2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA 點解OMG可以咁唔要面架?
go

[閒聊討論] 點解OMG可以咁唔要面架?   [複製鏈接]

-.-好彩d點無轉晒入去...
月費到先再轉算..出左半年吾夠以經變成甘- -
利害

十週年勳章(賀詞)

已GG左好耐

玩到佢執笠為止 放得太多錢落去 回不去了

往幾個月每個月都買成千幾2千蚊點 今個月淨係買左1舊水多D包30日 唉..

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 忍影世界

今天到期我都不玩了    想玩的內容沒有  
我公會有幾個 包2年的 早就一個月前就不玩了
我就只買1500點包季    今天把垃圾賣了光        一次過賣金走人都回本有多  心裡好受一點..

我都是每個月 用錢買PC GAME 好了 買了就是永久 想玩就玩

帳號兄你仲有冇上去,我見你同我一樣56左好耐,我都少上左好多

y081093 發表於 13-3-9 05:27 AM
帳號兄你仲有冇上去,我見你同我一樣56左好耐,我都少上左好多

我有上呀
開左另一隻魔導玩
不過而家都比佢搞到冇乜心機玩

姐係點???姐係佢除左收月錢之餘,仲要有d野另外用真錢買?好似mho咁?

smss01 發表於 13-3-9 11:30 AM
姐係點???姐係佢除左收月錢之餘,仲要有d野另外用真錢買?好似mho咁?

除左月費,好多野都要用點數喺商城抽 (注意:係『抽』)

最新推出係黃金火焰寶箱
打開寶箱後可隨機獲得以下任一項道具:各職業燃燒黃金龍造型武器其中一款、燃燒黃金龍防具(重/輕/布)、綠巨人浩克、紅巨人恰吉、孤兒波利努、富家子阿喬、旅行者之書:地區移動箱、旅行者之書:村莊移動箱、封印卷軸x5、經驗加倍I x3、經驗加倍II x2、經驗加倍III x1、西部牛仔帽子、爆炸頭、黑翼蝙輻髮箍、女神祝福x2、交易仲介人召喚書x10、強化水晶商人召喚書x10、倉庫管理員召喚書x10、雜貨商人召喚書x10、休息神將召喚書x10、完整的戰鬥活力聖水x20。

你想要其中一樣? 買幾千點慢慢抽啦~
不過唔包你抽得到架喎

最重要係今次仲要將必需品<封印卷軸>放埋入去抽,封印卷軸用黎洗裝備素質,如果你冇封印卷軸,你就慢慢打副本,打到有你滿意既素質為止

但OMG而家又加多左個換<封印卷軸>既方法,就係買月費!!!
大佬呀,我已經包左兩年啦,我買月費黎托咩!?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我都退出左TERA一段時間 話就月費   宜家咩都放晒入去抽   真係好食水深
好想Blade & Soul呢隻大作快D出

Blade & Soul
呢隻大作陸版今年應該可以玩到....台版仲未有消息~.~

如果我早d入黎睇呢個post就好了,
我玩左tera兩日,
尋日仲興高采烈走去買月卡~~

juninho11 發表於 13-3-11 10:00 AM
如果我早d入黎睇呢個post就好了,
我玩左tera兩日,
尋日仲興高采烈走去買月卡~~ ...

都係一個月咋嘛...
當體驗下算啦

佢既轉蛋係我玩十年game見得最哀既一次,完全係黑心蛋。。
,如果係免費我吾介意既,但係,,老世,你開月費呀仆街,
點解啲轉蛋仲黑過你其下既免費遊戲呀。。。
你識吾識做月費game既。。。依一兩個月走佬既有大部份都係比你啲黑心蛋嚇走囉
三月尾到四月頭係月費加季加預購包(入門)到期。。。我會用125蚊買定餅,汽水花生,爆米花,每日上半小時睇下仲有幾多人去玩。。。(入口睇有幾多空閒伺服。。

玩左隻雙劍 開頭都好好心機訓少陣收工打副本...
呢幾日...直頭上都吾想上...3個月就玩完一隻識game-.-good

帳號已被刪除 發表於 13-3-11 02:16 PM
都係一個月咋嘛...
當體驗下算啦

一張月卡錢事少,
助長呢d奸商個感覺唔多好丫麻~

juninho11 發表於 13-3-11 06:22 PM
一張月卡錢事少,
助長呢d奸商個感覺唔多好丫麻~

我洗左差唔多二千蚊添啦
好後悔囉
台灣D代理真係信唔過
一個黑過一個

蕃薯味波波糖 發表於 13-3-11 02:27 PM
佢既轉蛋係我玩十年game見得最哀既一次,完全係黑心蛋。。
,如果係免費我吾介意既,但係,,老世,你開月 ...

哈哈~ 每日上半個鐘睇下幾少人玩

我包左兩年都比佢個黑心蛋搞到冇mood玩
唔駛等到到期

我玩網遊玩左十幾年  月費免費無三十隻都有廿幾隻  免費遊戲唔洗錢玩 人地代理要賺都情有可原
你OMG收成舊幾水月費...... 一開波玩排隊排2小時......排完又斷(免費game除左龍之谷我都味玩過要排隊既...)
我計落第1個月蝕左一半比你 好啦玩到咁上下先知真係特別版 鎖東鎖西 都無乜野既 接下來開始有段時間
野外lag 副本lag 第1個月完 人數保守估計少30%(因為有好多人包左季唔玩埋蝕左)  第2個月第3個月.... 除左經常維護完後又緊急維修就係係不停刷副本.....無言的耐玩度 新手區開始變死城  而林先生亦都露出吃相   不斷出黑心蛋.... 有的蛋還有bug 開始暗改某些機率 相信高端玩家都感覺到吧  第3個月完左... 人數瞬減...朋友上線名單由3x個 變到個位數 而且是超過1星期沒上線 公會上線人數亦少差不多一半 被逼要找公會合併 我的現實朋友頂唔順都同我講唔玩了 3個月.... 就3個月  呢隻game就已經搞到咁了  免費game都無咁快吧- -"  之前有隻背境差唔多既大作神魔 食水深外掛又多 但我都好開心咁玩左5個月  當中都有不少懷念回憶....  而呢隻野...破壞哂我對月費遊戲既睇法  係我既觀點月費game收得錢  第一唔理隻game好唔好玩 server質素一定要好 唔能夠長期lag機斷線 呢樣野OMG仲衰過免費......失敗   第二既然收得錢就應該開放遊戲裡面既應有內容 點解人地有我地無 即係你比錢去海洋公園入面只有過山車比你玩 OMG又失敗  第三轉蛋 越出越誇張 大家心照   再失敗  第四誠信..... 做生意無誠信 失敗中既失敗  

一隻月費game比OMG搞到比免費game還不如  真係佩服佩服
我相信如果當初台版tera係免費遊戲既話 而家應該都仲幾多人玩
已有 1 人評分Good 收起 理由
帳號已被刪除 + 2 中晒point!!

總評分:  Good + 2   查看全部評分

點解冇人講去玩台灣果隻群龍默示錄,好似話13號測試

十週年勳章(賀詞)

唉 仲有1000點係個acc到點算

帳號已被刪除  留返黎煲醋  發表於 13-3-12 09:37 AM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:53 AM , Processed in 0.047755 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存