2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 綺曲報道my團大戰藍國路人戰況
樓主: 細豹
go

[國家] 綺曲報道my團大戰藍國路人戰況   [複製鏈接]

jeffrey1025 發表於 13-1-15 12:45 AM
咁你都屈得囉, 我又唔差在做埋出黎啦, 岩唔岩?

到時我過左d人搵你, 你鐘意咪答囉

就憑你呢個回覆 我覺得講落去都無意思
當我錯 SORRY

笑傲無雙

jeffrey1025 發表於 13-1-15 12:22 AM
1) 我地一向有開字提人
2) 如果我地壓唔到, 我都唔知點解平時負責洗板同殺人係我地, 你壓左乜? 我地係後 ...

岩, 唔洗比面, 踢9晒d 19

廢話少講
一於同閒雲1on1啦
(究極の花生mode スタート)

回覆 |含笑半步釘| 的帖子

我地不嬲有洗頻叫人退,我自己係MY好多時都冇睇,退慢左死左冇得懶,因為每個玩家都應有戰場意識,留意前線GA動向,你自己掛住打人炸?我平均20秒望一次地圖,你有冇望?幾耐望1次?

BTW,其實退線冇人有責任要講比你知, AND入得MY團場,你就知道要留意個頻,要留意個地圖睇住自己人有冇退。你E+係明知要有呢D意識但係你唔肯去"用意識", 死左關我地MY咩事? AND個個國GA街場D人都成日光速退線,又唔見你話下D人。唔好正係搵一小部分GA人黎罵, 同埋我地MY跟本就唔係果部分GA人。

玩過星曲WEB

只能說各有各打法

我自己不嬲唔會入MY戰場 (有其他場既話)  
因為佢地條戰條永遠唔會HOLD定係某點
要東奔西跑   
入左場既 咪自己醒少少睇住黎退囉

仲有 就我個人觀點
以我既角度睇 MY咁多人 都打得咁辛苦/輸少少/羸少少 ( 我自己入過既場黎睇 )
可能係戰術問題啦  但每個團有自己打法/要諗既問題
我就唔知佢地啦  

我記得有場你比Rev"白色玟瑰"殺左幾次= =""
點解冇上榜...........?
走左場@@?

醉孃 發表於 13-1-15 12:55 PM
只能說各有各打法

我自己不嬲唔會入MY戰場 (有其他場既話)  

茶媽媽你隻P&D好似抽到好野 同埋P&D聽日有15粒石囉

btw, 黎緊我地會少D跑黎跑去架啦

玩過星曲WEB

jeffrey1025 發表於 13-1-15 03:35 PM
茶媽媽你隻P&D好似抽到好野  同埋P&D聽日有15粒石囉

btw, 黎緊我地會少D跑黎跑去架啦   ...

我見人轉珠好勁.....我就玩慣鑽石方塊果TYPE...
琴晚為左公主  走左去玩公主踢.....好似公主踢好玩d

BTW,我呢排都無咩打FEZ....

醉孃 發表於 13-1-15 03:39 PM
我見人轉珠好勁.....我就玩慣鑽石方塊果TYPE...  
琴晚為左公主  走左去玩公主踢.....好似公主踢好 ...

公主踢, 我抽左n次都係抽到一次人仔, 之後全部武器, 有兩次仲要係錢 wtf

btw, 你P&D抽到隻好神開頭, 集多幾隻齊team就會好好玩, 聽日係唔係都囉左15粒石先

神3倍up個陣抽哂佢   搏多幾隻神
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 04:01 PM , Processed in 0.034434 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存