈。。。。。看見你們出醜出開心。。。。

baby9nose 發表於 12-12-24 05:31 PM
哈哈哈哈。。。。
身有屎就身有屎啦。。。。。
你們既回應真的很好看。。。。。

下??祢都係on j到不得了  我話我無bug過、祢係五係五識中文字ar???

祢係五係都係個班bug装分子一個ar??

祢話人bug 証拠祢又無??

祢個張叫証拠????甘祢快d 去同紅心講la  看下紅心受五受理先~~再五係学人報警都得

笑笑笑~~

叫祢報又報、只係識係到廃up , 不Q知所胃

起初祢条クズ係甘話人屈人bug, 以家収o西声la o羊???

祢要話我地有bug的話請快d find 多d証拠証明我地有用bug

再同gm 回報!!!方法我教左祢、五好再廃up la クズヤロー~

你都幾好笑
你認為Toystory bug珠
大可線上回報gm
如果係真嘅
我第一個贊成封咗Toystory ac
你係度_叫_吠有咩用?

既然你們這麼正義。。。這麼聰明。。。這樣的BUG都俾你們發現到。。。解釋到
點解就吾解釋D珠子? 你又知道我沒回報?? 我只是想聽聽你們的意見呀。。。
面對這個珠子。。。一直"正常正當"玩遊戲的你們不會覺得奇怪嗎????
而家那個家伙既帳號都賣了。。。。封了對買他的號果個人咪好慘???買了賊贓???隨時被告欺詐嫁。。。你們要叫他小心點呢。。。。

是誰在廢UP明眼人都看得出LA。。。班擦鞋仔都沒聲出了。。。。
最後請你正面回答我的問題呢。。。呵呵呵

Well 你唔知案件審理中
當事人係不便評論架咩
不如叫耍錢耍命介紹啲警司律司朋友你識
等你惡補下相關知識?

定係你盲目認為當事人不回應就係身有屎?
如果係咁
我諗你要上反啲邏輯推理班 進修下啦

人家POP都劃了清界線說A/C不是自己的。。。
又說自己沒有BUG裝了。。。。他何來當事人呢???
你KELVINLAM和那個TTWE12又不是TOY。。。又何來當事人呢??
不敢解釋就算嘛。。。
我只是想看看擦鞋仔們這個馬屁該如何拍呀。。。
反正都看慣他BUG啦。。。多一個不多啦

baby9nose 發表於 12-12-24 05:54 PM
既然你們這麼正義。。。這麼聰明。。。這樣的BUG都俾你們發現到。。。解釋到
點解就吾解釋D珠子? 你 ...

請問祢想我地点解釋D珠子??

第1, 我五識bug , 信不信由祢、反正我信
第2, 如有問題請回報、廃up 無用

第3,
我一早講!baby9nose 一係祢眼有事一係五識字, ok 我打多次!!

我係自私、心胸狭、同自己利益無関係我不大理会!!
珠ge 成本同影響性同我個人来説非常秒不足道!!
祢係正義之士、最憎bug dog 甘祢就去回報la ~~~
係到講甘春耐for wt???

毎個人行量ge 野都五同
我覚得bug装同我利益有関、同我得失有関、所以我報比gm 知
祢覚得以家bug珠甘大影響性的話、快叫gm 処理low
由頭到尾我無講過自己係一個正義之人 不過我驚死、従五敢bug low

我就算係世界&宇宙上最pk的人、難道就無資格去報案ma?????
祢理得我報案心態係点、我無犯過任何bug、我係人衰格d、祢吹ar??
人衰格比人憎不等同有犯過事ar  醒d la アホ~!!!

講甘耐祢都比五出我有任何bug的証拠~~~
祢五係廃up之人、叫wt 春 ar ~~~

哈 你鐘意自high
死都要話人地不敢
咁係你嘅自由

同樣人地不想回應也是他的自由
你係乜水?
你叫人回應 人地就要回
唔回就係不敢面對身有屎?

babyXnose,,,你真係好ON8+1...而家班BUG9衰左無野講...你就轉軑係服裝珠度9吠...
仲要人地打甘多野你都仲係唔春明...不如去讀下書識下字先啦...
路過抽水...吹咩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:56 AM , Processed in 0.037302 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存