2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 新ser唔會有謎裝次元
返回列表 發新帖 回覆
go

[新聞] 新ser唔會有謎裝次元 [複製鏈接]

自從上週公布了有關月費版的謎之裝備及攻城戰設定後,引起了論壇大量玩家熱烈討論,大部分玩家都認為謎之裝備及攻城戰不適宜於月費版中推出。官方收到這訊息後,即連日與原廠方面極力爭取,最後取得原廠同意,謎之裝備及攻城戰將不會月費版中推出了!不過,由於謎之裝備的移除需要時間修改及測試,原廠將在公測開始後短期內完成,這方面官方會進一步公告。另外,很多玩家擔心「分子穩定劑」會否在月費版出現,現在給大家確認了,月費版是不會有的!
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=92625&extra=page%3D1

呢d咪叫做到野囉

我記得早幾日有人話玩家既意見官方實考慮過叫我地唔洗再比提議
好在官方咁有責任感,肯繼續接納玩家既意見再作出改善
抵比50蚊玩

OceanOne  斷章取義 小學雞  發表於 13-1-14 08:36 PM

十週年勳章(賀詞)

好感動
終於爭取到
好耐無試過咁想玩一隻online game

咁都好既。我本身吾係好介意出吾出迷裝。但作為造棒者㴝講在商言商。冇迷裝係好事。次元我都未打過。所以冇咩意見
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:31 PM , Processed in 0.032757 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存