2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 其實而家仲有無獸神
返回列表 發新帖 回覆
樓主: hihi1992123
go

[職業] 其實而家仲有無獸神   [複製鏈接]

史詩式襲擊 發表於 13-2-3 07:49 PM
回覆 Zz謙zZ 的帖子

仲有您都識講果d技免費ser之後先有

我無話收費ser有獸神流爆火衝係岩
我只係針對你話要刪洞爆呢一點黎講

不需要的名字 發表於 13-2-4 10:57 AM
黑洞唔扣敏
之前就係黑洞唔扣敏太屈,先轉做扣敏咋
如果變番唔敏,又咪係黑洞屈番機 ...

不如睇下唔扣敏果時
究竟係流爆獸神白金屈D定黑洞屈D =]?

史詩式襲擊 發表於 13-2-4 02:28 PM
您地真係唔洗咁驚冇黑洞…不用咁大反應,而家都唔會刪丫?
而且我係話"""覺得"""佢會回憶到冇黑洞果個時 ...

光師有幾大用處唔多作評論
重點不在此
即係咁...如果我玩闇係想要佢招黑洞
咁你依家話刪 咁我仲玩闇師黎做乜呢?
你明唔明人地想講乜?

打隻game je...大家討論下
洗唔洗咁激動...又人生攻擊
邊度激動? 邊度攻擊? 硬膠?
又爆哂粗 又好似審犯咁盤問人
邊度審犯咁問...?
唔緊要~我就好好脾氣既 ok
一兩句說話就會點影響到我既
不過有冇影響到你既人品品格我就唔清楚喇
唉 人品都出埋
大家有目共睹

OK 可能你講得岩
我又可能真係講得有D偏差
黑洞未必係一開SER就有
不過我搵過下D討論
係http://m.gamebase.com.tw/forum/5067/62263737
2005/2/25 就已經有人討論黑洞
雖然真係未必係一開SER就有
但呢招野真係可以話早到無得再早說話
如果你話咁早既野都唔可以有的話...
一開SER果時...最高LV都好似只係去到月光村?
咩島咩島 咩港都好似無
咁我又唔反對你話番到去果時既...不過我諗就無咩人BUY你喇
您成段說話 我都唔知講咩答您啦
一句講晒啦  我一直都係講以為回憶版 係會返去果個時代,而家唔係咁咪唔係囉
您講咁大段野想點?

仲有你問我十年前有冇玩
我答你係有既 由佢公測 買兒童週刊送果隻雪怪碟果時(肉色果隻呢)
我都有玩 咁唔知答唔答到你問題
黑洞果到因為都十年前 十年前既一兩年偏差就請見諒

至於點解我話又想馬兒好又想馬兒不吃草呢
係因為你又想要回憶版 但又想刪咁早就開放既技(黑洞爆發)
咁就有D 想馬兒好(你想要回憶版) 但又想馬兒不吃草(無咁早期開放既洞爆)
唔知答唔答到你?
呢度您既意思姐係馬兒好 就唔可以回到咁耐以前啦??? 您會唔會用錯句子呢 呀哥仔

有問題隨時繼續問 不過下次就唔洗咁激動既...
我冇問過您問題 只係我一直覺得回憶版 [[[[[[[[[[我覺得]]]]]]]]]]]]]]]會去返果個時代
而家似係您想我跟住您既觀點(唔應該返到咁早)行 ,您明未姐- -?

p.s. 您邊度覺得我為左您而激動- -?

我邊度講過刪應該刪黑洞- -?

史詩式襲擊 發表於 13-2-5 02:09 AM

我邊度講過刪應該刪黑洞- -?

"老實講 ,真係刪左果一兩野叫改左囉······
我之前以為黑洞果d都唔會有" (史詩式襲擊)
你話你以為黑洞果D都唔會有
你唔係想同我講你想保留黑洞下話...

究竟您明唔明我講咩- -...

我想指回憶版 係會回到冇黑洞果個時期..

您地一味話我話要刪黑洞做乜鬼野- -....

真係....

Zz謙zZ 發表於 13-2-5 02:11 AM
"老實講 ,真係刪左果一兩野叫改左囉······
我之前以為黑洞果d都唔會有" (史詩式襲擊)
你話你以為 ...

咁我講 獸神果d 都唔會有
流爆果d都唔會都
咁您地暗術聽完會唔會舒服d?
而且您都知黑洞係最早
我覺得會去返咁早個時期 先用黑洞黎講
您明唔明@o@? 哥哥仔

而家黑洞仲係度呀- -..
可以日用夜用都得架- -
gm唔會刪丫-.-放心啦 老友
您抗爭冇用架- -

對住您呢d人再講落去,真係都係講到2046 收線a

回覆 史詩式襲擊 的帖子

打隻game je...大家討論下
洗唔洗咁激動...又人生攻擊
邊度激動? 邊度攻擊? 硬膠?
唔好意思 我個人比較隨和 見你爆哂粗 又乜Q乜Q 又吖吖吖 我都覺得你有D激動
"拜託讀多d書先黎講呢d" 唔知呢句算唔算人生攻擊?即係你依家嫌我讀得書少?

又爆哂粗 又好似審犯咁盤問人
邊度審犯咁問...?
唔緊要~我就好好脾氣既 ok
一兩句說話就會點影響到我既
不過有冇影響到你既人品品格我就唔清楚喇
唉 人品都出埋
出埋有問題? 咁可能無影響既~我都話唔清楚
大家有目共睹

OK 可能你講得岩
我又可能真係講得有D偏差
黑洞未必係一開SER就有
不過我搵過下D討論
http://m.gamebase.com.tw/forum/5067/62263737
2005/2/25 就已經有人討論黑洞
雖然真係未必係一開SER就有
但呢招野真係可以話早到無得再早說話
如果你話咁早既野都唔可以有的話...
一開SER果時...最高LV都好似只係去到月光村?
咩島咩島 咩港都好似無
咁我又唔反對你話番到去果時既...不過我諗就無咩人BUY你喇
您成段說話 我都唔知講咩答您啦
一句講晒啦  我一直都係講以為回憶版 係會返去果個時代,而家唔係咁咪唔係囉
您講咁大段野想點?

果個時代即係邊個時代? 不如分享下睇下有冇人buy你?

仲有你問我十年前有冇玩
我答你係有既 由佢公測 買兒童週刊送果隻雪怪碟果時(肉色果隻呢)
我都有玩 咁唔知答唔答到你問題
黑洞果到因為都十年前 十年前既一兩年偏差就請見諒

至於點解我話又想馬兒好又想馬兒不吃草呢
係因為你又想要回憶版 但又想刪咁早就開放既技(黑洞爆發)
咁就有D 想馬兒好(你想要回憶版) 但又想馬兒不吃草(無咁早期開放既洞爆)
唔知答唔答到你?
呢度您既意思姐係馬兒好 就唔可以回到咁耐以前啦??? 您會唔會用錯句子呢 呀哥仔
OK 我再解釋多次 我無話過唔可以回到咁耐以前
只係 你又想番到去咁耐以前, 但又唔想要咁耐以前既野(黑洞) 有D講唔過去

有問題隨時繼續問 不過下次就唔洗咁激動既...
我冇問過您問題 只係我一直覺得回憶版 [[[[[[[[[[我覺得]]]]]]]]]]]]]]]會去返果個時代
而家似係您想我跟住您既觀點(唔應該返到咁早)行 ,您明未姐- -?

"您冇野吖?   <---係我所認知範圍入面,有問號應該就係問題
童話一開波有黑洞?   <---同上
您check 清楚先講啦   <---我check完然後答番你
乜撚野馬兒好唔好。 睇死您而家都玩緊暗使   <--雖然無問號, 不過個乜X野應該係問句句式黎

而家十年回憶版  十年前您有冇玩吖? 幾多歲吖,?    <---係我所認知範圍入面,有問號應該就係問題
乜q又要馬兒好又要馬兒不吃草     <---雖然無問號, 不過個乜X應該係問句句式黎
拜託讀多d書先黎講呢d" (史詩式襲擊)

p.s. 您邊度覺得我為左您而激動- -?
已答

好精細 ,已閱

史詩式襲擊 發表於 13-2-5 02:13 AM

究竟您明唔明我講咩- -...

咁即係邊個時期阿?
又唔講清楚D好難唔令人誤會wor
唔洗叫你邊年邊月邊日喇
有邊D冇邊D資料片都講下阿大佬 唔講清楚D人地點知阿?

史詩式襲擊 發表於 13-2-5 02:15 AM
咁我講 獸神果d 都唔會有
流爆果d都唔會都
咁您地暗術聽完會唔會舒服d?

哦 咁又無分別既
冇黑洞咁打後所有野都冇
咁我又蠢唔哂...冇黑洞又點會有獸神流爆je
但咁即係幾年幾月幾日之前既野就要呢?
你言下之意係咪用黑洞黎做分水嶺?

史詩式襲擊 發表於 13-2-5 02:17 AM
而家黑洞仲係度呀- -..
可以日用夜用都得架- -
gm唔會刪丫-.-放心啦 老友

我無擔心過官方會刪
就算刪, so what?
都係果句 打機je
不過見到你咁有意見
好有衝動想回應下你咁解je

兩人言論已高下立見
我唔識Zz謙zZ,但佢講野明顯比某人有文路

史詩式襲擊 發表於 13-2-5 02:21 AM
對住您呢d人再講落去,真係都係講到2046 收線a

我呢D人即係咩人 =] ?
係咪好野黎? 不過我都知未必係好野黎架喇
咁講je 唔好上心 我驚你講左之後我頂唔住
認真...你同我講講到2046都真係唔出奇
我時間雖然唔多 但起碼足夠打幾隻字回你幾野咁
你一日有意見 我都會俾下 feedback你既~

不過睇番樓主條問題
係"其實而家仲有無獸神"
唉...我都離哂題

您冇野吖?
童話一開波有黑洞?
您check 清楚先講啦
乜撚野馬兒好唔好。 睇死您而家都玩緊暗使

而家十年回憶版  十年前您有冇玩吖? 幾多歲吖,?
乜q又要馬兒好又要馬兒不吃草
拜託讀多d書先黎講呢d

因為你呢幾句引到人把x火
抵你比人圍
你第一句幾岩你 你無野阿= =?

十週年勳章(賀詞)

面係人地比,架就自丟...
人地客客氣氣回應,你就野野有骨火爆,文明少少啦..唔夠人通係冇問題的,要知衰。
已閱?都好丫,唔好再撐,退一步咪海闊天空囉

好心你啦
咁大個人自己激動過都唔知,要人提你你又唔認
自己打出黎既言論有人生攻擊既成份又話唔係,人地又提埋你邊d係,又唔認
現家唔係人地屈你呀
大家有目共睹架,望海既少年
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:55 PM , Processed in 0.033716 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存