2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 [迎新春]爺爺想換粒U打機求介紹
樓主: popoma
go

[疑難] [迎新春]爺爺想換粒U打機求介紹   [複製鏈接]

775cpu可以行到core2due, 去買二手嘅兩三舊水~
(可能要换風扇, 新嘅都係幾草嘢攪掂)

買張新嘅display card, 五六舊水左右就OK~

ram就最好有3-4G啦~ 二手幾兜嘢到一舊水左右就有一條2G嘅~

加加埋埋一千到, 夠玩BF3低配~

二手件去新膠登揾啦~

你睇下自己塊底版,SUPPORT到咩程度既 CPU, 其實最好選返同底版牌子既 CPU既 @@
然後 RAM都好重要...呢個世代=.= 想玩勁GAME 至少有4gb ram~
同埋顯卡都要強返d
好似我咁4核心cpu... 隻512mb廢顯卡 Orz
顯卡太廢,粒4核cpu都無咩機會發揮到

粒U 真係要換了~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:34 AM , Processed in 0.023634 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存