2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA 其實有冇必要打阿卡莎?
go

[閒聊討論] 其實有冇必要打阿卡莎?   [複製鏈接]

我玩祭同元~~OK下唔覺難補~~~打左幾場就畢業都算快~~

我個人認為還是有打的必要...阿卡莎我感覺係50以上副本的入門教學
如果連呢個都受唔到壓..禁之後果D你唔洗打了...重記得第1天唔識打..打布甲王打左5個小時...
E家打完CD重有40分鐘...適應到你就可以好高效..如果嚴難就唔打...禁不如唔好玩呢隻GAME啦
打遊戲就係要向難度挑戰MA....
最近常遇到個問題...呢個問題我覺得幾嚴重...
好多濕9見到三王唔係自己個識的..(布/輕)扮斷線一去不返...)
係咪真係要禁自私呢...搞到我都唔想組D唔識嫁人打...真心希望踢出隊都有膽小鬼..(最好1小時TIM)

冇必要   16號有新裝

打黎哂氣

十週年勳章(截圖)

呢個副本都過唔到=  = 之後D副本你點打=  =

玩過星曲WEB

ken456654 發表於 13-1-10 06:30 PM
話就唔可以咁講~.~

雖然唔係你係咪玩坦,但係坦都係人...無可能第一次打就係神手

個個玩坦一開頭緊係覺得自己坦到D副...到左入50副個陣 有幾多個真係識得玩坦?!
唔係打個D廢副本就係識玩坦....玩坦咁易玩咩!!!!!!!!

死幾次咪當吸收下經驗囉   人總會有失手時候

係GAME入面死幾次  有乜所謂  

又唔係叫你真人去死

咁怕死不如唔好玩ONLINE GAME

去玩單機GAME

煩死 發表於 13-1-11 12:44 PM
死幾次咪當吸收下經驗囉   人總會有失手時候

係GAME入面死幾次  有乜所謂  

死唔係問題
死左比人鬧先係問題

仲有,就算玩單機咪又係會死
唔通玩單機會有不死身架?
你都幾搞笑

帳號已被刪除 發表於 13-1-11 02:08 PM
死唔係問題
死左比人鬧先係問題

排配對 真係睇運抽d咩隊友... 唔好彩真係會打得好都比人由頭鬧到落尾  

所以都係果句 親友團把啦=.=

帳號已被刪除 發表於 13-1-11 02:08 PM
死唔係問題
死左比人鬧先係問題

把口生係人地果度,人地鍾意點鬧就點鬧,你可以點??

我都係果句,怕死怕比人鬧 ,去玩單機GAME喇

煩死 發表於 13-1-12 12:01 PM
把口生係人地果度,人地鍾意點鬧就點鬧,你可以點??

有單機版TERA先算啦

雅靈 發表於 13-1-11 11:34 AM
個個玩坦一開頭緊係覺得自己坦到D副...到左入50副個陣 有幾多個真係識得玩坦?!
唔係打個D廢副本就係識玩 ...

我本身係玩坦,但前提唔好講話坦唔坦得住副本D怪先

坦得住:無人讚不突止,都仲要比其他人搵少少野彈三彈四
坦唔住:全頻鬧到你飛起,抺黑,人身攻擊,黑名單

玩坦同玩補一樣,精神壓力係玩打手既唔會明白
若果你有玩補,我諗你都會自言自語咁講(條友係咁扣血,唔X識避架!!)

試問有邊個唔想輕輕鬆鬆咁過副本
坦唔晒所有怪,補唔滿所有血,都唔係坦補所想
小怪有漏,打手咪幫忙拖走先
條血補得唔夠快,打手咪自己啪住水先
大家都需要互補長短

仲有就係:
玩坦既唔係想話比人"讚"
但亦都唔係好想比人"彈"

呢個年代 做坦真係好可憐
去打新副本 未有裝又唔識打 係咁比人小
冇裝真係可以靠技術彌補?
打一場真係慘過做苦力 隻手好累 好辛苦

坦真係吃力不討好有苦自己知!
仲記得有次打啊卡配到個劍鬥佢問我會不會坦我話一點點吧
之後佢叫我唔好打住先,他坦一次給我看@@真乃神人也
總之給坦多一點機會吧

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

milk12102000 發表於 13-1-14 03:19 AM
我本身係玩坦,但前提唔好講話坦唔坦得住副本D怪先

坦得住:無人讚不突止,都仲要比其他人搵少少野彈三彈四 ...

完全同意...所以d打手起48副叫我吸怪...我都廢事理佢

d怪自己隨機仇恨你自己吾閃死左就怪我吸吾實

我吸得實先算...佢理我先得架??

我用埋5分鍾cd既全仇吸...佢都係理我1~2秒...跟住就轉身打其他人架啦

打boss又係...我腳下有橙圈..隻boss都係亂跳亂射亂踩架啦...

d弓手又要走埋黎放地雷...又吾睇隻boss 閃晒紅眼...未齊裝比人秒左就又怪我吾斷9佢技

我果下真係心諗...(我x你老x咩....佢閃晒眼你隻遠攻走埋黎送死關我春事???....而且我斷佢技老鳳架???我吾洗cd架???....真係小喇叭你呀媽)

你話補c死可能係ot...我責任...

你地d打手自己企頂頂起度普攻流或者儲技炸...亂舞飛刀斬草斬屎忽....

咩都指意晒坦會斷佢技會吸實佢...

我認真講...你收皮啦...之後d副本全部都係隨機屎忽痕亂打人...佢屎忽吾痕先打番坦

而且你地咪當坦d技0 cd...100%暈或者斷到技先得架

盾擊係高機率吾係100%囉...高機率可以有低機率吾暈架....

鎖鏈更加10次出得5次↑係斷到佢

佢後期d boss 越黎越高抗...

更加越黎越難暈同鎖

如果你地d打手咩都靠晒坦去做...

我認真講...你去死啦...

再者...你地都有暈技倒地技...你地又吾出???

話睇吾到閃紅眼???佢d起手大到屎忽既都睇到啦...

你吾去斷佢???

起度怪坦哩樣怪坦果樣....

所以我真係勁憎打野團.....d人又垃圾又要嘈

你係勁既清得快咪吾死囉

你係勁既都吾會秒殺囉

你係勁既都識閃技囉

ps:::我不嬲打黃金打左成300次都係拉2~3間房既小怪一獲清...(自有1件暴君裝就咁做)

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 03:07 PM , Processed in 0.030730 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存