2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 全民足球 《全民足球》全民意見收集箱
返回列表 發新帖 回覆
樓主: redwing88
go

[消息情報] 《全民足球》全民意見收集箱   [複製鏈接]

整多D 1般遊戲幣買到既杉,飾品呢D,唔需要+能力,有得裝飾下就OK.
另外個SER 1-16LV , 10-40LV咁咪仲好,依家10LV都無人開44場玩.
整多D活動比賽,俱樂部可以自製1件衫比團友.
希望有得轉職 , FW .SS. AM, DM, WF, DF, WF呢D,30LV可以轉,有唔同技能學,E+30LV就無技能學了......

個人排位唔該可以改返21:30 嗎?

大佬 要2030-2130睇電視呀

活動勳章 2KF活動勳章 寵物大使 K歌達人 2KF大型活動勳章 墓光迷城

我都想佢改xd我收工返到去屋企10點了岩岩好完場-.-'' 之前都可以打一兩場,家下0參與

其實呢個意見帖係唔係花瓶黎
全民發生左咁大件事都唔見官方有咩改善同回應
咁快賺夠轉碼頭啦?

我玩左5日
依家18LV...之前經驗好小,依家可能過年經驗多左(我無睇官網)
希望可以有得轉職等等..得3個位好悶...如正中鋒 影子前鋒 攻擊中場 等等
希望官方出D遊戲$可以買到既裝備,型下都好呀- -...乜都要點數
同埋遠射聽講要企位射,變左好白痴...同正式足球差好遠- -....(遠射希望可以由射門同埋力量組成易入D)
同埋龍門有冇SET家-3-...好白痴囉= =""(希望可以正視下呢一點)

不過最希望官方做多D宣傳,隻GAME真係唔係太多人玩,有時打一場都要等10分鍾

最後希望真係有得轉職...玩死3個位好鬼悶=="

預祝所有玩家新年快樂,心想事成

希望代理公司能大力的宣傳
希望能舉辦一些大型的在線比賽調動人氣。。。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 12:48 PM , Processed in 0.081895 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存