2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG....賊喊捉賊?
樓主: sugar11214
go

[消息情報] OMG....賊喊捉賊?   [複製鏈接]

BUG裝果個叫CE,但係打團果個唔係叫Ce咩???CE同Ce都唔係同1個人

豆腐講左係ce本人個account~~~請睇第2頁

哦~

傻軒咩都未睇就睇up.....

比人話我咩都冇睇..

回覆 火龍號忘了 的帖子

太多野睇唔哂同唔想睇,睇睇下好悶

但.....game內我個好朋友名單仲係Ce-.-但點也好我仍會相信Ce無BUG!!
P.S:皇劍,今個Sunday我地小童會攻打人村道場報仇,到時5好拒絕我地個申請!!

火龍號忘了  對額.為什麼???  發表於 13-1-8 01:05 PM
无敌小她  点解你地要拒绝披星戴月个申请  發表於 13-1-8 11:14 AM

咁之前bug裝人士比GM封AC  你地d bug裝人士咪又係冇聲出 得番要錢定要命孤軍作戰 夠晒義氣啦你地 ...真係好sad...依家你地好似d厹見到d靚女咁....猛咁鳩衝

我地玩龍珠唔算太多人
但係肯定信佢地多過信你地班bug 狗low~
而家你地咪威陣lol~
耐d 解封左又係自己拎黎柒~
為咩 so sad~

人在做天在看,你d bug狗賊喊足賊會有報應.,
豆腐pop要同龍珠online所有玩家道歉,自己會證實玩bug裝,要家法事後,不是就退會收皮.[/color]
第一,早說過有bug裝gm會做事,豆腐pop你言行和言語咁過份,唔論到你評論,爭功扮正義,行到咁盡害到自己,自己會的人有無用bug都唔知就搞大件事,你點插人,人點插你.
第二,d仆街就係咁,ce自己用bug裝就上網話人地bug狗,bug會,又話要告人刑事,而家自己反而比人話bug裝封咗,ce講句嘢啦,仆街,睇你有咩講.
第三,我地好多人都知係ce 用d bug裝同你豆腐pop出生入死,你隊會有咁強嗎,你出生入死兄弟有事,就一句話人地抵死,你自己認仆街我地知,如果你撐兄弟講說話,起碼你有義氣,但你義氣都無,你叫網民點撐你,你之前利用網民對你信任,說話太盡,你而家需咗,仲要人幫你講說話,人地唔加一句已經比面你,唔代表你無需咗,呢d就係你說話太盡的結果,你需直啦豆腐pop.
第四,toystory,ce,......等,都用bug裝,個個知,你唔諗兄弟感受,有咁盡搞咁盡,bug裝,bug珠,bug會,你自認需格,又無義氣,由你舉報人地bug幾諷刺.你地omg仲話收會員,檢討下你d會員行為先啦,bug裝,bug珠,bug拉,賊喊足賊,仲要誹謗人地會,你真正bug會會長
第五,你講得啱,d報應唔會剩係你身上,你上網亂咁叫,害咗朋友,害咗公會,害咗成個遊戲.需咗仲要搞辨,你話搵到你會有bug裝,送+15人地,幾時比,你幾時又比證據交代我地,你d馬仔兄弟用bug裝,家法事後之餘,同我地全龍珠online會的人道歉,
第六,最重要,你叫人地比時間你去跟進,唔論到我地評論,你一直以來說話有無放過人地,你自己感受下有幾難受,

放心d gm查清楚唔關事,佢會解封,你的好隊ce乜仲未解嗎?[/color]
其他網友之前人地比人屈bug裝,就左插右插,你地係正義的,omg的bug隊,bug裝,bug拉,bug珠,都出晒,係咪應該講返句公道說話,豆腐pop搞事份子,仲要支持嗎,之前咪好多法律意見的,出下聲啦.

回覆 HIMURA_414 的帖子

仲有無傳多D,好多人都知豆腐POP係識日文,不過佢一定係漢奸格,搞風搞雨,叫佢翻譯最好,
擺明係豆腐POP玩人地CE角色,將D BUG裝周圍晒,衰咗就講日文罵人,
個內容係豆腐POP用CE角色說:
白痴仔正一FK UP
笨蛋,
我用人地角色玩,多咀我殺死你
我的裝備係地獄攞,你有本事去攞,
最低級的人種係無資格
講乜?那裡?
意味著你無知
你死係我面前我話你聽
你以為香港電腦做到改寫你思考下
你一世都唔識改寫
等你心思思
低等智慧
唔講BYEBYE,我去返自己班友玩
你慢慢研究下點改寫

(人地幫我翻譯,詳細等豆腐POP自己解釋)

jamleung 發表於 13-1-8 01:04 AM
回覆 HIMURA_414 的帖子

仲有無傳多D,好多人都知豆腐POP係識日文,不過佢一定係漢奸格,搞風搞雨,叫佢翻譯最 ...

其実我同ce 都識日文的~
老実講、HIMURA_414 不是低死比人話?
当日我用ce ac 沖武器時、無lala 被人話我bug 装備
如果我叫搞風搞雨、甘無lala 話人67, 又話人bug装備個個叫o羊?
祢地有人話ce 武+13 係bug, 我敢大大声声講五係bug 原因就係我沖的
我点会五知~~当日仲有好多人見到我沖11>13 
gm 五係無知的

有證據證明你bug裝了,仲要幫人bug裝,仲要係gm講個件係你沖,gm話幫人bug裝的人都要封,
你唔好扮唔知,bug裝好多種,你就係由0用一粒石安全升上去去+11+13,不用保護石和多粒石直升,
呢種bug一樣會出現下面標題,話你升+13,你都有發現近來多人+12+13,我就無用,
你咁多+15真係要gm封你號查,仲要幫人升,成日講bug券升,染色你自己用其他bug升方法,
心虛做咁多小動作,等人地以為你無bug石升,有標題就唔係用bug,分開人注意
唔好改你講乜,我已cut相,你的bug石方法咪又係用30e同人買,唔係gm查到我都唔講你用bug石
太多人知係唔好,你自己用又要搞咁大,
一直就等你自己講點升,你咪又係用bug石直升,唔好炸唔知,bug狗中的bug狗,
學你講嘢方法,請感受

我唔係唔出聲只不過想知道清楚D,我都認同偶像所講的,如果CE有做就低死囉,不過講真BUG裝的人沒有諗過我地衝裝的人的辛苦囉,唔好玩BUG好唔好,無哂意思呢

豆腐pop搞咁多嘢自己會用bug裝,就一句抵死囉,ce之前咁大聲話人地bug狗,係超抵死,仲要收聲

巴西諾亞 發表於 13-1-8 03:43 AM
豆腐pop搞咁多嘢自己會用bug裝,就一句抵死囉,ce之前咁大聲話人地bug狗,係超抵死,仲要收聲 ...

如果我有bug装

点解gm 五封号、求封号!

鍾意告下呢個告下個個,我知要錢定要命佢地報咗,多個證人都好,我都同你玩日狗,
我愛祖國,你唔好係度亂叫,今鑊你得罪人多,係中國地方亂叫,
睇下你幫人bug裝係唔係刑事,到你衰咗仲要撐,你隻死日狗,告我呀,
不過我係虛擬ip,識唔識電腦呀,搵要錢定要命教你

亂空 發表於 13-1-7 10:14 PM
我地玩龍珠唔算太多人
但係肯定信佢地多過信你地班bug 狗low~
而家你地咪威陣lol~

豆腐pop你睇下,連你自己都講左話上左紅心了解過Ce係確實比封確實有bug裝,仍然有咁多你d on _ fans 扮無知,仲要話我地屈Ce,......e,唔係wo,原來係omg既人,唔怪得仲係到亂吠話我地屈Ce啦...又係你地omg d 人黎...豆腐我建議呢....既然Ce bug裝係事實,咁你幫幫手同你d會員講下,費事人地無知好似宜家咁話我地屈Ce啦....好老實咁講...衰左咪認左佢咪算囉...反正宜家豆腐都認左Ce單野...咁何必叫d on _ fans 亂吠呢....唔通講多兩句就可以bug左變無bug咩@.@?

亂空連我地講緊乜都唔知就亂吠....我真係好想知omg收人係睇d乜,點解咁勁收親果d一係識bug,一係識亂吠,仲要好忠心果隻....呢樣野真好佩服你地.....

由頭到尾我開呢個post唔係要人信我囉,唔好意思.......呢個post原意就係見到omg一個成日天下第一團既格鬥比gm封左,我好奇想知係gm搞錯定真有其事所以封ac姐....咁ce係omg咁我當然係度問omg架啦.....e+係連你地omg個豆腐pop話上左紅心了解過Ce係確實比封確實有bug裝,唔係我地屈人地bug裝叫人信我地呀....唔該你睇清楚先亂吠啦.....阿亂吠先生....呀..唔係...亂空先岩....e,睇黎你無改錯名

sugar11214 發表於 13-1-8 05:29 AM
豆腐pop你睇下,連你自己都講左話上左紅心了解過Ce係確實比封確實有bug裝,仍然有咁多你d on _ fans 扮無知 ...

GM講的係絶対公信力
我講過CE封左係事実、我再講任何野、都会有人係覚得我find訳口
我五講野又話我逃避/ 走路等、
我講野又話我無義気話ce,
我同ce講説話又被人話包比、
即係。。。以上3個果然係好選択??
其実我都有同有関人士提過了~無必要有人支持、係錯就錯

佢地而家證實係bug狗,主人日狗亂叫,其他亂狗當然亂叫,睇住其他狗又叫,
總之你地主人無義氣,你有事唔關佢事,南京大逃殺,日狗有認過嗎,呢個無人封佢就唔關佢事,
你地有事只會話抵你死,就算主人有事,你d狗仔走晒,omg變到咁,多得豆腐pop隻日狗,
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 09:08 AM , Processed in 0.038908 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存