2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 入P 場遇到0N9 , 原來問人野要打人先嫁=]
樓主: bendr
go

[閒聊討論] 入P 場遇到0N9 , 原來問人野要打人先嫁=]   [複製鏈接]

回覆 ×d°﹢ 的帖子

唔係多一事不如小一事
個條友係鍾意周圍打人
小學雞尼

我對p場ge印象  

無限制pvp.死左100蚊復活 無錢就88

冇聽過要問野唔可以打人-.-

笑傲無雙 玩過星曲WEB

哇威wor 唔怪得我入P場比人清啦

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

是撚旦啦 你地係打就繼續打 嘈咩姐

tcn001122 發表於 13-2-21 05:16 AM
傻仔-.-我會講到件傳74甲
係因為你圖中都有關聯
而且我好似唔係只係講呢樣件 唔該你唔好成日柒左就屈我唔鋸 ...

自己睇錯, -->你問題比人屌就抵啦,
你冇睇錯人地屌撚到你?
老馮要同你客氣?
你自己話睇5起冇傳90GE人,
人地又洗撚睇得起你? 都可以5洗對你客氣,屌你也是正常^^
你5尊重人,人地都5洗比面你丫7.7

7左GE又係你BO先生,
都話想幫人串我時又5睇清楚人地打咩,
加把口又要比我串返你, ---->  (人地講開大你UP 9左去邊呢可 )
死都要汁返個尾彩

你話串,係你問題姐, 又5見有第個出黎吠?
得你1個0N9仔7到比人話'' 5想放比你, '

仲有我35防放左啦^^,
食左1/3差價 都5叫搵水魚,?
好聽D咪做生意LO可, 冇水魚5賺$ 你都5撚做啦,
到你5好扮撚到清高啦屌

bendr 發表於 13-2-22 12:10 AM
自己睇錯, -->你問題比人屌就抵啦,
你冇睇錯人地屌撚到你?  
老馮要同你客氣?

我認我一向睇唔起冇傳90既人
但係問題係 我不嬲收賣用1Lv人仔 佢又唔識我
佢撚知我睇唔睇得起人 有冇尊重人?咁佢要如何分別點先要尊重我=]?
好明顯既就係 佢同你一撚樣 得少少垃圾係手就當寶咁 威威咁屌左我一陣 唔夠講咪又係黑單名=]

傻仔 你影張相雖然冇你開大
但係張圖證明唔到係唔係cd完之類既野
而我地就唔同呢 你打亂月既時候 月系係格離 做到人證喎=]
我睇少左果少少 又可以算d咩呢@@?

仲有 講左好多次 可唔可以唔好當自己件垃圾甲係寶ok?
係喇係喇 你同我到講:唔想放比你  呢句好威威喇 你真係好煩呀 得件垃圾串乜春-.-?
仲有 我的確見唔到有第2個人吠既 不過我只見到呢個po有好多人類都係插你 而冇人係插我囉=]
可唔可以唔好用你隻狗眼睇人 當人人都係狗 講野既時候會好似你咁"狗:吠?

讀多幾年書先啦小朋友 我呢d事實上係叫做生意 搵水魚既話 你做到咩 得果幾防咋喎
各大公司入貨既時候 a貨物入左$10 但係有邊間公司會賣番$10出去? 呢d叫做生意 定係搵水魚=]?
唔識野既 快d番學校問下老師啦
你條窮撚連做我條水魚既資格都冇啦
我自問冇扮過清高 我係真係好撚清高 吹咩^^?
我靠自己既時間係夢之做收賣 做到夠錢交租 你咬我食^^?
我同你d小朋友唔同呀 我自己1個人住 咩都靠自己 同你呢d靠父母錢入落夢之既人唔同^^
我清唔清高得起呀小朋友 我就算係得件傳74甲 我都可以好自豪d錢係靠我自己搵番黎 再買防爆 自己沖
同你呢件哂父母錢既廢物唔同

tcn001122 發表於 13-2-22 10:58 AM
我認我一向睇唔起冇傳90既人
但係問題係 我不嬲收賣用1Lv人仔 佢又唔識我
佢撚知我睇唔睇得起人 有冇尊重 ...

姐係, 5好9UP啦,
E+你講撚到明5尊重人, 我理得你係點7
人地5係''一定''要尊重你就得,^^
5係要尊重你屌你都得啦, 5好再廢UP
正如你個7頭睇5起人一樣 ^^

第2, 你自己認睇錯, 自己7左, --->已經好夠
講到底你自己7左又死要面=], 根本同CD 人證冇關,
你認左錯仲想嗌條撚?
你樣衰左仲要扮冇野我好佩服,!

第3, 我5覺傳74係好特別,
擺到上黎為左放, 講到明放甲, 你係要0N99 諗到好威威我阻你5到  
我玩到E+ 1蚊都5洗比仲可以放防比人,
你5知又要9 吹玩HKD

你係把口吠GE可以嫁, 反正係得你條友先甘得閒吠,
你失業玩夢之係你GE事, 5洗同我交代,
我冇興趣知D 0N9仔GE事
而我講返你知都係因為你9 UP乍

你覺得唔係好特別
但係又要放上2000fun開埋post
話比人知你沖到傳74弓甲
咁係咩意思?我想知道wow
希望你唔好矛盾啦,另外~
唔洗hkd有防好出奇?
發現新大陸?我放粒盾都幾s防啦
35防?

你覺得唔係好特別
但係又要放上2000fun開埋post
話比人知你沖到傳74弓甲
咁係咩意思?我想知道wow
希望你唔好矛盾啦,另外~
唔洗hkd有防好出奇?
發現新大陸?我放粒盾都幾s防啦
35防?訓醒未?所以話多新血
小學雞都多d~

sorr版主~
手機lag機連帖

bendr 發表於 13-2-22 09:36 PM
姐係, 5好9UP啦,
E+你講撚到明5尊重人, 我理得你係點7
人地5係''一定''要尊重你就得,^^

算撚數啦你
係咁回避我講既野
成大段野靜係係道講我9up
完全答唔到我講緊既野 傳說中既狗唔搭八
都叫左你番學校問老師嫁啦><再唔係搵同學上你學校幫拖啦
話話下我搵水魚 答撚完你又只係識不停講"9up" "9up" "9up"
究竟重點何在呀小朋友 我話你知我唔番工既野唔係想講你知我失業之類
係話緊你知 你就算1蚊都冇放入夢之 只要你一日仲係食緊你屋企人既飯 佢地幫你交緊電費
呢d都係錢黎 你唔係天真到 唔hkd唔買點就等於冇用過錢牙 用下個腦諗下人地想講既野啦

cliffhou1997 發表於 13-2-23 01:12 AM
回覆 tcn001122 的帖子

人地做爆丸裁判

算啦 同屌攻擊者有關既po就會比人del曬~
佢都仲咁有勇氣屌人 仲要d內容咁膠就知係傻仔黎

其實呢點解問人野要打到佢死先問呢?-.-
正常打幾下/密佢IS OK.未至於要打死佢先再問
如果你話打之前有叫佢佢冇應機你殺埋佢講句SOR都還可以-_-
姐係問人野都唔係咁問啦-_-"
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 12:49 PM , Processed in 0.037619 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存